icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

kakatulik
30. nov 2018

@ceklis no,tak aspoň jedno ostalo🤔
Snáď sa to vsetko dobre nachysta a na dobré obráti.😍

janulka232
30. nov 2018

@ceklis super,že ostalo aspon jedno embryjko.Maš pravdu nech maš v poriadku imunologiu a embryjko si radšej počka na Teba.

cuttina
30. nov 2018

@ceklis Dobre si urobila. Pri hatchujucej blastocyste je velmi vysoka pravdepodobnost, ze sa chyti. 😊

ceklis
30. nov 2018

@kakatulik verím tomu 🙂 už to bude hop alebo trop
Uvidím či ten medrol zaberie, bude celkom veselo keď výsledky budú na prd. Uvidíme 🙂 ak by boli lepšie, tak január by som to riskla 🙏🏻 Veď ja sa ešte ozvem 😘

ceklis
30. nov 2018

@janulka232 tak tak, povodne bolo aj tak celé sledovanie jedno a pri opu zrazu bum a sok a prekvaoko že boli dve. Jasne že som hrozne dúfala že sa podarí obom ten piaty deň, no bolo by to zo štatistického hľadiska úplne nepravdepodobne 🙈 už aj to jedno takej kvality je úspech. Tak verím že je to prave ✊🏻😊

ceklis
30. nov 2018

@cuttina nooo, len ešte koľko iných veci musí vyjsť 🙈🙈🙈 dokelu. Bude to ozaj ako vyhrať v lotérii 🤪 dám vedieť baby. Moc Vám ďakujem za vašu podporu 🙏🏻

ceklis
30. nov 2018

@ketere Ako dopadla dnes výstelka? Bude vklad? ✊🏻✊🏻✊🏻

janulka232
30. nov 2018

@ceklis silno budem držat palce určite,že je to prave :*

butterfly333
1. dec 2018

@ceklis držím mooooc palčeky nech všetko víde. 😘

melmel78
1. dec 2018

@ceklis ved hatchujuca blasta je dobry vykon. Ja som taku mala akurat v 38 a potom uz len klasicke. Pri nej mas velku sancu ze sa uchyti hned. Vdaka hatchujucej som pri druhom ivf otehotnela. Daj sa dokopy po zdravotnej aj psychickej stranke a ked budes citit a vediet ze si ok, tak si das KET 😊

tslobik
3. dec 2018

Ahojte, prosím vás neviete ako a kedy sa robí test ovariálnej rezervy? Treba prísť na krv v konkrétny deň cyklu, či ako to je? Ďakujem.

kakatulik
3. dec 2018

@tslobik AMH sa môže odoberať kedykoľvek v cykle.

tslobik
3. dec 2018

@kakatulik ďakujem, tým som si nebola istá.

dolynkag
4. dec 2018

Tak sa ideme pochváliť, 9+0 a cca 2 cm 💞

janulka232
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
4. dec 2018

@dolynkag blahoželám a prajem nech ste obe v poriadku 😘

janulka232
4. dec 2018

@dolynkag aka krasna fotečka🙂,len tak dalej sa držte

martinade
4. dec 2018

@dolynkag krása 😍

kakatulik
4. dec 2018

@dolynkag aké krásne.bambrinko😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘

melmel78
4. dec 2018

@dolynkag nadhera 😍, drzte sa a hlavne vela zdravia prajem obom ❤

danicabbb
4. dec 2018

@dolynkag ahoj ani nevieš ako sa teším s tebou držkajte sa pekne do konca jupi💕😍

dolynkag
6. dec 2018

@ceklis ako ti dopadol kontrolný odber?

ceklis
8. dec 2018

@dolynkag ďakujem za opýtanie 🙂 ešte neviem, výsledky mám až 20.12, už teraz sa veľmi bojím. Ale vklad asi odložím až o dva cykly, nejako to nestíham ani v januári, 15.1 mám ísť pre výsledky z hematologie, tak radšej počkám až na ne aby som niečo nepokazila. Keď už čakať, tak poriadne. Len v marci mi konci RD a mám nastúpiť do práce, tak netuším vôbec 🙈🙈🙈🙈

majka765
9. dec 2018

@melmel78 ahoj, tie vitamíny zaujímajú aj mna. Snažíme sa o bábätko, mame za sebou 2x ivf, ale neúspešne. Mám 42 rokov, ale stále zatiaľ ešte veríme, že sa nám to predsa len podarí.

melmel78
10. dec 2018

@majka765 ahoj, co by ta zaujimalo? Ono velmi zalezi co riesite preco sa nedari, podla toho vyberajte vitaminy a bylinky. Jeden meter neplati na vsetky zeny rovnako, niekedy treba vyskusat viac veci az napokon nieco zaberie. Ale zasa kombinovat vsetko naraz sa neda, tak postupne. Kolko sa snazite o babo? UZ mas nejake deticky? Kolko ma partner rokov? Neboj stara urcite nie si, pozri na Ivanku, ta to dala v 45 rokoch 😉 Musis si verit, ale zasa nebud na to upnuta, lebo aj psychika robi vela a clovek sa potom nesustredi na podstatne veci v zivote. Drzim ti palce

ivankalaco
autor
11. dec 2018

Budeme mať Sofiu 🙂

kakatulik
11. dec 2018

@ivankalaco mojaaa, ja si to tak nejak tušila. Držte sa dievčatá 💓💓💓

ivankalaco
autor
11. dec 2018

@kakatulik Ďakujem

sticker
melmel78
11. dec 2018

@ivankalaco gratulujem Ivanka a velmi sa tesim dobrej sprave ❤👏👍 A ako sa ti inak dari? Ja som prekrocila uz 20tt, bola som aj na morfologickom uzv.

sticker
ivankalaco
autor
11. dec 2018

@melmel78 Ahojky.. Ďakujem.. Mám sa celkom dobre, zajtra začneme 24 týždeň a na veľký ultrazvuk ideme v piatok 🙂