Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@ceklis nemas stresujuce zamestnanie ?
Ktovie ci to amh aj so stresom sa nehorsi...
Uz rozmyslam ze dam vypoved alebo nieco take aby som sa dala dokopy, a tak skor sa postatsi... vela zien otehotnieva okolo 42. Ved to ivf nevyhcadza ani u mladsich ... takze asi provlem je aj na ich strane, nie je to este preskumane ...
@nila1111 v ba. Som objednaná už do Nitry ale pravdupovediac keď na tie hodnoty nepomohol medrol, tak neviem čo insie môže pomôcť :( kiež by sa mi dostali tie hodnoty tam kde som ich mala bez liekov :(
Ono tabletky pomôžu podľa mna vo veľa prípadoch, žiaľ ten môj je pravý opak :(
Nemám síl to teraz ďalej riešiť. Tiež je už len otázka času kedy amh pôjde na nulu :(
@kakatulik veď idem na to, mala som dať na inštinkt a spravit tak v novembri :( čo už
Vysadím medrol a dám očistu, nejaký Detox
Užívam ale stále vitamin d3, koenzyn q10 a magnezko a kys listovú. Teraz som si dala gynex a vitex, tak neviem či to tiež nevysadim. Hlavne si musím prečistiť hlavu, ta mala z toho medrolu najväčší zaberak ;( som opuchbuta ako melon a fakt že to psychike veľmi nepridalo. Snáď odpuchnem čím skôr a bude to lepšie. Ďakujem za podporu
@ketere kolko dni si po KET? :/
pocuvaj
tak ako som pisala, daj si teraz pauzu na vianoce, oddychni si a este ked sa da, objednaj sa na tu imunologiu do nitry, do BA urcite nechod.
mne to vsetko tak rozhadzala tym nastavenim liekov ze teraz sa budem davat do poriadku pol roka a som uplne na srot z toho
mam jedneho mrazacika a za toho budem este bojovat 🙂 aj keby to malo byt viac ako pol roka
nechcem byt mudra alebo co, ale skus mysliet teraz na seba a svoje zdravie, daj si nejaku ocistu tela a celého organizmu a na jar ked bude vsetko kvitnut a slniecko svietit ostosest, urcite bude uz krajsi pohlad na svet ako tieto kratke dni 🙂
mas este dost pokusov a preto verim, ze to jedno embryjko tam urcite to spravne je. A objednaj sa aj na hematologiu k pani doktorke drakulovej, ona je super 🙂 tam nie su take dlhe cakacky ako na imunologiu. takze to stihnes vybavit do jari jedno aj druhe a budes vediet. Mozno to je ozaj len nejaky blby fraxiparin alebo anopytin co ti chyba na uchytenie :(
take nieco si si nepichala? vybav si to, len tak pre tvoju informaciu, hm? moja kamaratka ma za sebou asi 19 vkladov (vkladali jej niekedy aj tri naraz) a ziaden uspesny a stale bojuje. tak hore hlavu a dalsi rok to isto dame 🙂
ver, ze mam tiez dost z toho vsetkeho za tento rok, no vravim si, ze pokym je nadej, treba skusat. a ty mas tych nadeji este dost 🙂
pekne sviatky a oddychni si a hlavu vypni na chvilku od toho celého.
Krasne sviatky prajem vsetkym snazilkam a buducim mamickam. Nech je ten dalsi rok plny radosti, stastia a zdravia. Nech sa Vam splnia vsetky sny a ocakavania 🙂

@ceklis baby, Fraxik ani Anopyrin (celkovo krvne ochorenie) nema ziaden suvis, ci sa vklad podari, alebo nie. To az potom, aby sa embryjko a nasledne plod udrzal a matka nola v bezpeci. Zahniezdenie je LEN o stasti. Ked tak este skuste prekrvit sliznicu pohybom, sexom. A skusajte dalej, nakoniec to vzdy vyjde, moooc vam drzim palce!💙
@melmel78 nápodobne 💕
@dolynkag ahoj, ako sa máme?
Ahojte snazilky 🙂 som rada, že som Vás nasla 🙂 my sa tiež snažíme o bábätko už asi 3 mesiace...zatial neúspešne :( inak ja mam 39 ale cítim sa na 19 🙂 🙂 krásne a požehnané Vianoce Vám prajem
@bobricek1979 uteká to, čaká nás skríning 27.12. Ozvem sa
Dievcata prajem Vam pokojne prezitie vianocnych sviatkov, nacerpania sil a nech je bliziaci sa rok uz tym stastnym 🙂
Babulky vy možno budete vedieť dať odpoveď, 19.12.2018 mi bol pichnuty Pregnyl a už 3 deň mám hnusnu migrénu, nemôže to byť tým pregnylom v krvi? Migrénu som nikdy nemala.

@santine tak tak 🙂 ja si tiež myslím, že nie je všetko stratené. Daj si teraz chvilku pauzu a uvidis v novom roku čo a ako. Máš vysetrenu imunologiu? Ja som sa akurát vrátila od lekárky a tiež mi peknú sprchu studenú slahla do tvare :( beriem kortikoidy už 4mesiac, vôbec sa výsledky nezlepšujú a majú úplne iný smer. Tak mi teraz povedala že to mam vysadiť :( pýtala som sa jej na to pred mesiacom a dala mi zvýšené dávky že akože to zaberie a teraz? Hodnoty dvakrát take zle ako boli bez liekov. Takze som asi to neviem aké malé percento na ktoré nezaberá medrol :( super
Tak teraz nemám žiadnu nádej aspoň polroka
Chcela som ísť na vklad najneskôr vo februári, no asi to celé je v nedohľadne. Neviem čo spravit a na koho sa obrátiť :(