icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

dadulkaf
29. dec 2018

@bylinka42 super. Nech sa všetko darí až do konca. Skoro náš prípad. Keď sme si povedali, že to siliť nebudeme a vypustili sme to z hlavy, ďalší mesiac zrazu bum a tehotná.

bobricek1979
29. dec 2018

@butterfly333 hej uz ho nedostať ale ten sorbifer bude o tom istom asi

dolynkag
29. dec 2018

@butterfly333 všetky lieky od lekára na železo sú veľmi ťažko stráviteľné, skus to chelatovane železo

kaja_73
29. dec 2018

@butterfly333 za mňa na anémiu najlepší Maltofer Fol. Po ňom nemám žiadne tráviace problémy. A prírodný prípravok, čo mi odporúčali: Čučoriedkový Narosan od firmy Just, ale to je už vyššia cena...

janulka257
29. dec 2018

@bylinka42 gratulujem 😍❤️

melmel78
30. dec 2018

@bylinka42 jeeej moja tesim sa tomu uprimne 😍🤗😀. Tehu si na teba pockalo vidis a vsetko je tak ako ma byt. Supeeer ❤

joysi
6. jan 2019

Ahojte baby 🙂 šťastný nový rok prajem. Prosím Vás o radu....viem, že je milión informácií ohľadom rôznych vitamínov, výživových doplnkov, čajov a pod. A práve preto Vás chcem poprosiť o radu co si mam kúpiť na podporu ovulácie a mojich lenivých vaječníkov 🙂 🙂 🙂 ďakujem krásne

butterfly333
6. jan 2019

@joysi to by zaujímalo aj mňa. Akosi nič nezaberá ani clostil vo vysokej dávke pritom amh mam na svoj vek dobre 1,09

majka765
6. jan 2019

@nila1111 ahoj, tak ja som sa na tu priechodnosť priamo opýtala v centre a tiež mi vraveli, že je to zbytočne robiť už v mojom veku (42rokov). Tak som ostala zarazena a sklamaná, mám pocit, že má už celkom odpísali. A to už mame jedno ivf a jedno ivf soft za sebou - neúspešne. A tiež nespomenuli žiadne vyšetrenia, mám len endokrinológiu. Asi aj preto sa bojím ísť do ďalšieho pokusu. Veľmi som rada, že som našla tuto skupinu a že sú tu dievčatá v mojom veku.

joysi
6. jan 2019

@majka765 je to zbytočné v tvojom veku??? No to je prístup teda :( ja budem mat 40 a citim sa mlado 🙂 vôbec ich nepočúvaj...niekedy pozitívne myslenie spraví veľa... Ja som ešte neabsolvovala veľa vyšetrení...snazime sa asi 5 mesiacov...ale tak si pripadám ako posadnutá testovaním a čakaním na príznaky...sledujem sa každý mesiac...uz som z toho mesuge... 🙂 ja som chcela niečo na podporu..nech sa to moje telo "rozbehne" 🙂

majka765
6. jan 2019

@joysi no, som pozerala na lekára ako puk, že čo mi to hovorí. A to ešte predtým mi môj pôvodný gynekológ povedal (ked som už mala 40 a pýtala som sa ho, či je všetko v poriadku a môžem mat bábätko) že čo chcem v mojom veku, že on to nepodporuje a že keď otehotniem prirodzene, tak mi bude držať prsty , aby decko bolo v poriadku. Tak nejako mi to vravel. A rok predtým, že všetko je v poriadku a nič nebráni tehotenstvu. Od začiatku to bolo take nie veľmi dobre. Tak som potom vymenila gynekológa. A ty už aj berieš nejaké vitamíny?

joysi
6. jan 2019

@majka765 ja som zatiaľen stravu upravila, viac pohybu a len kyselinu listovú....ale tak nejako to nepomáha, preto som myslela, že by som skúsila aj niečo iné....a ty co berieš?

ketere
6. jan 2019

@butterfly333 na mna tiež clostil nezabera, ani mega davka 😕

butterfly333
6. jan 2019

@ketere ja už som to vzdala tento cyklus to neriešim. V máji mám svadbu keď sa do vtedy nezadari pôjdeme na umelé a začneme riešiť adopciu.

tecko28
6. jan 2019

@butterfly333 ta adopcia to je tiez na mega dlhe lakte ☹

joysi
6. jan 2019

@butterfly333 clostil je co presne? To si môžem aj bez receptu kúpiť? Ja už mám dvoch chlapcov z 1 manželstva majú 12 a 8...su to moje lásky...nehladala som už nikoho, lebo som si zvykla byť rozvedená a nezávislá žena 😉 ale tak nasla som svoju spriaznenú dušu...cez kamarátstvo, priateľstvo, sme sa dostali k láske a túžbe mat spoločne babino 🙂

butterfly333
6. jan 2019

@joysi presne aj ja tak z prvého mam 2deti no tiež po rozvode som nikoho nehľadala láska si ma našla sama. Tak dúfam že sa nám aj to malinké podarí

butterfly333
6. jan 2019

@joysi a clostil je hormón podboruje rast folikov snáď som to dobre napísala a je na predpis.

joysi
6. jan 2019

@butterfly333 bola som v kostoliku... 🙂 tak to musím k ženskému skočiť, len sa mi nechce tie jeho reči počúvať "vo Vasom veku sa môže narodiť dieta s genetickymi a mirfologickymi vadami....." samé bla bla...... 🙂 ja som večný optimista a verím, že sa nám podarí otehotnieť a zdravé babino porodiť 🙂 🙂 myslím, že si to zaslúžime obe 😉

butterfly333
6. jan 2019

@joysi ja teraz v mojom okolí mam veľa bývalých spolužiaciek ktoré teraz čakajú bábo ja budem mat v júli 40r no stále verím a dúfam že sa nám to podarí.

joysi
6. jan 2019

@butterfly333 aj ja som julová 🙂

joysi
6. jan 2019

@joysi bolo by pekne osláviť "40" s bruškom 🙂

bobricek1979
Autor odpoveď zmazal
joysi
6. jan 2019

@bobricek1979 jej to je krásne....prajem tebe aj bobúľke veľa zdravíčka a šťastíčka cmuk 🙂

bobricek1979
6. jan 2019

@joysi ďakujem krásne budeme potrebovať
💕

butterfly333
6. jan 2019

@bobricek1979 tak to je super gratulujem a prajem všetko dobré.

bobricek1979
6. jan 2019

@butterfly333 ďakujem krásne 💕

nila1111
6. jan 2019

@majka765 mi hovor... ked som sa snazila o male a nedarilo sa sla som ku svojmu ze ci nemam dake myomy alebo hormonalny problem... vsetko vraj ok... tak som sa snazila dalej... po 2 rokoch mi kamaratka poradila vysetrit amh a problem bol na svete... dva roky ma nechavala stracat cas...!!! Mali b sa spamatat, gyndiari, ze ci uz nezaspali poniektori dobu... ked si musim sama zistit ,ze kde je problem... a potom ,ze uz mame vela... pritim ani len priechodnost ,vobec nic nevysetrili !!!
Hlavne ,ze mi nezabudli zakazat chodit na modreho konika...

tslobik
6. jan 2019

@nila1111 A tú ovariálnu rezervu má každá inú však?

dadulkaf
6. jan 2019

Tak vám poviem babenky, že tá príroda je beťárka. Moja o 10 rokov mladšia známa sa snažila o bábätko 3 roky, kým jej zistili totálne nepriechodné vajcovody. Čo iné im teda ostávalo, len umelé oplodnenie. Tak absolvovali dve stimulácie. Po prvej neboli žiadne embryjká, po druhej tri. Ujalo sa konečne posledné tretie a je z toho krásny chlapček. A aj hľa neprešiel ani rok a moja známa je zrazu bum znova tehotná. Ostali vyťukaní obaja ako sovy. Úplne prirodzene otehotneli a to si mysleli, že o rok pôjdu znova na umelé oplodnenie.