icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

butterfly333
28. jan 2019

@melmel78 no keď som to pozerala tak zo vychádza 240e

katyd
28. jan 2019

@joannita a na čo a ako má posobiť tento liek, keď chcete otehotnieť?

joannita
28. jan 2019

@katyd laicky povedane umelo ti znizi imunitu, aby tvoj imunitny system nezabil vlozene embryo ako nieco cudzie co tam nepatri.

melmel78
29. jan 2019

@butterfly333 netreba vymenny listok iba sa objednas na reprodukcnu imunologiu. Oni ta tam vyspovedaju co a ako. Je mozne ze zvysili ceny ja som cca 2 roky nazad tolko platila 120+60 a potom po nasadeni liecby opakovane odbery na citokyny. Segra idecteraz 4.2 tak dam vediet kolko bude platit za to

ketere
29. jan 2019

@butterfly333 ...a keď sa tam objednáš, tak Ti dajú termín cca o 2 mesiace, ale skús im o týždeň-dva napísať, či sa náhodou neuvoľnil skorší... Ja som tak mala, a mala som šťastie, dali mi vyše o mesiac skorší 🙂 za opýtanie nič nedáš 🙂

butterfly333
29. jan 2019

@melmel78 ďakujem veľmi pekne za informáciu skus teda pozisťovať.
@ketere ďakujem skúsim dnes zavolať.

butterfly333
29. jan 2019

@ketere to sa tam objednáva mailom tam bolo ze vyplniť a že sa mi do dvoch pracovných dni ozvu

cuttina
29. jan 2019

@butterfly333 zienky, nechcem vam do toho mudrovat, ale my sme boli v CAR v Brne a reprodukcnu imuno nam urobili hned tam ako prvu. To bola ta zakladna, ak na nic nepridu, robi sa komplexnejsia. Na Slovensku to nerobia? Tam pozeraju vsetky tie protilatky, celiakiu, alebo revmaticku artritidu atd... a podla toho nasadzuju liecbu. To je hlavne na to, aby sa embryjko udrzalo, ale v niektorych pripadoch aj aby sa vajicko oplodnilo. Neviem, zda sa mi, ze ako samoplatci su tie ceny v Cechcach pomaly este lepsie, mozno by stalo za to poinfirmovat sa.

bunka1
29. jan 2019

@cuttina V ktorom CAR si bola v Brne?

cuttina
29. jan 2019

@bunka1 Helios, ale pocula som, ze aj Reprogenesis je fajn

melmel78
29. jan 2019

@cuttina robia v CARe aj tu na SK jasne ale tu zakladnu kde ti vysetria nejake protilatky, stitnu a to je tak vsetko. Protilatky voci NK bunkam a ine veci ti nevysetria, ani autoimunitn ako su reuma, rozne syndromy atd..ktore ovplyvnuju otehotnenie alebo samotne tehotenstvo. Aj ja som si dala spravit po 1. neuspesnom IVF v Iscare toto vysetrenie, sice som platila, ale nie zasa tak vela. Az po potratoch som sla na imunologiu priamo, kde mi zobrali krv na komplexnejsie vysetrenie. Ked to niekto chce len tak povrchne, staci to samozrejme. Ale ak sa nedari a mas za sebou x pokusov, potraty, tak radsej ist na imunologiu a komplexnejsie vysetrit

bunka1
29. jan 2019

@cuttina Tam sa chystáme objednať 🙂

cuttina
29. jan 2019

@melmel78 Tak nejak som to aj myslela. Nechceli sme stracat cas, lebo vajicka "kazdym dnom" starnu, tak sme sa pustili hned do IVF, dali zamrazit a keby boli potrebne dalsie vysetrenia, bol by cas potom. Takto mame este zamrazene. Je rozdiel, ci su to vajicka/embrya spred dvoch rokov, alebo terajsie. A tak nam to aj bolo vysvetlene. Detailne vysetrenia na "ochorenia" , o ktorych si tu ty pisala (co su inak problemom pri otehotneni len pri 10-15%, co nie je zase tak vela) velmi dlho trvaju a pre mna boli dolezitejsie "mladsie vajicka". Ak ides s darovanymi, je to v podstate jedno. Vklad ti urobia do 50. rokov, aj ked aj tam telo starne, ale nie je to take kriticke, ako pri vajickach.

bunka1
29. jan 2019

Ahojte. Máte dáke skúsenosti s Dr. Koukalom z RG? Som k nemu objednana na marec 🙂

ivankalaco
autor
29. jan 2019

@bunka1 Milý a sympatický lekár,bola som u neho na kontrole..

santine
29. jan 2019

ahojte, my sme za genetiku neplatili nic (zeleznicna nemocnica), v imunovitale reprodukcna imuno to tiez vyslo menej, okolo 130 euro, hormony stitnej zlazy mi dala vysetrit moja vseobecna lekarka zdarma uz davnejsie a predoperacne vysetrenie mi urobili tiez gratis s vymennym listkom z CAR. ale najprv ma na predoperacne odmietli 2 lekari z nabozenskeho presvedcenia (nesuhlasia a umelym oplodnovanim) a 2 mali plno, lebo som to potrebovala behom tyzdna. nakoniec jedna uzasna mlada internistka ma vzala a zazelala nech sa podari, nikdy na nu nezabudnem. ivf nakoniec nevyslo. a ja uz nie som snazilka, nejako sa mi otvorili oci a prijala som to. my uz len "si nedavame pozor", aj tak su ine turbulencie, ulohy, zmeny v zivote teraz. a ulavilo sa mi. pekny vecer zienky.

santeema
29. jan 2019

@santine to su aki dementi, ze nesuhlasia s umelym, preto ta nevysetria. ved je to vysetrenie ako kazde ine. zelam ti, aby sa babo aj tak podarilo🙂. vy ste sa snazili s prvym babom, alebo uz deticky dajake mas?

cuttina
29. jan 2019

@santine odpadnem. 😨 Mna sa nikto nepytal, na co potrebujem predoperacne. Mala som napisane na vymennom papieriku od vseobecnej, ze predoperacne z gynekologie a oni, ze ok.

santine
29. jan 2019

@santeema ja som z toho tiez bola paf... vsak nejdem na potrat. ale sestricka u lekarky mi potom posepla, ze to len pani doktorka ma take nazory, ze ona si myslu nieco ine a drzi nam palce 😉 mam jednu dcerku, 13 rocnu z 1. manzelstva 🙂

santine
29. jan 2019

@cuttina toto som ja radsej povedala, aby potom ma neotocili pri odberoch... ale nemyslela som, ze budu taki striktni. nevadi, nech pomozu inym pacientom.

nikolajka2
30. jan 2019

@bunka1 - ja k nemu chodim, velmi sympaticky a zlaty panko. Snazi sa zodpovedat vsetko co ma snazilka na rozume. Teda ja som ho bombardovala vela otazkami na zaciatku. Zial IVF sa nepodarilo, zostalo este 1 embrijko a teraz vaham ci ist alebo nie, ale to len z toho hladisla, ze uz mam vela IVF za sebou a nechcem brat dalsie hormony.

bunka1
30. jan 2019

@nikolajka2 Aj sa na niečo liečis? Teda vieš príčinu neuspechu?

dolynkag
31. jan 2019

dievčatá, hlásim sa po amnio..... čakáme zdravé bábo..... plačem od šťastia 😍

danicabbb
31. jan 2019

@dolynkag krása teším sa moc moc s tebou držte sa💕💕💕💕💕💕👍👍👍👍🤗🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍

kakatulik
31. jan 2019

@dolynkag na paraduuuu 😍😍😍😍

santeema
31. jan 2019

@dolynkag jezis, tak sa tesim s tebou🙂)...ti odpadol velky kamienok zo srdca, si to viem zivo predstavit❤❤❤

ingelika78
31. jan 2019

@dolynkag strasne ti to prajem, vyhrkli mi slzy to je uzasna sprava ❤️

melmel78
1. feb 2019

@dolynkag perfektneeeeee niet co dodat 😘😍😀🤗 . Kolkaty si tyzden?

bobricek1979
Autor odpoveď zmazal
bobricek1979
1. feb 2019

@dolynkag tak to je perfektná správa veľmi sa teším tak už si len užívaj tehotenstvo👍🤗🤗🤗🤗💕💕💕💕😍😍😍👶👶👶😘😘😘