Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@dolynkag super tešim sa s tebou,že je vsetko v poriadku
Ak by niekoho oslovilo:
http://rodinabb.sk/duchovna-obnova-pre-bezdetne...
BABY, mám otázku. Ak mám jeden vajecnik menší môže byť, že z neho nemám ovulaciu? Mám všetky príznaky ovulacie a testy sú negativme. 17 DC.
@bunka1 ahoj niekde som citala, ze velkost vajecnika neovplyvnuje otehotnenie. Neviem ake velke ich mas, ale 5cm je vraj nad normu a 3cm je v norme. Ak nemas na vajecnikoch patologicke utvary a ziadne ine problemy, tak by si nemala mat problem a da sa otehotniet. Ovulacne testy su nespolahlive, mozem potvrdit z vlastnej skusenosti. Rovnako mi x krat ukazovali nepritomnost ovulacie a pritom som mala vsetky priznaky. Pocuvaj svoje telo, uzivaj si sex a ono to pride 🙂 . Posledny den ked je ovulacny hlien je najplodnejsim dnom vraj. My sme to tak vyskusali a slo to.
@bunka1 - nie, neviem pricinu. 3x to bolo s mojimi vajickami a kedze mam uz po 40ke tak to bude asi tym a posledne IVFko bolo s darcovkym a to s a tiez nepodarilo. Dovod neviem, teraz som isla na immuno si dat znova vysetrit po 2ch rokoch ci sa nieco nezmenilo a tak cakamna vysledky, uvidim.
Joj baby, ja som už včera troška aj začala veriť,že sa podarilo,, urobila som si test a normálne dve //
Síce slabšia jedna, ale normálne viditeľná a dnes nič 😔😔😔
Ahojte kočky,, ako sa máte?? Čo nového?
Ja som zmenila doktora, tak on hneď začal, že treba najprv hormonálny profil urobiť,, neviem prečo mi ho doktorka od augusta neurobila.
Inak ešte povedal, že krcok v pohode a ze sliznica by troška mohla byť lepšia,, aspoň 8 mm. Ja mám 7 aj 3/4.
Tak som zvedavá ako dopadne ten hor.profil.
Baby máte niečo nové?
@melmel78 pekne to rychlo leti za chvilu pojdeš rodit aj ivankalaco.Ja mam za chvilu 27tt snad to ešte nejak dobojujem
Och. Ja som stále snazilka 😏
@melmel78
@janulka232
@dolynkag
Kočky držte sa, držím Vám moc palce, nech to dobojujete :-* ...u nás žiaľ nič nové, stále na tom "pracujeme" :-/
@ketere ďakujem moja.Verim,že aj ty sa toho dočkaš a konečne sa podari
@janulka232 dúfam v to... niekedy v priebehu apríla ma čaká posledný vklad, buď alebo... uvidíme...
@ketere budem mysliet na Teba a siiiiiilno držat palce musi to už vyjst
@janulka232 Ďakujem :-*
@ceklis jo, mám, a nevybavila som tam nič... momentálne čakám na výsledky z hemato, budú 18.3.2019, a teda podľa toho uvidíme, kedy bude vklad.. Tu hysteroskopiu spomínal doktor aj mne, no nechce sa mi do toho, názory na to sú rozne.. Na kedy Ťa objednali?
A čo vybavila v Nitre? Bola si?

@dolynkag gratulujem veľmi moooocsom veľmi šťastná.