icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

butterfly333
1. feb 2019

@dolynkag gratulujem veľmi moooocsom veľmi šťastná.

sticker
dolynkag
1. feb 2019

@melmel78 končím 18 TT, kopká už viac ako dva týždne, tešíme sa doma strašne,

Ďakujem dievčatá ♥

janulka232
1. feb 2019

@dolynkag super tešim sa s tebou,že je vsetko v poriadku

cervus
4. feb 2019
bunka1
5. feb 2019

BABY, mám otázku. Ak mám jeden vajecnik menší môže byť, že z neho nemám ovulaciu? Mám všetky príznaky ovulacie a testy sú negativme. 17 DC.

melmel78
5. feb 2019

@bunka1 ahoj niekde som citala, ze velkost vajecnika neovplyvnuje otehotnenie. Neviem ake velke ich mas, ale 5cm je vraj nad normu a 3cm je v norme. Ak nemas na vajecnikoch patologicke utvary a ziadne ine problemy, tak by si nemala mat problem a da sa otehotniet. Ovulacne testy su nespolahlive, mozem potvrdit z vlastnej skusenosti. Rovnako mi x krat ukazovali nepritomnost ovulacie a pritom som mala vsetky priznaky. Pocuvaj svoje telo, uzivaj si sex a ono to pride 🙂 . Posledny den ked je ovulacny hlien je najplodnejsim dnom vraj. My sme to tak vyskusali a slo to.

nikolajka2
7. feb 2019

@bunka1 - nie, neviem pricinu. 3x to bolo s mojimi vajickami a kedze mam uz po 40ke tak to bude asi tym a posledne IVFko bolo s darcovkym a to s a tiez nepodarilo. Dovod neviem, teraz som isla na immuno si dat znova vysetrit po 2ch rokoch ci sa nieco nezmenilo a tak cakamna vysledky, uvidim.

heveri35
12. feb 2019

Joj baby, ja som už včera troška aj začala veriť,že sa podarilo,, urobila som si test a normálne dve //
Síce slabšia jedna, ale normálne viditeľná a dnes nič 😔😔😔

melmel78
12. feb 2019

@heveri35 ahoj a co menzes? Meska? Kolkaty si den cyklu? Ved uvidis mozno sa este objavia //😊

heveri35
12. feb 2019

@melmel78 mešká len jeden deň, 30 dc. Ale nerobím si falošné nádeje, už mám aj taký pocit, že príde menzes.

melmel78
12. feb 2019

@heveri35 aha no to je skoro na testovanie, ak by nedosiel ms tak skus o par dni znova testnut. Niekedy ten pocit na menzes je prave spojeny s tehu, u mna to bolo tiez tak.....uz som ho vyzerala na wc a jeho nikde.

heveri35
12. feb 2019

@melmel78 no mohlo by to byť aj u mňa u tak, len ma zmiatlo to, že včera bol test pozitívny a dnes už nie. Uvidím 🙂

heveri35
14. feb 2019

Ahojte kočky,, ako sa máte?? Čo nového?
Ja som zmenila doktora, tak on hneď začal, že treba najprv hormonálny profil urobiť,, neviem prečo mi ho doktorka od augusta neurobila.
Inak ešte povedal, že krcok v pohode a ze sliznica by troška mohla byť lepšia,, aspoň 8 mm. Ja mám 7 aj 3/4.
Tak som zvedavá ako dopadne ten hor.profil.

melmel78
15. feb 2019

@heveri35 ahoj a menzes este nic? Preco si zmenila dr? Sliznicu mas ok ja som mavala taku pri vklade 8mm 😀. Nechcela mi rast. Horm profil sa robi podla potreby. Ja som si dala kontrolovat tak kazdy druhy treti mesiac.

heveri35
15. feb 2019

@melmel78 tak v podstate aj preto som ju zmenila, lebo už len piatky ordinuje,, no veľmi málokedy mám piatok voľno, tak dosť problém 🙂 sa k nej dostať. Menzes ešte nikde, ale cítim že príde. Tak Dr by už niečo videl,, či?

melmel78
16. feb 2019

@heveri35 to je jasne len v piatok ordinovat je malo. Kolkaty den ti meska? Pri zacinajucom tehu bude tyzden po meskani vidiet len vysoku sliznicu a kruhovy utvar co je plodovy obal. U mna to tak aspon bolo. O dalsi tyzden by uz mali vidiet v obale embryo. Drzim palce

heveri35
16. feb 2019

@melmel78 ďakujem,, no aj včerajší test bol negatívny 🤨, nakoľko posledné mesiace som mala rôzne cykly od 29 do 33 dní tak poriadne ani neviem koľko meška 🙂 dnes mám 34 deň cyklu.

bunka1
23. feb 2019

Baby máte niečo nové?

melmel78
4. mar 2019

@bunka1 ahoj, ja nie, stale som 2v1 v 32tt a pomaly sa gulam do finale 🙂 Vybavujeme veci okolo maleho, nenudim sa a zajtra mam poslednu poradnu na gynde, potom uz poradna v nemocnici. A ty co nove?

janulka232
4. mar 2019

@melmel78 pekne to rychlo leti za chvilu pojdeš rodit aj ivankalaco.Ja mam za chvilu 27tt snad to ešte nejak dobojujem

dolynkag
4. mar 2019

@melmel78 och to už tak? ja som 23 TT, letí to, že? už sú na dosah naše malé chrobátka, drž sa

bunka1
4. mar 2019

Och. Ja som stále snazilka 😏

melmel78
4. mar 2019

@janulka23
@dolynkag to tak rychlo ubehne baby ze ani nebudete vediet ako 😊. Drzim vam palce aby to finale a vsetko po aj pred bolo bez komplikacii. U mna je to zatial ok

ketere
5. mar 2019

@melmel78
@janulka232
@dolynkag
Kočky držte sa, držím Vám moc palce, nech to dobojujete :-* ...u nás žiaľ nič nové, stále na tom "pracujeme" :-/

janulka232
5. mar 2019

@ketere ďakujem moja.Verim,že aj ty sa toho dočkaš a konečne sa podari

ketere
5. mar 2019

@janulka232 dúfam v to... niekedy v priebehu apríla ma čaká posledný vklad, buď alebo... uvidíme...

janulka232
5. mar 2019

@ketere budem mysliet na Teba a siiiiiilno držat palce musi to už vyjst

ceklis
5. mar 2019

@ketere tu imunologiu uz mas za sebou?
ja som sa akurát objednala pred mojim poslednym vkladom na hysteroskopiu a potom uz tiez vsetko alebo nic
drzim moc moc palce

ketere
5. mar 2019

@janulka232 Ďakujem :-*

ketere
5. mar 2019

@ceklis jo, mám, a nevybavila som tam nič... momentálne čakám na výsledky z hemato, budú 18.3.2019, a teda podľa toho uvidíme, kedy bude vklad.. Tu hysteroskopiu spomínal doktor aj mne, no nechce sa mi do toho, názory na to sú rozne.. Na kedy Ťa objednali?
A čo vybavila v Nitre? Bola si?