Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
Tiež vám baby všetkým držím palce, veľmi silno 😘😘😘.
Ja som včera bola na vyvolavacke.meskala ms, ale nič 😔
Tak teraz čakám kedy príde aby sme sa mohli ďalej snažiť. V septembri co mi brala krv na amh tak som mala len 0,06 takže neviem či z toho bude niečo.
@ceklis
@ketere nebojte aj na vas pride rada. Ja som tiez necakala uspech vsetko vzdala a vtedy to prislo. Ako keby sa mi osud chcel vysmiat. Inak citokyny sa menia. Si zoberte ze ja som nebrala kortikoidy a aj tak sa zadarilo. Pred tym 3/4 roka som poctivo brala Medrol a aj infuzky intralipidov. Pritom imunologicka ze ako to ze som neprisla hned ked som ostala tehu. Telo si niekedy poradi samo. Hysteroskopiu mam tiez za sebou netreba sa tomu vyhybat aspon nazru do maternice lebo vela veci je skrytych a sono ani krv neodhali. Mne takto nasli zrasty a nelieceny zapal. Preliecila som sa a druhy pokus vysiel.
@ceklis ...hovoríš mi z duše... tiež som tak nejako zle nastavená/naladená, unavená, zničená.. ani neviem čo všetko, že sa mi nechce ísť ani nikam... ale že vôbec nikam... ja už nemám chuť ani do toho centra ešte niekedy vkročiť.. Budem veľmi rada, keď tam posledný krát zabuchnem dvere, dovi dopo... nech už to dopadne akokoľvek... Samozrejme verím v to, že posledný vklad bude úspešný 🙏 ...
:( to je tak tazke toto cele
drzim moc palceky nech cas zahoji tu bolest
@ceklis pozriem kde som objednávala naposledy. Tá serrapeptaza je určite lacnejšia. Ja som nejaký čas užívala a serrapeptazu s wobrnzymom. Ten som teraz dobrala. Objednala som nattokynazu a možno to začnem užívať takto. Som presvedčená,že ma to uchrániť od ureoplazmy,ktorú mal mm a ja som to nedostala.
@kakatulika serrapepaza sa môže v rannom stadiu tehu? Ja som ju brala dlhodobo kvoli reumatickym problemom, no akonáhle sme začali riešiť babo som to radšej vysadila...
Dievcata prosim Vas poznate niekoho kto robi hysteroskopie ? Niekho, kto to vie robit fakt velmi dobre ?
@nila1111 v centre asist reprodukcie to bezne robia abo v nemocnici. Mne to davnejsie robili v Iscare. Podla mna ti to spravi kazdy gynekolog co robi v nemocnici alebo sa opytaj svojho obvodneho koho odporuca ak nechodis do centra. Netreba sa toho bat nic to neni. Ide o kratku narkozu a nic ti nehrozi
Ahojte koceny, prosím vás, nemohli by ste mi prezradiť aké ste mali výsledky hormonálnych testov z krvy ktoré potrebuju v car? Ja mám prvú konzultáciu 27.3. v Brne, a po odoslaní krv.testov mi povedali že tam chyba výsledok antiTPO a prolaktín, ale ja tam vidím antibTPO 0.50 a prolaktín 6.65 či to je nijaká blbosť ? Ďakujem za vaše odpovede
ahojte dievcata- mne vysli zle vysledky z imunologie,ale zaroven mi zistili aj boreliozu. Takze ju liecim a momentalne ju mam taku hranicnu. Nemala ste niektora podobny pripad a chceli ste otehotniet? Zadarilo sa,alebo uz vobec to nepojde. S boreliozou je to na dlhe lakte,len premyslam,ze ci vobec niekto otehotnel s borelkou,lebo v centre mi povedali,ze to negativne vplyva na IVF-ka. Takze hlavu mam v smutku.
@nikolajka2 ahoj, tu pomôže pozitívne myslenie a nevzdávat to, by som napísala do všetkých reprodukcnych centier, určite sa nájde niake, ktoré sa s tým stretlo. A nepôjde to ani s darovanými vajíčkami?
@nikolajka2 ahoj, moja sestra mala pred rokmi boreliózu, a má prirodzene dieťa
@laxxvita ahoj skus do caru zavolat lebo ked pises ze ich tam mas tak nechapem co chcu. Mohli sa pomylit. Kazdy ma hodnoty ine porovnavat sa nema vyznam. Ale v komplet horm profile co ti robi gynekolog by si mala mat vyssie spominane vysetrenia tak ak sestricka vypisala spravne papier tak....mne sa nikdy nestalo zeby to chybalo.
@nikolajka2 ahoj samozrejme sa da oteho po borelke nechapem preco ta strasia. Poznam dve baby co sa liecili a v poho otehotneli. Len samozrejme musis byt preliecena a potom sa to tusim priebezne kontroluje ze ci sa v tele neobjavil zasa ten bacil . Drzim palce
@laxxvita - ved ja uz len mam darovane v centre, lebo uz mam po 40-ke, tak spolieham na ne.avsak v centre mi povedali, ze az borelka bude negativna co moze zabrat aj 2-3 roky.
@nikolajka2 urcite skonzultuj infektologa, oni sa v tom vyznaju... mat pozitivne protilatky sa este nerovna chorobe...

fakt? no daj tie nazory na hystero, to ma zaujima.
Ja idem zatial len na uvodnu konzultaciu, tak uvidim
do nitry ideme len 14.3 a pravdupovediac sa mi tam ani nechce ist :( ved co mi to pomoze? zistia ze mam zase zvysene cytokiny a co s nimi? kortikoidy uz brat ozaj nebudem a nejako sa mi nechce verit, ze by tie infuzie pomohli :( uz som taka dost znicena z toho celého
a 9maja mam kontrolu na hematologii, tak po nej pojdem na ten posledny vklad a koncim