icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

nikolajka2
11. mar 2019

@melmel78 - no liecim sa uz pol roka u koznej a mam stale hodnoty hranicne a nechce mi to ist dolu. Tak uz berem v poradi asi 4te antibiotika. V Brne (reprogenesys ) mi povedali, ze mozem ist az ked to bude negativne - comu chapem,len niekedy ta liecba trva aj 2-3 roky a to ma hneva.

nikolajka2
11. mar 2019

@nila1111 - chodim ku koznej a ta sa vyjadrila ,ze to uz u man nechava bez liecby kedze su hodnoty hranicne, ze nech s as tym vysporiada telo - co sa mi nezda. A k infektologovi, fuuha, to neviem ani ako s tam dostat, vseobecna ma odpisala s tym,ze 1 antibiotika stacia a som preliecena. Jedine kozna , ta uz mi dala 4 antibiotika,ale stale hodnoty nechcu ist dole.

darci17
11. mar 2019

@nikolajka2 chlamýdie a borelióza majú rovnaký charakter, ja mám to druhé. Vždy mám tesne nad hranicu pozitívne IgA protilátky. To značí akoby chronickú infekciu. Bola som s tým snáď všade, minuly rok aj tri týždne vo Vysnych Hágoch na plucnom. Pomôže len posilňovať imunitu. Stále atb ta ešte viac rozbijú. Ja som napriek tomu tehotná, ivf, reprofit Brno. O tri týždne mame termín. Tretia baba. Tot môj názor. Držím palce

melmel78
11. mar 2019

@nikolajka2 to ma mrzi ale zasa si myslim ze cpat do seba atb jedno cez druhe nie je riesenie. Ako pise darci posilnuj imunitu. Su rozne prostriedky ako na to ci uz zdravsim zivotnym stylom alebo vitaminmi.

cuttina
11. mar 2019

@darci17 ja tak isto, chlamydie hranicne hodnoty, IVF v Brne a vedla mi spi pol rocna dcerka.

nikolajka2
12. mar 2019

@cuttina - jej , dakujem za odpoved, hned ma potesili tie spravy. A mozem sa spytat, ci ta v centre neodhovorali ist na iVF-ko? lebo mna hned zastavili, sice mam boreliozu Igm pozitivnu a chlamydie mi ani sa nesnazil nikto urobit. To vseobecny lekar testuje? dakujeem.

nila1111
12. mar 2019

@nikolajka2 ja by som estw na to infekcne sla sa poradit... oni sa vyznaju lepsie ako koziari, aspon co sa borelii tyka... ja som teraz po MA a lutujem vsetko co som podcenila :( . Protilatky su casto aj falosne pozitivne ...

nikolajka2
12. mar 2019

@nila1111 - dakujem,idem niekoho najst na infektologii. hej, ani ja nechcem nic podcenit,lebo to je uz nasa posledna sance a kedze mi vysli aj immno zle vysledky, tak asi tam nieco bude z tych boreliek.

cuttina
12. mar 2019

@nikolajka2 neodhovarali. Pocitali sme s tym, ze ak by to nevyslo, pri dalsom pokuse by mi dali Prednison na potlacenie imunity. Nechceli davat dopredu, aby som zase nedostala hocijaku pliagu ako chripku appd. Ja som mala len hranicne hodnoty. Do ktoreho centra ides?

nikolajka2
12. mar 2019

@cuttina - chodim do Reprogenesys a ty si kde bola? a chlamydie ti zistili v centre reprodukcnom?

bobricek1979
13. mar 2019

Ahojte tak som sa konečne stala maminou aj ja včera 12.3 2019o 8:58sa nám narodila Barborka💕👶

nila1111
14. mar 2019

@bobricek1979 gratulujem z celeho srdca, vela radosti z babatka zelam a skore zotavenie 🙂

bobricek1979
14. mar 2019

@nila1111 ďakujem krásne 💕👶

melmel78
14. mar 2019

@bobricek1979 gratulka a prajem vela krasnych chvil a hlavne zdravicka celej rodinke

sticker
ivankalaco
autor
14. mar 2019

@bobricek1979 Gratulujem a želám veľa šťastia a zdravia 🙂

sticker
dolynkag
14. mar 2019

@bobricek1979 jej, krásna správa, blahoželám, užívaj mamičkovské "starosti a radosti"

butterfly333
14. mar 2019

@bobricek1979 gratulujem a prajem veľa zdravia obom

sticker
bobricek1979
14. mar 2019

Dievčatá ďakujem vám krásne♥️

darci17
14. mar 2019

@bobricek1979 super, že sa táto skupina rozrastá. Hlavne o malých clenov😉 gratulujeme a veľa zdravia a šťastných spoločných chvíľ.

melmel78
14. mar 2019

@ivankalaco Ivka ty si sa este nerozpadla? 😀 Kedy mas termin? Vsetko ok?

melmel78
14. mar 2019

@bobricek1979 daj potom fotku babatka, nech nas potesis ❤😘 Aky bol porod?

ivankalaco
autor
14. mar 2019

@melmel78 Ešte nie.. včera som začala 37 týždeň 🙂

dadulkaf
14. mar 2019

@ivankalaco to už máš za pár.

ivankalaco
autor
14. mar 2019

@dadulkaf Už by som to najradšej mala za sebou 🙂

dadulkaf
14. mar 2019

@ivankalaco to ti verím, už sa nevieš dočkať. Budeš to mať fajn, drobček sa narodí na jar a užijete si leto. Môj sa narodil koncom augusta a to už sme išli rovno do jesene a to obliekanie v zime, br.

melmel78
14. mar 2019

@ivankalaco no to uz mas fakt zachvilu. A kde budes rodit? Si nejako dohodnuta ze bude planovana sekcia alebo? Ja som 33tt utorok zacinam 34. Tiez sa mi to krati uz nastupujem na matersku a zacinam poradnu v nemocnici kde budem rodit.

maci1127
14. mar 2019

@bobricek1979 gratulujem krásne meno ste dali aj moje krsniatko sa tak volá🙂

bobricek1979
14. mar 2019

@maci1127 ďakujem krásne

ivankalaco
autor
16. mar 2019

@melmel78 Budem rodiť v Trnave.. aj keď bydliskom patrím do Piešťan 🙂 Budem rodiť prirodzene, už mám vybaveného aj lekára k pôrodu.. Mám ešte 25 dní do pôrodu, ale možno to bude skôr.. cítim sa veľmi dobre a nemám žiadne problémy, užívam si to 🙂

santeema
16. mar 2019

@ivankalaco velni ti fandim a budem mysliet na teba, aby bolo vsetko ok