Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@santeema Ďakujem veľmi pekne 🙂
@cuttina Ďakujem 🙂 Spermie boli môjho manžela. Verím ti, že teraz to berieš inak.. ja tiež.. je to iné, ako keď som mala 20 rokov.. úplne inak všetko prežívam.. to očakávanie, nakupovanie, prípravy.
@ivankalaco ahoj som rada ze všetko v poriadku tak sa teším vždy sem zájdem na tvoj profil pozriem koľko máš do pôrodu. Moc držím palce. Ja som tiež v TT rodila.
@butterfly333 Ďakujem 🙂
@dolynkag chlapceka 😊 cakame meno este nie je definitivne. Tento tyzden mam poslednu poradnu u obvodacky a potom uz do nemocnice budem chodit. Na Antolskej v Ba planujem tam to uz poznam a osobne by som bola za sekciu ako klasicky porod. Uvidim co mi povedia lebo naposledy bol maly zadockom a nie hlavickou. A teraz sa mi nezda zeby bol dole. Kopance dostavam do mocaku alebo bokov.
@dolynkag aj tebe to riadne uteka a uz si 25tt no krasne 🤗❤. Este mas chvilu cas ja som si zacala tak od 27tt chystat vsetko nech sa naraz nezblaznim. Uz len drobnosti chybaju a musim sa pobalit do porodky uz. Teraz som chora tak moc behat nemozem po obchodoch. Krpec ma u mna uz menej miesta tak uz nekope tak casto zato ked sa rozhodne tak riadne. Drzte sa aj vy 😘
@bobricek1979 aká nádherná Kukulienka 😘😍
Baby prosím mám ísť do VV či do DV? 43r
@bunka1 Ja som išla hneď do DV, je tam vyššia šanca na úspech.. Pri VV je úspešnosť 1-2% a pri DV je 60 %..
@ivankalaco co je VV ? Tusim asi :(
@nila1111 To je skratka pre vlastné vajíčka, ich kvalita po 35 veku ženy prudko klesá a po 40 je už veľmi malé množstvo geneticky dobrých vajíčok..
@ivankalaco tak ja budem mat v lete 40r čiže sa nám to asi nepodarí😞
@nila1111 Aké amh máš?
@bobricek1979 nádherné bábo 🤗
@butterfly333 To je individuálne.. môže to byť aj inak..nie každé vajíčko je zlé..
@butterfly333 urcite sa da, mam dve kolegyne ,ktore mali prve babo a obe otwhotneli v 40 tke a prirodzene a jedno co rodila druhe v 42, je to individualne...
to len ja mam taku smolu, ze sa mi nic nedari...
@nila1111 ja stále verím že sa to podarí no ak nie asi si adoptujeme ale to sa asi načakame. 😣
@bobricek1979 nadherna pre nu stalo vsetko za to 😘👶❤💋
@butterfly333 ja som v 40tke otehu prirodzene s amh 0.70 da sa to neboj. Vsetko je o stasti nacasovani zdravotnom stave. Existuju darovane vajka tak ked nic pouzijes tie 😉
@melmel78 ďakujem moja za povzbudenie verím že sa to podarí no niekedy nad tým m tak rozmýšľam či mi bude súdené mat ešte dieťa po ktorom veľmi túžime. No nechávam tomu voľný priebeh.

@ivankalaco Ivanka, moc ti drzim palce, nech mas co najkrajsi porod! My mame uz sedem mesiacov a prave vo vyssom veku si to nesmierne vychutnavam.😍 V 25-ke by som toho nebola schopna.😁 Chcem sa ale spytat, vy ste mali iba darovane vajicka, alebo embrya? Teda ci spermie su vase?