Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@melmel78 ved už aj ja sa stým zmierujem aj som môjmu povedala že asi sa nám to nepodarí tak po svadbe si dáme žiadosť na adopciu.
@melmel78 áno, ďakujeme
@kakatulik ďakujeme krásne
@butterfly333 ale čo ny sa nepodarilo ja som pre centrá bola neplodna a v 39 som otehu prirodzene a 2mesiace po 40sa mi narodila naša vytužená
@bobricek1979 to mooooc gratulujem snáď sa to podarí aj nám. Musím veriť.
@butterfly333 určite moc držím prsty
@bobricek1979 ďakujem 😘
@slniecko1975 vobec nic dala som si dokopy zaoaly dadien celkovo zuby a do mesiaca v svojich 39rokoch som bola v tom
@bobricek1979 snad Vam take nieco pozitivne napisem aj ja do roka, snad to bude platit aj v 41 .... 🙂
@nila1111 Urcite ano. Ja sa pojdem teraz snazit prirodzene, nakolko kedze uz mam synceka nie som uz pod takym tlakom a stresom….budem mat 41 v oktobri.
@nila1111 budem moc držať prsty vek je len číslo čakám len pozitívne správy určite to príde
@ingelika78 jéj budem držať moc prsty ja som bohužiaľ po sekcii takže musím čakať aspoň rok. Dúfam to už pre mňa nebude neskoro
Ahojte. S mm ideme do DV.
Podarilo sa tu niektorej s DV? Mám 43r.
Diiik
@bunka1 Áno.. vyšiel nám hneď prvý vklad s DV.. už som v 38 týždni 🙂
@ivankalaco Ivka o tebe viem 🙂
@slniecko1975 ďakujeme krásne a nápodobne

@butterfly333 netrap sa tym, ja som tiez bola vyrovnana s myslienkou, ze vlastne deti mat nebudem a stalo sa. Uzivala som si zivot, snazila zdravo zit a prislo to. Verim ze aj teba to caka