Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@butterfly333 gynekológ mi dal urobiť aby sme vedeli na čom som
@heveri35 ak by som aj ja chcela také co mu mam povedať aké vyšetrenie nech mi spraví nech viem aj ja na com som.
@butterfly333 mne tiež tu radili baby, hormonálny profil. Mne aj sám doktor povedal že to urobí, mne povedal ze na tretí a 21 deň cyklu sa berie krv.
@heveri35 no vies to este nic neznamena,ze ma dceru....bola tu jedna babena,ktora sa uz odhlasila a jej partner mal tiez dieta z prvého manzelstva....isiel na spermio a tam mu nenasli ziadnu spermui. Tieto veci sa dost menia vplyvom roznych faktorov. ...nuz a ten domaci test len urci ze tam nejake spermie plavaju. Ale kolko a akej kvality su nie...
Inak nebolo by zle si odsledovat ovulku meranim BT,kedze mas nepravidelny cyklus.
Drzim palceky,nech sa podari👍
@butterfly333
kazdy gyndos musi vediet kedy a co sa robi v HP. Ako uz bolo napisane, v 3DC: TSH,LH,FSH,Estradiol,progesteron,prolaktin,DHEA,
AMH ,ale to je jedno v ktorej casti cyklu sa robi....a este aj hladinu vitaminu D.
Ten druhy odber sa robi priblizne tyzden po ovulke....tam ide hlavne o ten progesteron a estradiol.
Niektori robia aj okolo ovulky LH.estradiol,prolaktin,progesteron.
@heveri35 bežným vyšetrením to gynekológ nezistí. Znamej zisťovali priechodnost vajcovodov v centre, robili to pod narkózou. Zistili jej úplne nepriechodné obidva. Na tretí pokus otehotnela pri umelom oplodnení. Chlapček mal teraz rok. V domnení, že si nemusia dávať pozor je znovu po 3/4 roku tehotná. Bol to pre ňu šok.
Baby ja to už nechápem,, vo februári mi meskal ms, išla som k Dr. Vysetril dal vyvolavacku, 10.3 prišla ms a dnes zasa, to co už zasa, ved to len 19 dní. 😔
1
@ivankalaco už je drobec na svete? Ako sa máte?
@dolynkag Ešte nie 🙂
My sme v utorok zaplakali prvýkrát. Teda mala prvý a ja už neviem kolky. Vola sa Ninka, ma 2850 g, 48 cm, ja v deň pôrodu 42 a tri mesiace plus mínus🙂, držím palce ostatným 😘
@darci17 gratulujem a prajem veľa zdravia obom. To je úžasná správa.😘
@darci17 gratulujem Ninke vela zdravička a Tebe rychle zotavenie.My tiež mame vybratu Ninku,alebo Karolinku to zaleži od toho kedy pojdem rodit 🙂.Za chvilu sa nám to tu rozbehne z detičkami ;)

@heveri35 to vám kde robili také podrobné vyšetrenie? Ja sa chystám na preventívku ani neviem na com som.