icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

butterfly333
28. mar 2019

@heveri35 to vám kde robili také podrobné vyšetrenie? Ja sa chystám na preventívku ani neviem na com som.

ceklis
28. mar 2019

@heveri35 podľa toho druhého výsledku už máš po ovu na ten 13dc, lebo progesteron je celkom vysoký, podľa toho aj tehu by mohlo hroziť
Ja si myslím, že s hormónmi nemáš problém 👍🏻 Chce to asi len čas, ako dlho sa snažíte?

kakatulik
28. mar 2019

@heveri35 neberies nejaky progesteron...nieco ako dupphaston? Lebo ho mas dost vysoky,ale to nie je na skodu. V LF by mal byt vyssi😉

heveri35
28. mar 2019

@butterfly333 gynekológ mi dal urobiť aby sme vedeli na čom som

heveri35
28. mar 2019

@ceklis
@kakatulik neberiem nič, teraz ani vitamíny, nic,
Snažíme sa od augusta 2018

heveri35
28. mar 2019

@kakatulik
@ceklis a ďakujem za odpovede 😗😗

kakatulik
28. mar 2019

@heveri35 no tak to je potom fakt super. Asi mas ovulku dost skoro,ked ti takto vyskoci progesteronm. Partner ma spermiogram OK?

heveri35
28. mar 2019

@kakatulik jemu nerobili, má jednu dcéru z prvého manželstva, len tak doma si urobil test kúpený v lekarni a ten bol ok. Len nechápem tú ovulku, lebo ms mi chodí všelijako, od 29 do 35 dní

butterfly333
28. mar 2019

@heveri35 ak by som aj ja chcela také co mu mam povedať aké vyšetrenie nech mi spraví nech viem aj ja na com som.

heveri35
28. mar 2019

@butterfly333 mne tiež tu radili baby, hormonálny profil. Mne aj sám doktor povedal že to urobí, mne povedal ze na tretí a 21 deň cyklu sa berie krv.

ceklis
28. mar 2019

@heveri35 tak ešte pre pokoj na dusi zistit či máš priechodné vajcovody a potom to už nechať na osud. Ako každý radi 🙂 vypnut hlavu. Čo mne teda vôbec nejde. Keby som vedela ako ju vypnut a nemyslieť na to, tak hneď aj návod pisem 😂 držím palce veľmi ✊🏻

heveri35
28. mar 2019

@ceklis a tie vajcovody normálne gynekológ vie pozrieť? Alebo to je nejaké špeciálne vyšetrenie?
Ja už na to moc nemyslím, beriem to pozitívne, bud sa podarí, alebo nie,, mám už dve deti, ako boli sme strašne šťastný keby sa podarí. Skúsim ešte nejaké vitamíny si nasadiť.

kakatulik
28. mar 2019

@heveri35 no vies to este nic neznamena,ze ma dceru....bola tu jedna babena,ktora sa uz odhlasila a jej partner mal tiez dieta z prvého manzelstva....isiel na spermio a tam mu nenasli ziadnu spermui. Tieto veci sa dost menia vplyvom roznych faktorov. ...nuz a ten domaci test len urci ze tam nejake spermie plavaju. Ale kolko a akej kvality su nie...
Inak nebolo by zle si odsledovat ovulku meranim BT,kedze mas nepravidelny cyklus.

Drzim palceky,nech sa podari👍
@butterfly333

kazdy gyndos musi vediet kedy a co sa robi v HP. Ako uz bolo napisane, v 3DC: TSH,LH,FSH,Estradiol,progesteron,prolaktin,DHEA,
AMH ,ale to je jedno v ktorej casti cyklu sa robi....a este aj hladinu vitaminu D.

Ten druhy odber sa robi priblizne tyzden po ovulke....tam ide hlavne o ten progesteron a estradiol.
Niektori robia aj okolo ovulky LH.estradiol,prolaktin,progesteron.

butterfly333
28. mar 2019

@kakatulik aha no HP mi už raz robili no teraz sa chystám na preventívku tak mu poviem. Ďakujem
@heveri35

dadulkaf
28. mar 2019

@heveri35 bežným vyšetrením to gynekológ nezistí. Znamej zisťovali priechodnost vajcovodov v centre, robili to pod narkózou. Zistili jej úplne nepriechodné obidva. Na tretí pokus otehotnela pri umelom oplodnení. Chlapček mal teraz rok. V domnení, že si nemusia dávať pozor je znovu po 3/4 roku tehotná. Bol to pre ňu šok.

cuttina
28. mar 2019

@kakatulik presne tak, spermie sa stale tvoria a na toto ma vek a zivotosprava velky vplyv.

heveri35
29. mar 2019

Baby ja to už nechápem,, vo februári mi meskal ms, išla som k Dr. Vysetril dal vyvolavacku, 10.3 prišla ms a dnes zasa, to co už zasa, ved to len 19 dní. 😔

zara2222
5. apr 2019

1

kakatulik
5. apr 2019

@heveri35 ja mam pocit,ze ty ovulujes pocas menzesu.....to by vychadzalo.

dolynkag
6. apr 2019

@ivankalaco už je drobec na svete? Ako sa máte?

ivankalaco
autor
6. apr 2019

@dolynkag Ešte nie 🙂

darci17
6. apr 2019

My sme v utorok zaplakali prvýkrát. Teda mala prvý a ja už neviem kolky. Vola sa Ninka, ma 2850 g, 48 cm, ja v deň pôrodu 42 a tri mesiace plus mínus🙂, držím palce ostatným 😘

heveri35
6. apr 2019

@darci17 gratulujem ♥️ krásne meno ste vybrali,aj mi chceme Ninku 😘

heveri35
6. apr 2019

@kakatulik ja už fakt neviem kedy,, teraz som začala brať pink fertil tak snáď troška pomôže.

darci17
6. apr 2019

@heveri35 držím palce ✊

butterfly333
6. apr 2019

@darci17 gratulujem a prajem veľa zdravia obom. To je úžasná správa.😘

heveri35
6. apr 2019

@darci17 ďakujem 🙂

janulka232
6. apr 2019

@darci17 gratulujem Ninke vela zdravička a Tebe rychle zotavenie.My tiež mame vybratu Ninku,alebo Karolinku to zaleži od toho kedy pojdem rodit 🙂.Za chvilu sa nám to tu rozbehne z detičkami ;)

kakatulik
6. apr 2019

@darci17 to uuuz? Gratulujem.😘

ketere
7. apr 2019

@darci17 gratulujem moc 😘