Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@ivankalaco Gratulujem k narodeniu krásnej dcérky. Nech ste všetci zdraví a šťastní.😘
Tak žienky ja na 28DC takýto test, robený vo štvrtok minulý týždeň, po 3 rokoch snaženia.
Minulý rok sa to podarilo prvý krát ale v auguste 2018 v 6tt bol koniec. Hneď potom som mala 1,5 cm cystu na ľavom vaječníku, ktorá sa po pár mesiacoch naplnila krvou, hrozila operácia ale v decembri som dostala ms na 20DC a cysta zmizla. A teraz toto 🙂 Bojím sa znovu tešiť uvidíme ako to dopadne teraz.
Ahojte zienky tak sa sem pridavam za par dni mam 44 rokov a som po vklade HB1 z DV. Nemam.odvahu testovat
@ingrid0105 a ktorý si DPO? ak nemáš odvahu, tak určite príde ten správny deň, držím palce......inak detičky už máš nejaké?
@dolynkag dakujem. Ano mam 2 dospele dcery s som bsbka 2rocnych dvojiciek. Mam noveho priatela 9 rokov a 5vrokov skusame ivf. Prirodzene nemozem. Tebe gratulujem citala som o tvojom zazracnom dietatku😍
@ingrid0105 ja mam o chvíľku 44 a som v 30 TT prirodzene , tiež mám dospelú dcéru a syna v puberte. Tak veľmi veľmi držím palce, daj nám vedieť, budeme čakať na dobré správy.
Baby viem ze je to strasne individualne ale tie co ste boli tehu vdaka ivf priznaky ci bez priznakov?
@ingrid0105 osmy den uz asi uvidis ciarku, ja som videla slabulinku uz stvrty. A nie, nemala som na zaciatku ziadne priznaky.
@ivankalaco nadherna je Ivka ❤😍😘, prajem vam vsetko len to najlepsie z celeho srdca, nech ste zdravi, stastni a uzivate si jeden druheho
@ingrid0105 dakujem 😉 ja sa este gulam, o tyzden mam ofic termin, tak uvidim, do kedy este vydrzim tahat....ci bude vcas ci budem prenasat 🙂 . Ale uz melem z posledneho veru. Vklad HB1 je super, lebo sa hned uchyti na stenu sliznice, ale na ten 8-10 den by si mala mat uz ciarky na teste 🙂 . Priznaky co som po ivf bola tehu, tak ziadne, zacali az od 8-10tt a stupnovali sa, pribudli nove, alebo tie pred tym sa zhorsili. No kazda sme ina, ty nemusis mat ziadne, alebo len niektore z nich. Drzim moc palce 👏👍
@melmel78 dakujem pekne
Joj tak za chvilu budes mat rande na slepo😍citala som to tu cele a super ze je tu tolko tehuliek a uz aj mamiciek. Som posero aj ked aj zvedava😂mame este 2 mrazacikov ale uz mam pokrk vkladov a liekov. Dakujem pekne a ty si este uzivaj posledne dni 2v1😊
@ingrid0105 dúfala som ze tu dnes nájdeme dve čiarky od teba , šanca ešte možno je

@ivankalaco krásny príbeh s krásnym KONCOM - začiatkom.... tešíme sa s tebou, želám zdravie a šťastný život všetkým