Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@ivankalaco mala je zlatučka.Gratulujem a vela zdravička prajem
@ivankalaco Sofinenka najkrajšia 😀🤩😍🤗
@ivankalaco Krásne diečatko, veľa zdravíčka prajem.
@ivankalaco Gratulujem k narodeniu krásnej dcérky. Nech ste všetci zdraví a šťastní.😘
@ivankalaco je nádnerná a zdá sa mi že dosť aj veľká slečna jej z nej
Tak žienky ja na 28DC takýto test, robený vo štvrtok minulý týždeň, po 3 rokoch snaženia.
Minulý rok sa to podarilo prvý krát ale v auguste 2018 v 6tt bol koniec. Hneď potom som mala 1,5 cm cystu na ľavom vaječníku, ktorá sa po pár mesiacoch naplnila krvou, hrozila operácia ale v decembri som dostala ms na 20DC a cysta zmizla. A teraz toto 🙂 Bojím sa znovu tešiť uvidíme ako to dopadne teraz.
Ahojte zienky tak sa sem pridavam za par dni mam 44 rokov a som po vklade HB1 z DV. Nemam.odvahu testovat
@ivankalaco nádherná je a aká vladoška ešte raz gratulujem 😍👍👶💕
@ingrid0105 a ktorý si DPO? ak nemáš odvahu, tak určite príde ten správny deň, držím palce......inak detičky už máš nejaké?
@dolynkag dakujem. Ano mam 2 dospele dcery s som bsbka 2rocnych dvojiciek. Mam noveho priatela 9 rokov a 5vrokov skusame ivf. Prirodzene nemozem. Tebe gratulujem citala som o tvojom zazracnom dietatku😍
@ingrid0105 ja mam o chvíľku 44 a som v 30 TT prirodzene , tiež mám dospelú dcéru a syna v puberte. Tak veľmi veľmi držím palce, daj nám vedieť, budeme čakať na dobré správy.
@ingrid0105 ktorý si teda DPO?
@dolynkag 8 den po vklade
Baby viem ze je to strasne individualne ale tie co ste boli tehu vdaka ivf priznaky ci bez priznakov?
@ingrid0105 osmy den uz asi uvidis ciarku, ja som videla slabulinku uz stvrty. A nie, nemala som na zaciatku ziadne priznaky.
@ivankalaco nadherna je Ivka ❤😍😘, prajem vam vsetko len to najlepsie z celeho srdca, nech ste zdravi, stastni a uzivate si jeden druheho
@ivankalaco uzasna je, Ivi, uzivajte si tie krasne chvile!😊
@ingrid0105 dakujem 😉 ja sa este gulam, o tyzden mam ofic termin, tak uvidim, do kedy este vydrzim tahat....ci bude vcas ci budem prenasat 🙂 . Ale uz melem z posledneho veru. Vklad HB1 je super, lebo sa hned uchyti na stenu sliznice, ale na ten 8-10 den by si mala mat uz ciarky na teste 🙂 . Priznaky co som po ivf bola tehu, tak ziadne, zacali az od 8-10tt a stupnovali sa, pribudli nove, alebo tie pred tym sa zhorsili. No kazda sme ina, ty nemusis mat ziadne, alebo len niektore z nich. Drzim moc palce 👏👍
@melmel78 dakujem pekne
Joj tak za chvilu budes mat rande na slepo😍citala som to tu cele a super ze je tu tolko tehuliek a uz aj mamiciek. Som posero aj ked aj zvedava😂mame este 2 mrazacikov ale uz mam pokrk vkladov a liekov. Dakujem pekne a ty si este uzivaj posledne dni 2v1😊
Tak babule 9ty den a snehobielo
@ingrid0105 dúfala som ze tu dnes nájdeme dve čiarky od teba , šanca ešte možno je
@ivankalaco nádherné bábätko gratulujem zo srdca😁
@dolynkag nemyslim si ale ideme dalej
Dakujem

@ivankalaco krásny príbeh s krásnym KONCOM - začiatkom.... tešíme sa s tebou, želám zdravie a šťastný život všetkým