icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

dadulkaf
1. máj 2019

@kakatulik držím palce.

darci17
1. máj 2019

@melmel78 úžasná správa🙂. Gratulujem. Prajem veeela krásnych spoločných chvíľ, zdravia a vsetkoho, čo k tomu patrí 😘

ketere
1. máj 2019

@melmel78 gratulujem, je nadherny ❤️❤️❤️ veľa zdravia prajem 😉

zuzka2505
1. máj 2019

@kakatulik vôbec nič som necítila. Ale možno to bude tým že som to nejak nepostrehla. Mala som veľa iných starostí tak som to asi ani nepostrehla. Keď sme sa ešte snažili tak som vždy cítila kedy mám ovuláciu, alebo som si to aspoň myslela. Ale tiež som ju mávala takto skoro.

nikolajka2
2. máj 2019

@melmel78 - gratulujem z celeho srdiecka, nech sa Vam dari. Maly je nadherny. Rodila si cisarskym?

melmel78
3. máj 2019

@nikolajka2 dakujem pekne na prirodu som rodila. Cisarsky sme nestihli ;)

mkatkam
3. máj 2019

@melmel78 gratulujem! 💓🐞

martinsen
3. máj 2019

Ahojte akurát idem od lekára, na sone bilo srdiečko, maličké má 5,5 mm, zatiaľ všetko OK, iba má trápia strašné nevoľnosti. Mám prísť ešte na kontrolné sono o 2 týždne. Dostala som aj duphaston pre istotu.

kakatulik
3. máj 2019

@martinsen wow,tak to sa sychlo podarilo. Ako daleko si?

martinsen
3. máj 2019

@kakatulik 6tt+2

slavinocka16
3. máj 2019

Ja, som tu tiež dlho nepísala,.. Ale teším sa, že som si prečítala krásné dobré správy. Teším sa s vami a gratulujem vám.

dolynkag
15. máj 2019

Dnes sme sa fotili u Dankovčíka 🙂 už približne 2 kg má náš zázrak najkrajší, ešte 7 týždňov vydržať

bobricek1979
15. máj 2019

@dolynkag krasnucke držte sa

martinsen
Autor odpoveď zmazal
martinsen
16. máj 2019

Ahojte, včera som bola na kontrolnom sone, drobec pekne rastie už má 1.9 CM srdiečko bije, všetko zatiaľ OK až na strašné celodenné nevoľnosti, najhoršie je to večer, našťastie jedlo zo mňa ide von minimálne chodím do práce, za PC vládzem sedieť aj gauč máme v kancelárii. Kolegovci aj šéf vychádzajú v ústrety vo všetkom. Prvá poradňa o 2 týždne.

santeema
16. máj 2019

@melmel78 blahozelam🙂...ake pekne meno

santeema
16. máj 2019

@zuzka2505 velmi ti drzim palce❤

kakatulik
16. máj 2019

@martinsen nadhera....v dobrom zavidim❤

martinsen
16. máj 2019

@kakatulik verím, že sa dočkáš aj ty, ja už som tomu nedávala žiadnu šancu,a po 3 rokoch toto, nechcela som ísť do umelého oplodnenia, jednu dcéru mám z prvého manželstva povedali sme si s priateľom, že si počkáme na vnúčatko zatiaľ si budeme užívať.

kakatulik
16. máj 2019

@martinsen presne,ani my nechceme IVF,tak uvidíme ci sa stane zazrak. Dakujem za ❤

dolynkag
1. jún 2019

@melmel78
@ivankalaco ako sa máte mamičky? Ja sa už neviem dočkať

dolynkag
1. jún 2019

@martinsen co nove ako sa máš

martinsen
2. jún 2019

@dolynkag stále pretrvávajú celodenné nevoľnosti, niekedy fakt nevládzem, zatiaľ -3 kg, tento týždeň som bola v prvej poradni, vzali mi krv, stery na cytológiu a dostala som tehotenskú knižku. Ďalšia kontrolné sono 11.6. a vtedy budem mať aj výsledky, dúfam, že bude všetko OK.

bobricek1979
2. jún 2019

@melmel78 jéj gratulujem srdečne nech ste zdraví malinký je úžasný 💕👶😘😘😘

melmel78
8. jún 2019

@dolynkag ahoj nestiham sem chodit ;) . Maly mi zabera vela casu, kojim kazde 2-3h a trapia ho koliky. A riesim kadejake mamickovske veci. Popri tom vsetkom pracujem. A ty ako?

dolynkag
8. jún 2019

@melmel78 od zajtra 37 TT už nech je to šťastne za nami . Držte sa a užívaj

ceklis
8. jún 2019

@dolynkag ono to tak rýchlo ubehlo ✊🏻 Držím moc palce na finiš a potom sa teším na fotku bábätka ❤️

melmel78
8. jún 2019

@dolynkag to uz mas za par ;) Verim ze mas dost mam to v cerstvej pamati este. Drzim palce nech je porod co najmenej bolestivy 🙂

dolynkag
8. jún 2019

@melmel78 ďakujem

kocica7
20. jún 2019

blahozelam Vam vsetkym mamičkam ,k najkrajsiemu darcekovi na celucickom svete.Mna to vsetko este len caka,aj sa tesim ,ked citam tie vase spravy ale aj bojim ako to vsetko z nami dopadne