Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@melmel78 - gratulujem z celeho srdiecka, nech sa Vam dari. Maly je nadherny. Rodila si cisarskym?
@nikolajka2 dakujem pekne na prirodu som rodila. Cisarsky sme nestihli ;)
Ahojte akurát idem od lekára, na sone bilo srdiečko, maličké má 5,5 mm, zatiaľ všetko OK, iba má trápia strašné nevoľnosti. Mám prísť ešte na kontrolné sono o 2 týždne. Dostala som aj duphaston pre istotu.
Ja, som tu tiež dlho nepísala,.. Ale teším sa, že som si prečítala krásné dobré správy. Teším sa s vami a gratulujem vám.
@dolynkag krasnucke držte sa
Ahojte, včera som bola na kontrolnom sone, drobec pekne rastie už má 1.9 CM srdiečko bije, všetko zatiaľ OK až na strašné celodenné nevoľnosti, najhoršie je to večer, našťastie jedlo zo mňa ide von minimálne chodím do práce, za PC vládzem sedieť aj gauč máme v kancelárii. Kolegovci aj šéf vychádzajú v ústrety vo všetkom. Prvá poradňa o 2 týždne.
@melmel78
@ivankalaco ako sa máte mamičky? Ja sa už neviem dočkať
@melmel78 jéj gratulujem srdečne nech ste zdraví malinký je úžasný 💕👶😘😘😘
blahozelam Vam vsetkym mamičkam ,k najkrajsiemu darcekovi na celucickom svete.Mna to vsetko este len caka,aj sa tesim ,ked citam tie vase spravy ale aj bojim ako to vsetko z nami dopadne

@kakatulik držím palce.