icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

butterfly333
25. jún 2019

@kakatulik e aj Q10 beriem no tento mesiac som si dala už od všetkých vitamínov pauzu.

kakatulik
25. jún 2019

@butterfly333 ani mna to uz nebavi.

butterfly333
25. jún 2019

@kakatulik toľko vitamínov za tie roky čo do seba pchame už má to fakt nebaví tak si sám na leto pauzu.

ceklis
25. jún 2019

@kakatulik
@butterfly333 na kvalitu je zevraj aj melatonín

darci17
25. jún 2019

@dolynkag gratulujem, možno lepšie ako v pôrodnici, takýto pôrod. Prajem veľa krásnych spoločných chvíľ.

kakatulik
25. jún 2019

@ceklis veď ja spím dobre. Bojím sa že zaspím do práce.

cuttina
25. jún 2019

@kakatulik ano, melatonin je zatial jediny, co vyzera, ze sposobuje mierne zlepsenie kvality.

kakatulik
25. jún 2019

@cuttina to fakt? A ako? Tým že sa v spánku telo viac zregeneruje,alebo tým samotným melatonínom bez ohľadu na to,či sa po ňom lepšie spí... zaujímavé.

butterfly333
26. jún 2019

@kakatulik
@ceklis áno melatonin som kedy si brala asi ho budem musieť znova nasadiť.

cuttina
26. jún 2019

@kakatulik nema to nic spolocne so spankom. To samotny melatonin. V USA to stale skumaju a zatiial on jediny ma nejake vysledky. Mnohi nasi doktori to ani nevedia, kedze sa priebezne nevzdelavaju. ☹️

kakatulik
26. jún 2019

@cuttina no vidiiiis a to som si na myslela, že to má niečo spoločné s tou regeneráciu pri spánku...už som si včera dala....😌

melmel78
26. jún 2019

@butterfly333 s tvojim amh rozhodne musis otehotniet 🙂 , ked mne sa to podarilo s 0,70 prirodzene, ale je to aj o stasti a spravnom nacasovani. Mozno si pod psychickým stresom preto to nejde nie? Vitaminy co pises su fajn, sa priznam mne ani neviem co zabralo, brala som vsetko mozne aj nemozne, aj tu matersku kasicku, aj Q10 aj vit E a ine vitaminy, aj bylinkove caje som pila , aj tinktury.

butterfly333
26. jún 2019

@melmel78 práveže sa cítim úplne super a som v pohode a veľmi šťastná nikdy mi nebolo lepšie

melmel78
27. jún 2019

@butterfly333 tak si na dobrej ceste, lebo aj ja som si hovorila, ze som v pohode ale nebola som. Clovek niekedy klame sam seba, no ked to tak citis, je to dolezite 😉 . Ja som sa zacala zmierovat s tym, ze budem bez deti a vtedy to prislo...keby clovek vedel, co za tym je a co pomohlo. Drzim palce, je nas tu vela tehuliek a mamiciek, tak verim ze sa coskoro pridas k nim

lenkav1981
27. jún 2019

@butterfly333 ja som mala AMH 0,11 ked som otehotnela, zle zial.skoncilo to MA. O tri mesiace som si zase nasla // ciarky na teste a momentalne som 28tt a verim a modlim sa aby sme sa v seltembri tesili z nasho chlapceka😊 U nas bol ale problem iba moje nizke AMH. Vsetky ostatne vysledky sme aj ja aj muz mali ok. Drzim palce

kakatulik
27. jún 2019

@melmel78 ach, keby to bolo take jednoduche. Ja mam take chvile,ked som uuplne OK a som vnutorne upolne vyrovnana,ale potom pride 1DC a zase smutky....inak ako sa drzite.🙂
@lenkav1981 gratulujem. Urcite to bude OK.👶

butterfly333
27. jún 2019

@melmel78 ďakujem moja no ja sa fakt cítim úžasne som veľmi šťastná a vďačná za všetko čo mám som šťastná nikdy som taká šťastná nebola a cítim sa super doma všetko super deti manžel ten je úžasný veľmi mooooc ho milujem. V práci tiež super povýšili ma a som šťastná lebo ma ta práca baví vždy som chcela prácu ktorá má aj bude baviť a už mám všetko na svete po čom som vždy túžila preto som najšťastnejšia na svete.🤗🤗🤗🤗🤗

cuttina
27. jún 2019

@lenkav1981 ono aj s takmer nulovym amh sa da otehotniet, ak motyka vystreli a na vonkajsom obale je zrovna TO spravne vajicko. Lebo amh je iba ovarialna rezerva a teda cim je nizsie, tym nizsia pravdepodobnost otehotniet. Ja mam napr este teraz 4.6 a veru neotehotnela som len tak. Nemam ani pco, ani nic ine nam nezistili. Niekedy je to naozaj asi medzi nebom a zemou. Taktiez ivf, poznam zeny, co boli viac ako 10x a nic. A zrazu zazrak.

butterfly333
27. jún 2019

@lenkav1981 tak to vam veľmi mooooc gratulujem a prajem všetko dobré. Ja si ešte počkám na tie výsledky z reprodukcnej imuno a uvidíme kde je problém snáď niečo nájdu a pomôžu.

butterfly333
27. jún 2019

@kakatulik moja a ty si bola na reprodukčnuj imuno?

kakatulik
27. jún 2019

@butterfly333 nie, nebola a ani nepôjdem. Buď sa stane zázrak,alebo nie...

lenkav1981
27. jún 2019

@cuttina ano ja to aj vravim nas chlapcek je bozi zazrak😍😍

lenkav1981
27. jún 2019

Inak ja uz som zacala uvazovat aj nad darcovskymi vajickami, adopciou a hop zrazu to vyslo😊😊😊uz len dobojovat do stastneho konca a Vam vsetkym to prajem z celeho ❤tiez

butterfly333
27. jún 2019

@lenkav1981 aj ja uvažujem nad adopcoiou no môj nie ten stále verí že sa to podarí kiežby mal pravdu.

lenkav1981
27. jún 2019

@butterfly333 drzim strasne moc palce aby sa podarilo😘

butterfly333
27. jún 2019

@lenkav1981 ďakujem veľmi pekne dúfam že sa dočkáme.

melmel78
27. jún 2019

@butterfly333 dobre sa to cita co pises a presne toto je dolezite aby si bola vyrovnana a stastna 😉. Ta dusicka babatka si ta najde neboj zasluzis si to.

melmel78
27. jún 2019

@kakatulik chapem ja som prezivala to iste. Ale potom prisiel zlom. Uz som sa zmierila s tym co mam a hovorila si, ze su na tom zeny aj horsie. Mozno mi nebolo sudene mat deti tak si budem uzivat zivot a tesit sa z neho. Nejak som sa nastavila na iny rezim zacala sportovat stretavat sa s ludmi ktorych mam rada.

butterfly333
28. jún 2019

@melmel78 ďakujem moja tak sa naozaj cítim

butterfly333
28. jún 2019

@melmel78 ďakujem moja tak sa naozaj cítim

nila1111
29. jún 2019

@butterfly333 tvoje amh stuplo, ktovie co to je vlatsne za marker...