Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@butterfly333 ani mna to uz nebavi.
@kakatulik toľko vitamínov za tie roky čo do seba pchame už má to fakt nebaví tak si sám na leto pauzu.
@kakatulik
@butterfly333 na kvalitu je zevraj aj melatonín
@butterfly333 s tvojim amh rozhodne musis otehotniet 🙂 , ked mne sa to podarilo s 0,70 prirodzene, ale je to aj o stasti a spravnom nacasovani. Mozno si pod psychickým stresom preto to nejde nie? Vitaminy co pises su fajn, sa priznam mne ani neviem co zabralo, brala som vsetko mozne aj nemozne, aj tu matersku kasicku, aj Q10 aj vit E a ine vitaminy, aj bylinkove caje som pila , aj tinktury.
@melmel78 práveže sa cítim úplne super a som v pohode a veľmi šťastná nikdy mi nebolo lepšie
@butterfly333 tak si na dobrej ceste, lebo aj ja som si hovorila, ze som v pohode ale nebola som. Clovek niekedy klame sam seba, no ked to tak citis, je to dolezite 😉 . Ja som sa zacala zmierovat s tym, ze budem bez deti a vtedy to prislo...keby clovek vedel, co za tym je a co pomohlo. Drzim palce, je nas tu vela tehuliek a mamiciek, tak verim ze sa coskoro pridas k nim
@butterfly333 ja som mala AMH 0,11 ked som otehotnela, zle zial.skoncilo to MA. O tri mesiace som si zase nasla // ciarky na teste a momentalne som 28tt a verim a modlim sa aby sme sa v seltembri tesili z nasho chlapceka😊 U nas bol ale problem iba moje nizke AMH. Vsetky ostatne vysledky sme aj ja aj muz mali ok. Drzim palce
@melmel78 ach, keby to bolo take jednoduche. Ja mam take chvile,ked som uuplne OK a som vnutorne upolne vyrovnana,ale potom pride 1DC a zase smutky....inak ako sa drzite.🙂
@lenkav1981 gratulujem. Urcite to bude OK.👶
@melmel78 ďakujem moja no ja sa fakt cítim úžasne som veľmi šťastná a vďačná za všetko čo mám som šťastná nikdy som taká šťastná nebola a cítim sa super doma všetko super deti manžel ten je úžasný veľmi mooooc ho milujem. V práci tiež super povýšili ma a som šťastná lebo ma ta práca baví vždy som chcela prácu ktorá má aj bude baviť a už mám všetko na svete po čom som vždy túžila preto som najšťastnejšia na svete.🤗🤗🤗🤗🤗
@lenkav1981 ono aj s takmer nulovym amh sa da otehotniet, ak motyka vystreli a na vonkajsom obale je zrovna TO spravne vajicko. Lebo amh je iba ovarialna rezerva a teda cim je nizsie, tym nizsia pravdepodobnost otehotniet. Ja mam napr este teraz 4.6 a veru neotehotnela som len tak. Nemam ani pco, ani nic ine nam nezistili. Niekedy je to naozaj asi medzi nebom a zemou. Taktiez ivf, poznam zeny, co boli viac ako 10x a nic. A zrazu zazrak.
@lenkav1981 tak to vam veľmi mooooc gratulujem a prajem všetko dobré. Ja si ešte počkám na tie výsledky z reprodukcnej imuno a uvidíme kde je problém snáď niečo nájdu a pomôžu.
@kakatulik moja a ty si bola na reprodukčnuj imuno?
@butterfly333 nie, nebola a ani nepôjdem. Buď sa stane zázrak,alebo nie...
@cuttina ano ja to aj vravim nas chlapcek je bozi zazrak😍😍
Inak ja uz som zacala uvazovat aj nad darcovskymi vajickami, adopciou a hop zrazu to vyslo😊😊😊uz len dobojovat do stastneho konca a Vam vsetkym to prajem z celeho ❤tiez
@lenkav1981 aj ja uvažujem nad adopcoiou no môj nie ten stále verí že sa to podarí kiežby mal pravdu.
@butterfly333 drzim strasne moc palce aby sa podarilo😘
@lenkav1981 ďakujem veľmi pekne dúfam že sa dočkáme.
@butterfly333 dobre sa to cita co pises a presne toto je dolezite aby si bola vyrovnana a stastna 😉. Ta dusicka babatka si ta najde neboj zasluzis si to.
@kakatulik chapem ja som prezivala to iste. Ale potom prisiel zlom. Uz som sa zmierila s tym co mam a hovorila si, ze su na tom zeny aj horsie. Mozno mi nebolo sudene mat deti tak si budem uzivat zivot a tesit sa z neho. Nejak som sa nastavila na iny rezim zacala sportovat stretavat sa s ludmi ktorych mam rada.
@melmel78 ďakujem moja tak sa naozaj cítim
@melmel78 ďakujem moja tak sa naozaj cítim
@butterfly333 tvoje amh stuplo, ktovie co to je vlatsne za marker...

@kakatulik e aj Q10 beriem no tento mesiac som si dala už od všetkých vitamínov pauzu.