Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@dolynkag aj on spal dobre spal do cca 3.5 mesiaca az teraz zacal spat hala bala...cez den je cca za 2h unaveny tak si zacne zmolit oci a zyvat. Vtedy viem ze je cas ho ulozit spat. Pospi si cca 45 az 50min viac neda. Cize nestihnem cez den toho vela. V noci ukladam o 20h do postele a budi sa teraz kazde 2h....je to fuska neda sa oddychovat. Ma 4 mesiace prec a sme na umelom mliecku uz od 2 mesiaca. Prisla som o mlieko. Chuti mu nema problemy z toho. Ak je babo vylucne kojene tak staci po 5mesiaci zacat papat prikrmovar
Prosím Vás, napíšte tu niektorá ktorej sa podarilo IVF v 42 alebo 43 rokoch a prvé dieťa? Nájde sa tu nejaká ? To ma veľmi zaujíma, lebo ja mám 43 rokov a stále mi IVF nevychádza, ale tak. Ďakujem.
@karmen007 Ja som rodila ako 45 ročná po IVF s DV.. Nie je to síce moje prvé dieťa,ale odstup medzi pôrodmi je 22 rokov..
@karmen007 mne vyšlo v 40-ke, prve bábo.
@karmen007 ahoj prvé spontánne v 40tke predtým dvakrát neúspešné Ivf v 37rokoch,držím prsty

@giuli to mi je luto. Tiez som to zazila. Zelam vela energie a sil. A drzim palce, nech nemusis ist na cistenie!!