Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@007snezienka007 neviem ci mas dajake deticky a chces dalsie iba s novym partnerom. mne velmi pomohla adopcia, resp. urobia som si celu pripravu a cakala na babo. a nakoniec som mala po 17 rokoch vlastne 2. ale aj som 6 krat potratila. no nastavila som sa tak, ze uz mi je uplne ejdno, ake babo budem mat, ci z adopcie, alebo vlastne. tesila som sa na obe. to mi asi pomohlo naviac. ale ja som bola v stave, ze bez deti nebudem urcite. vela stastia.
@karmen007 ahoj. ja by som urcite skusala. a ostatnych neries, ani vek. ja som mala tiez po 40 tke maleho a prveho v 38cke. nie ze by som odkladala, ale nedarilo sa mi, nemala som takmer ziadne vajicka. mam za sebou asi 10 ivf cyklov. o vkladoch ani envravim. prveho som mala po 6 ivfku. tiez som paradoxne pribrala az po porode 20 kg. ale da sa vsetko postupne napravit. vaha nie je podla mna az taky problem pri otehotneni. je to otazka pripravenosti a stastia. a to ti prajem🙂❤
@007snezienka007 ahoj ja som...
@ivankalaco ahojte dievčatá, tak po 4 rokoch a po 1 potrate Vám predstavujem nás zázrak Elenka, narodila sa 11.12. ČS, mám už doma 6.5 ročnú slečnu...v januári budem mať 43...chcem povzbudiť všetky snazilky a Zo srdca prajem pocítiť takýto zázrak...nevzdávajte to... Neupinajte sa veľmi na to. U mňa to bolo tak,že som si našla konečne prácu ktorú som chcela robiť a do 2 mesiacov som otehotnela 🙂
@dada7701 gratulujem k dcerke veľa zdravička.Je nadherna 😘
@dada7701 Nádherné dievčatko, želám veľa šťastia a zdravia ❤️ ❤️ ❤️
@dada7701 gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička a tehu sa podarilo prirodzene?
@sulinka333 áno, vypla som, zmierila som sa,že dcéra bude sama a zrazu dve čiarky na teste😉
Dievčatá želám vám všetkým šťastný nový rok a aby sa vám splnili všetky vaše sny a túžby🍀💝🌼
@ivankalaco aj tebe, hlavne zdravie celej rodinke.
@dadulkaf Ďakujem 😉
@ivankalaco - napodobne, vsetko dobre do Noveho Roka,vela zdravia a vela splnenych tuzieb.
@nikolajka2 Ďakujem za krásne prianie.. 😘
Všetko dobré v novom roku prajem verím že rok 2020 bude konečne úspešný aj pre mňa aj pre všetky dlhoročné snažilky.
Aj ja sa pripajam s prianim vsetkeho dobreho v Novom roku. A mam jednu otazku, pustali b ste sa do stimulky s oparom na pere? Ja som to preto vzdala, ale neviem ci je to az taka vazna infekcia ? Hm
@nila1111 Asi nie..
@nila1111 kludne.. aj ha som mala herpes ocas stimulky,po narkoze...ked nie si chora
Ahojte baby. Pripajam sa do vasej skupiny. Zatial sa tu len tak okukujem a snazim sa precitat vase prispevky. Ja budem mat 39 rokov a este len teraz sme sa s priatelom zacali snazit o babatko. Jedno dieta uz mam, bude mat 7 rokov. Mam par kamaratiek co otehotneli tak neskoro, tak to mi dodava nadej. A asi uz musim prestart googlovat, lebo clanky ktore mi davaju 5% sancu otehotniet ma deprimuju 😒 Tak vela stastia vsetkym
@croxley2013 držím palce nech sa to podarí.
@croxley2013 tak to sme na tom rovnako, ja tiež budem mať 39, snažíme sa 4 mesiace, ale dieťa ešte nemám žiadne. Mám z toho trochu zmiešané pocity, či sa to vôbec podarí...
@ettella Podarí sa nám to. Moje 3 kolegyne porodili v štyridsiatke. Kolegova dcéra v 42 rokoch porodila prvé. Takže je to možné.
@ettella ja mám 40r nedarí sa nám už vyše 2roky
@croxley2013 tak ideme asi v marci chceme ísť na ivf verím že sa to podarí.
@butterfly333 moc ti držím palceky.
@butterfly333
@croxley2013 ja sa cítim fajn, menzes pravidelný, dala som si spraviť hormonálny profil a amh, všetko je v poriadku, tak verím, že sa podarí. Držím vám baby palce nech to vyjde.
@ettella aj ja mám cyklus pravidelný ani všetko ok no aj tak sa nedarí vajíčka sú už na prd. Moj spermio na výbornú tak jedine to ivf skúsiť no este musím na kontrolný odber na reprodukčnu imuno.

@zuzka2505 gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička