Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@butterfly333 jasne,urcite sa podari,je tam velka sanca!!!
@daniela2707
No ak mas vklad o tyzden uz nic nevyriesis
Bud Nitra alebo Bratislava ale vsade dlhe cakacky. Ja mam tiez 2 dospele dcery a prave dnes sa mi narodil treti vnuk. Mam 2 embryjka a potom koncim
Baby, ja mám 44r. Prvý vklad s DV vyšiel. Som 31tt. Držím palce aby to i vám vyšlo. 🙂
@bunka1 to je super gratulujem a prajem všetko dobré. Verím že sa to podarí konečne aj nám.🙏🙏🙏
@bunka1 jej super
Nam nevysiel bohuzial. V msrci idem len sa mi musia uprsvit cytokiny. Velmi dufam. Uz neviem kde moze byt inde chyba. Ty si mala tiez problem s cytokinmi ze? A do Brna chodis?
@bunka1 jej super
Nam nevysiel bohuzial. V msrci idem len sa mi musia uprsvit cytokiny. Velmi dufam. Uz neviem kde moze byt inde chyba. Ty si mala tiez problem s cytokinmi ze? A do Brna chodis?
@butterfly333 aj my chceme ist s DV ale uz do Brna tam garantuju 2 emrija v gyn five len jedno. Chodili sme tam cely minuly rok necitila som sa tam dobre takze skusime Brmo reprogenesiss chodime dr. Koukalovi
@ingrid0105ja si chcem dať urobiť vyšetrenia pred vkladom s dy&rovanými , to mám ako plán B 🙂 tak preto sa chcem objednať na reproimuno. Jéé, tretie vnúča?? A koľko máš prosím ťa rokov..Držím ti palce!!! Ja som mala včera 42 🙂
@10111973 no len čítala som že keď je žena už po sekcii môžu vložiť len jedno embryo. Je to pravda?
@10111973 aj ja chodim do RG. Super pristup. GF moje 1 ivf a nikdy viac
@butterfly333 ano tak odporucaju
Pri dvojickach je rixiko ruptury maternice. Aj ja tak mam
@daniela2707 v maji budem mat 45
Jedny su dvojicky prirodzene preto 3😊
@ingrid0105 a aké sú tam čakacie doby ?
@ingrid0105 Teda, mladá babka🙂 Tak nech ti to vyjde.
Ja chodím do Brna, je tam najlepšia embryológia a dobrý prístup. Dokonca aj lacnejšie ako na Slovensku, keďže som samoplatca. Doporučujem ja vzhľadom na vek by som nechcela strácať čas .
Tiež som pred 11 timi rokmi rodila sekciou a nedoporučujú vklad 2 embryí.
@daniela2707 a koľko to stojí v brne ivf s DE?
@butterfly333 Dar.vajicka alebo darovane embrya to je rozdiel
@butterfly333 Ahojky..darované embryo okolo 900 euro..tu je super, že vajíčko a aj spermia sú od mladých darcov a kvalita je overená..ďalšia výhoda je, že aj v budúcnosti môžeš mať embryo od tých istých darcov, viem o žene, ktorá ma takto dve deti..chlapca a dievčatko ( jedno v 47 a druhé v 49) Pri DE je vraj veľká úspešnosť ..
@ivankalaco ďakujem za vysvetlenie už sa teším a verím v zázrak. 🙏🙏🙏
@ingrid0105 áno viem mám na mysli DE.
@croxley2013 Vecer si nasyp asi lyzicku lanovych semienok do pol deci vody - to je len taky odhad. Nechaj to cez noc odstat a rano vypi. Je to take slizke, ale mam pocit, ze to pomaha.😊
@butterfly333 drzim palce🙏
@butterfly333 ka mam svoje vajicka . Ak sa neporari,isla by som do darovanych. Viem,ze darovane vajicka okolo 5 tisic...darovane embrya neviem....Pozri si Reprofit Brno stranku,maju tam aj cennik.
@daniela2707 ďakujem už mi odpísali.
@ingrid0105 Ďakujem 🙏
@butterfly333 a v akom centre???
@daniela2707 v tom reprogenesis
@ivankalaco takze ja som sa pomylila😀myslela som vajicka darovane embrijko nepotrebujeme lebo partner umelym oplodnenim deti mat moze len prirodzene to ide tazko kedze ma teratozzoospermiu🤔a 99 percent zlych a plus moje nekvalitne vajicka no jedine nam ostava darovane..

@janulka232 ja tomu verím som presvedčená že sa to podarí a už sa na to teším inú možnosť si nepripúštam. Ďakujem