Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@sardinka336 tak vidis..
Ano,jasne,z hladiska plodnosti je to tazsie,to bez debaty.. Ale mnoho z bab stretlo partnera neskoro,kopec je takych,co mali problem pocat x rokov a podarilo sa to az v takom vysokom veku..
@persica Gratulujem a želám všetko len to naj 😉
@sardinka336, kde si prisla na to, ze som nervozna? Nejako ti blbne kristalova gula. Ze hovoris o prvom dietati a nie o dietati a priori si upresnila neskor. Odkladat tehotenstvo na 40+ nie je dobry (a zdravy) napad. Ale pritrafi sa. Pisala som do 50tych rokov a nie v 50tych rokoch. Na fakt, ze to tak bolo, staci pozriet matricne statistiky. A nie ze to bolo dobre, ale ze to bolo bezne. Niekedy je fajn aj citat co je napisane a nie hned vidiet cervenu hmlu a prskat ohen a siru. Takze jediny, kto tu pomiesal hrusky s jablkami si ty sama.
@sardinka336 ja si toleranciu s akceptáciou nezamieňam. Ale prepáč, načo si sa tu vôbec zapojila do diskusie, keď Ty to dieťa už nechceš. Nechaj nech sa tu tie, čo chcú ešte to dieťa vo vyššom veku navzájom podporujú atď...Akceptuj teda aj Ty názor a zmýšľanie týchto žien a zbytočne sa tu s nimi nedoťahuj. Načo je to dobré? Bude Ti lepšie na duši? Či? Veď keď sa Ťa táto téma absolútne netýka, načo tu píšeš? Prepáč, ale nechápem Ťa. Či potrebuješ mať "navrch" a nemáš dnes "lepšiu obeť," ta si musíš povyrývať tu? A nezdá sa Ti to úbohé?...
@sardinka336 to nemáš pravdu povahy sú rôzne.Susedka sa mi zdôverila, že celý ten pol rok uvažovala už môžeme mať kľud, syna odstavíme na druhú koľaj, bude to zase ťažké zohnať škôlku a ako zvládnem prácu s 2 deťmi.Povedala, že vôbec nešla hlavou proti múru a veľa rozmýšľala pre a proti.Az si povedala čo má byť bude a už je mamina 2m dievčatka.a to vo veku 33 r sa snažili 2 roky bez vyšetrení u doktora potom si povedali necháme to tak už jedno dieťa máme a teraz v 38 R otehotnela na svoj vek rýchlo.
ale nebudte take vztahovačné....

@sardinka336 nie sme.🙂 Ja som sa tu snažila len napísať, že áno, treba akceptovať aj iný názor, ale stále si myslím, že by sme mali byť k sebe viac tolerantní...
@sardinka336 skus si precitat svoje reakcie, ty mas problem s akceptovanim, toleranciou...zrejme to nevidis, ale nutis ludi, aby zdielali tvoj nazor. urcite to nechces pocut a ani to nevezmes od cudzej osoby, uz vobec nie. no v tejto teme je to ozaj mimo
Toto je riadne psycho ked osoba ktorej sa tema ani netyka ide davat desiatkam dalsich rozumy co je spravne a co nie. A este k tomu napise ze "klasika na mk"...a pritom je jedina ktora utoci a osocuje. Nevadi ale,niekde si svoju nespokojnost so zivotom musi vybit. Tak sa baby do toho nenechajte zatiahnut a robte po com tuzite. Raz sa vam to v peknom vrati 🙂
ano diskusia je pre snazilky 42+ , ale chodi sem vela roznych zien, cita prispevky fora...a tu zrazu narazi na prispevky, od - ako su mlade matky nezodpovedne, nezabezpecene, nic este v zivote nedosiahli, vyzeraju horsie ako zeny v 40-tke, az po prispevky, ze ake je zle a tazke mat deti na Slovensku, alebo ze babka v 42 musi byt urcite stara a neaktivna...takze damy, po 40-tke s malymi detmi, ci tuzbami, budte aj vy toletantne, cita vas tu vela roznych zien....drzim vam vsetkym palce...
@berginkan rozumieš slovu ,,akceptácia,, a ,,tolerancia,,? Prečítaj si vyznam slova vo vykladovom slovniku. Nie ja nemusim nikoho akceptovat - suhlasit s jeho nazorom, tak ako nikto nemusi suhlasit so mnou..ja tu nikomu nič nevnucujem, len pišem ze zena v 40tke je na prve dieta stara...toto nikto nemusi akceptovat, ja to nikomu nenutim, priroda nepusti, rovnako mozem aj ja napisat ze tu ine nutia svoj nazor....holt neštekli to uši tak sa vam to nepáči, ale to nie je moj problém. Inak drzím palce, nech kazda ma dieta kedy chce a hlavne s normalnym partnerom a nie bulom, v tom je najčastejšie ten kamen urazu nevhodny partner, ani nie ten vek.
@sardinka336 ako sa hovori, hrach na stenu. a k tomu ostatnemu len dodam. keby bolo take lahke mat dieta mlada, ako ty tvrdis, ze je len normalne, tak nie je tolko klinik a rovnako s tym nebojuje aj spolocnost. precitaj si ty nieco o historii a vyvine spolocnosti, rovnako aj o tom, ze tak o 10 rokov uz mozno nebude mat ziadna mlada zena deti...ked to prezeniem tak ako ty. tvoje reci su nevyzrete a absolutne zbytocne, pretoze si furt meles svoje.
@berginkan ja nehovorím ze mat dieta mlada je lahke...nič take som nepisala, to tvrdíš ty. Repro kliniky su biznis, určite nie charitné domy kde pomahaju otehotniet z lásky k bliznemu aby proti tomu ,,bojovali,,. Deti sa budu rodit vzdy o to ja nemam obavu len to budu pristahovalci, ktorí sa uz teraz ,,premnozuju,, lebo povodne obyvatelstvo nechce mat viac deti ako jedno dve, zatial čo oni maju bezne detí viac.
@sardinka336 len oni ?Nemci majú 8-7deti.Susedka teraz porodila 5te dieťa má 38.Je Nemka novinárka,Manžel producent založený sú finančne veľmi dobre.este ich deti a vnúčatá sú zabezpečený.Maju radi veľkú rodinu.
@sardinka336 ako prepac, ale ty si uplne mimo. ja hovorim o tom, ze coraz viac chlapov je neplodnych!!! nie ze nemaju peniaze nato aby vychovavali dieta. biznis? nechcem si kazit karmu, fakt nie. nic o tom nevies a trepes tu sprostosti. a k tym pristahovalcom, no slava mame tu dalsiu netolerantnu rasistku...parada, len tak dalej
@lilianna1xs myslíš nemcov moslimskeho povodu? ano, tí tam maju aj 7 detí..bezny nemec nemeckeho povodu, nemoslim...bezne nema 7 deti...to je blábol...ale samozrejme vynimky sa najdu ako tvoj znama.
@sardinka336 Nee drahá Nemci Francúzi Belgičania žijem tu 15rokov.ty neocitaj Sk si to dovoliť nemôže finančne ale oni môžu.A každý nech si robí načo má keď nato nemá tak to je iná téma .Ajnkebybte Muslimovia majú a co koho do toho,však to je ich vec bože môj,Mojsiz Abrahám atd .....Moja Babička mali 6 deti a čo sa stalo ?Nic.
@sardinka336 Vy Adi viete všetko najjjlepsie Mladá pani.Aj keby mali či nee každého vec a ešte mi nepovecte že v zahranicii nerodia vadsinou ženy po 34..prvé dieťa.Vadsina žien,Nemcky či Belgičanky pretože oni študujú a kariéru si robia a založia sa najprv a tak idu do toho.
@lilianna1xs rob niečo s tou klavesnicou, kto to ma po tebe čitat? To ze tam maju bordel s moslimamy nemozeš popriet a oni sa mnozia najviac az prevladnu nad majoritou a nastolia svoje pravo šaria moja mlada pani...moslimky nečakaju na karieru.
@sardinka336 nastastie je nas tu viac, co vidia co pises, inak by si ma mozno aj zneistila, ze mi sibe 😀 asi nevies co pises. no nic, skoda energie fakt. mas klapky na ociach a nepozeras sa okolo seba. odid z tohto fora, staras sa do coho ta nic nie je a osocujes ci ponizujes dievcata, ktore nemaju zaujem o tvoje nazory
Jejda co to ctu a ja myslela ze to je o snazilkach a ono je to o muslimech nebo ci co.🙂
@sardinka336 Vy ste tak trápna žena,Čo tu vravíte Nemci nerobia si kariéru vy kde žijete však sa pozrite že Slovácko opatruje Nemcov či Rakusakou sú to ľudia ktorý cely život prepracovali a sa stoho všetkého zbláznili toľko študovali a len peniaze pozerali že po niektorý nemajú vôbec ani deti.Ja tu neriešim Muslimou vy tu riešite sú ľudia a ľudia hod kameň kto nieje,bez hriechu.Poznam Muslimou ktorý je najlepsii Chirurg Nemocnici.takze nemyslite si že čierny človek neni vyštudovaný pozrite si prosím vás Bibliu a čítajte poriadne my nemáme nikoho riešiť a odsudzovať ,pán boh je nato a určite nee vy.Nechajte každého tak,nech každý si robí čo chce a Jak vie.Nech kazdy je stastny a zdravy.
@lilianna1xs prosím ta, nauč sa to nejako zoštylizovat lebo sa to neda čítat. Nie, moslimky v nemecku si nerobia karieru, su podriadene svojim mužom a ich ulohou je rodiť deti. Ani ja tu neriešim apriori moslimov, pisala som ze pristahovalci to porodnostou dozenu a pohltia povodne obyvatelstvo. Tazke pochopit ze? No nechaj tak...
@sardinka336 Vy ste Trapna zena,a urcite mate sama problem doma a preto tu riesite co sama neviete si svoje vyriesit Mila Lady,Nerieste kto ma jaku plodnost,ste na smiech.Nikdy nerieste niekoho lebo neviete co sa moze este vam ci vasim detom prihodit.
No, to k čomu sa to tu zvrhlo ? Ja viem že toto je verejné forum, ale nie je to odbočenie od témy? Chápem predsavzatie nektorých žien, že končí s koníkom, lebo pár elementov tu vie pekne zohizdit celú diskusiu, ktorá vlastne stratí celý pôvodný rozmer. Chcela som len napísať že ešte som nedostala menzes, a rôzne okolo toho, ale sem? He he, drahé dámy, diskutujte dalej, a pre mna za mna si vytrhajte vlasy. Asi vám unikla pointa názvu témy, alebo účelnosti koníka....
@lilianna1xs čo sa mne moze prihodit? A čo sa moze tebe prihodit ty chemlonova nadhera.....ja budem riešit čo chcem ak dovoliš, ja som nič zle nenapisala, ale ty kedze sa nevieš ani vyjadrovat ani arguentovat tak kazdy je trapny a smiešny.....ale je mi to jedno...ty ,,lejdy z Gálie,,. Bonsoir....uz ma nudite, papa

@eliska13 ak je niekto o svojom rozhodnutí pevne presvedčený, tak ho nič nezneistí...
@fialka88 slováci si toleranciu zamienaju s akceptaciou....ved aj ty toleruj iny nazor, ved s nim nemusis suhlasit, proste ho toleruj. Ja to kazdej prajem...ale to neznamena, ze s tým musim suhlasit no nie? Ak s niekym niekto nesuhlasi tak uz utoči...nie neutočí, len napisal svoj nazor, ktorý ten komu sa nepači netoleruje, ale sam chce aby jeho nazor tolerovali.