Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@butterfly333 mrzi ma to :( teba si pamatam, ze si dlho riesila. Este mate nejake mrazene?
@melmel78 no som tu už 5r. No mám nového manžela snažíme sa 2,5 r toto bol náš prvý ket .Embryo už nemáme mali sme len jedno boli sme s DE .
@butterfly333 ahoj, to mi je luto ... ale myslela som ,ze garantuju dve embrya ... ci to len pri DV ?
@nila1111 no neviem o tom že by garntovali 2 . No možno majú ešte zamrazene ak nie budeme vyberat ďalšie. No aj tak budeme znova platiť 1200e za to embryo
@nila1111 Len pri DV sa garantujú 2 embryá.
@butterfly333 Ahojky.. tak ako? Už si testovala?
@ivankalaco biely 😪
@butterfly333 Koľko dní si od vkladu?
@ivankalaco dnes 10dpt no test biely takže neverím v žiaden zázrak u mňa
@butterfly333 akou značkou testuješ? HCG môže stúpať pomaly, tak že ešte stále je šanca.
@ivankalaco mala som dr max aj top testy
@butterfly333 kedy máš ísť na test Hcg?
@ivankalaco až 30.7 No idem.zajtra nech to mám.z krku a môžem ísť poobede do práce.
@butterfly333 Budem na teba myslieť..
@ivankalaco ďakujem moja 😘
@butterfly333 ja som mala ich ovu testy a tie ma sklamali ... Takze by som sklusla inu znacku ... podla mna jednak skoro testujes, to ta zdepce a zbytocne sa stresujes... pockaj ako kazu a nic netestuj ... zvysis sancu na uspech ... drzim palcceky
@nila1111 ďakujem máš pravdu nabudúce už nebudem
@butterfly333 ak mas ist az 30.7. na krv, je to naozaj skoro, co si sa testovala a v niektorych centrach by ta ani skor neotestovali. Moc by som ti to priala a budem na teba mysliet. 💙Ale ak by to nahodou teraz nevyslo, nevzdavaj sa! 🙏❤️
@butterfly333 drzim pršteky a nevzdavaj to 💗💗💗
@butterfly333 to mi je luto 😔
@butterfly333 je mi to ľúto viem ako to je,ked tužime po babätku a sa nedari.Ale verim,že sa nevzdaš a pojdeš si za svojim snom
@janulka232 ďakujem jasne ze sa nevzdám už som si toho veľa prežila a verím že sa dočkáme.
Ahojte, tak ja som tu nova😉 Mam 44, 2,5 rocneho synceka a uz vyse roka skusame dat mu surodenca. V tomto roku mam za sebou dve tehotenstva a dva zamlknute potraty😢😢😢 teraz som vo faze, ze sa snazim prist na pricinu, mozno aj inu ako vek... tak chodim po lekaroch a uz som z toho velmi unavena - endokrinologia, hematologia, imunologia azd. otehotnela som zakazdym prirodzene. Snazim sa po vsetkych strankach - strava, vyzivove doplnky, akupunktura, v ramci moznosti aj po psychickej stranke sa riesit... Lekari mi odporucaju uz len cestu ivf s predimplantacnou genetikou. Som tomu otvorena, dalsi potrat a kyretaz si uz neviem ani predstavit... moje AMH je 0,3. Je tu niekto s podobnym “osudom”? Co odporucate? Kedy je podla vas ten bod, kedy uz proste “stacilo” a treba ist a zoz dalej, aj ked vas sen sa nenaplni? Nemam jasnu otazku tak kazda odpoved je pre mna skvela, dakujm🤗
Dievčatá ja sa tak teším. Všetky testy, vrátane trisomy testu sú negatívne. Všetko je poriadku a ja začínam zajtra 14 týždeň -čiže idem do 2. Trimestru. A budem mať dievčatko ❤️🙏🏻
@efran To je krásna správa ♥ gratulujem 🎊
@janka_kubko ja som sa rozhodla pre IVF s DV.. po štyroch potratoch som už nevidela inú možnosť, dnes mám krásnu dcéru..
@butterfly333 je mi to ľúto, že ti to nevyšlo..

@nila1111 och to mi je luto :( vyvolavacku zvyknu davat ked ti cca. 2 tyzdne meska a nie si tehu. Ale aj keby si bola tehu ti ju pichnut mozu, to neublizi, je to cisty progesteron. To si mala prve ivf vobec alebo len v Brne prve?