icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

cuttina
29. júl 2020

@butterfly333 ja som o tom presvedcena! <3

cuttina
29. júl 2020

@janka_kubko ahoj, amh ma vzhladom k svojmu veku este ok, len sa obavam, ze problem uz bude vo vajickach. Uz asi nie su kvalitne a je velka pravdepodobnost, ze potraty sa budu opakovat. Poznam zeny, ktorym sa narodilo zdrave babo aj v 45-ke a prirodzene, ale to je skor rarita. Ja na tvojom mieste by som urcite dala tu PGS, aj ked je to velmi drahe, ale asi ti to len potvrdi slabu kvalitu vajicok. Ak je to pre teba uz psychicky narocne, isla by som uz do darovaneho vajicka, ak by som este velmi chcela dalsie dietatko.

janka_kubko
29. júl 2020

@cuttina ahoj, dakujem pekne za odpoved. Ja do darovanych vajicok nepojdem, mam uz synceka tak nie je to o tom ze nemame dietatko tak urobime cokolvek... aj ked samozrejme fandim vsetkym parom, ktore pristupili k tejto moznosti, myslim ze je uzasna, mam aj dobru kamaratku ktora ide touto cestou. Snazim sa robit vsemozne pre ozdravenie vajicok aj ked samozrejme zazraky dokaze robit len ten hore... 🙏 PGS je ta predimplantacna genetika? Je to pre mna nova tema tak sa az tak neorientujem...

ceklis
29. júl 2020

@janka_kubko ja na tvojom mieste by som možno skúsila jeden cyklus s ivf. Záleží od tvojej odvahy či klasickú stimuláciu, či soft. Vyskúšala by som, keby boli 5dnove embryjka, dala by som ich na tu genetiku. A ak by to nevyšlo, vykašľala by som sa na to. Jedno zdravé dieťa je najviac na svete 😍 užívala by som si ho každú sekundu 👍🏻

nila1111
29. júl 2020

@janka_kubko tak mne lekar s posobnym amh povedal rovno DV... povedal ze nebude prvdepodobne co dat na genetiku ... a mal pravdu ... soft ... dva folikul, jedno vajko a aj to sa im pri premyvani rozpadlo ... neveiwm kde bola chyba mam cerstvo 42... za sebou dva nezdary :(
Urcite sancu mas a skor prirodzene ako pri ivf ... ale ... skus... mozno tebe sa zadari ... ked vies otehotniet tak je vzdy nadej ...

nila1111
29. júl 2020

@janka_kubko ake doplny uzivas ?

janka_kubko
29. júl 2020

@nila1111 ach velmi vela, az prilis... ale skusam vsetko co moze mat pozitivny vplyv na hormonalnu rovnovahu alebo zdravie vajicok... Tu je zoznam, planujem postupne redukovat: materska kasicka, zeleny jacmen, chlorella, vitamin D3, ubiquinol, argini, aswaganda, inofolic, omega3, multivitamin a mineraly, probiotika... mozno som aj zabudla nieco... plus TCM caje k tej akupunkture. Stoji to mega vel penazi a tiez to uzivanie vyzaduje dost vela energie a sebadiscipliny...

janka_kubko
29. júl 2020

@nila1111 ak mas nejaky tip co pomaha, sem s nim😉 nieco dalsie do zoznamu nie je problem pridat🙈🙈🙈

janka_kubko
29. júl 2020

@nila1111 no ja by som isla asi uz do normalnej, nie soft stimulacie... viac ako jeden pokus ivf myslim ze nedam...

janka_kubko
29. júl 2020

@ceklis presne takto nejako to aj ja vnimam. Treba uz aj zacat zit, dlhsie ako do 45 toto ja riesit nebudem. Niekedy mam pocit ze aj maleho zanedbavam, lebo riesim len otehotnenie...😢

butterfly333
29. júl 2020

@ivankalaco ďakujem moja aj nám no čo už život ide ďalej.

janka_kubko
29. júl 2020

@nila1111 preco myslis ze mam vacsiu sancu prirodzene? Lekari ma od toho uz skor odhovaraju...😕

martinade
29. júl 2020

@janka_kubko moznoze to bude kvalita vajicok. Ta klesa... Ja mam 42, teraz 12 dnové babo a prve ivf neboli uspesne, tak som si kupila knihu od rebecca fett, it starts with an egg kde radi ako zvýšit kvalitu vajíčok. Má aj na FB stranku, kde si radia zeny a posledne 3tie ivf kde som sa držala jej rad, vitaminov, vyhodila vsetky plasty z kuchyne etc bolo uspesne.

janka_kubko
29. júl 2020

@martinade super, blahozelam❤️ Pozriem sa na tu knihu, prosim ta ako dlho si isla podla tych rad kym sa ti podarilo? Podla toho co mam nacitane tak 3 mesiace su minimalna doba kedy sa sa ovplyvnit zdravie vajicok..

nila1111
29. júl 2020

@janka_kubko tu soft praveze navrhol lekar, lebo zeny s nizkym amh nereaguju na velke davky a skor je uspesny soft ... opalovane som sa v brne na to pytala, ci nic sulnejsie nepomoze ... o tom je to nizke amh ... nenastimuluju ta na viac :(

nila1111
29. júl 2020

@martinade asi si ju uozeniem aj ja

martinade
30. júl 2020

@janka_kubko dakujem 🙂
A asi tak par mesiacov, cca 3. Ked sa bude dať chceme aj 2he babo stihnut, tak po dojčení znovu nabehnem na režim vitaminov.
@nila1111
Niektore vitaminy ma aj online zverejnene ale samozrejme doporucuje precitat si knihu pred tym ako sa objednaju vitamony
https://itstartswiththeegg.com/supplements/

ceklis
30. júl 2020

@martinade srdečne gratulujem 😍😍😍 to je neskutočne ako to rýchlo vsetko ubehlo. Aký bol pôrod? Keď sa ti tu nechce pisat, napis pls správu ❤️🙏🏻

butterfly333
30. júl 2020

@martinade ako sa volá tá fb stránka?

martinade
30. júl 2020
martinade
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
30. júl 2020

@martinade ten je nadhernučky 😘😘😘

martinade
30. júl 2020

@butterfly333 ďakujem 🥰😘
Isto sa aj ty dočkáš malého Martinka, ja tomu verím, len nestrácaj nádej 💗💗💗

butterfly333
30. júl 2020

@martinade moja ja tomu verím. Od pondelka idem cvičiť pod vedením profesionálnej trénerky a fyzioterapeutom. Veľmi sa teším

majoranka24
30. júl 2020

@butterfly333 To je uzasne! A co ides cvicit?😊

martinade
30. júl 2020

@butterfly333 ja som este chodila na akupunkturu. A ake cvičenie?

butterfly333
30. júl 2020

@majoranka24 ešte presne neviem no chceme sa zamerať na tu moju osteochondrozu kardio a uvidím.od pondelka čo ma čaká. No teším sa.
@martinade na akupunkturu som aj ja chodila.

butterfly333
24. sep 2020

Nejak to tu stíchlo to už nieje tu žiadna snažilka po 40tke?

janka_kubko
24. sep 2020

@butterfly333 ja som stale tu😉

butterfly333
24. sep 2020

@janka_kubko a ako pokračuješ niečo nové? Ja stale nic od februára beriem medrol v júli bol vklad s DE neúspešný brala som aj intralipidy pred vkladom aj po vklade.