icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

kocica7
25. sep 2020

@butterfly333 my ideme do dalsej stimulacii v novembri

nila1111
25. sep 2020

@butterfly333 je je ... len smutno je

butterfly333
25. sep 2020

@kocica7 my zatiaľ nie bojím sa ďalšieho vkladu neviem prečo sa to nepodarilo asi koli tým cytokinom no beriem medrol aj tie intralipidy som mala a nič tak ja už neviem.

butterfly333
25. sep 2020

@nila1111 smutno je aj nám roky utekajú a bábo stále sa nedarí 😔

cuttina
25. sep 2020

@butterfly333 kolko mas rokov? Uz si nepamatam. My sme mali ist teraz do Brna, ale korona nam to cele stopla. Sme objednani n 6.10., ale neverim, ze sa tam dostaneme. Mesiace utekaju a cela tato situacia nam to iba zhorsuje. ☹

dzus
25. sep 2020

@ivankalaco ženy klobuk dole mám 27 4 mesačnú dcéru a cítim sa na 60 som unavená pôrod katastrofa a kým dam dokopy postavu ale samozrejme stojí to za to ❤❤❤držim palce

butterfly333
25. sep 2020

@cuttina mám 41r my sme boli v júli v Brne na vklad no nevyšiel.

cuttina
25. sep 2020

@butterfly333 to sme rovnako stare. 🙂 A teraz chcete pokracovat? Znovu v Brne? Mate este DE?

butterfly333
25. sep 2020

@cuttina no tam len jedno embryo vždy sa dá kúpiť takže ďalší pokus treba si kúpiť ďalšie embryo. No teraz momentálne nie asi až na jar.

nila1111
25. sep 2020

@dzus mam 42, sluzime v nemocnici nocne denne... tahame 24 hod sluzby...a ide casto o zivot pacienta.... kazda sme ina, to ze mame viac rokov este neznamena ze sme lazary.... v minulosti zenx rodili bezne v 45... mali aj 10 deti...

nila1111
25. sep 2020

@butterfly333 nerozmyslali ste nad nahradnYm materstvom ? CR je to mozne, tusim v Zline...

butterfly333
25. sep 2020

@nila1111 a cena je aká? 10 či 20tisic či aj to je asi málo. Neviem

rihana
25. sep 2020

@martinsen ahoj😉 ak dovolis rada by som ti ppradila bylinné vlozky a bylinny caj ktory zenam skutocne pomohol. Dokonca boli aj na umelom oplodneni a neúspešne, a po uzivani bylinnych vlozkach a bylinneho caju zienka po 3 mesiacoch otehotnela prirodzene. Niekedy staci tak malo ale ludia su zvyknuty s hocijakym problémom utekať do lekárne a pritom je tu oveľa jednoduchsia liecba s pomocou prírody 🤗ak by si mala zaujem rada poradim

monika_nm
25. sep 2020

@rihana prosim ta co su to.tie bylinne vlozky?a kde sa daju kupit aj ten caj? dakukem

rihana
Odpoveď bola odstránená
cuttina
25. sep 2020

@dzus to mas tak, ja by som bola napr. v mojich 26 otrasna matka. Nervozna, netrpezliva, nevyliecena workoholicka, ktora by mala dieta presne tak, ako zeny u nas v okoli, lebo "vsetci maju" a treba si to "odkrutit". Taktiez som v tom veku zila velmi nezdravo, nehybala som sa, necvicila, fajcila, nespavala atd... Teraz mam uz vsetko inak. Na dcerku sme sa neuverite tesili, boli sme emocne aj financne pripraveni a venujeme sa jej, ako je len mozne. Stretavam sa aj s mladymi mamickami a veru, mnohe z nich su z deti "na prasky". Ale je pravda, ze vek neoklameme. Tak ako pribudaju vrasky, straca sa kolagen, rednu kosti, pribudaju aj rozne ine ochorenia. Telo proste starne a tak je to aj s vajickami atd... Takze suhlasim, ze priproda to ma dobre vymyslene, aj ked v mojom pripade by som v skorsom veku dietatku skor uskodila... 🙄 Esteze sme kazdy individualita a mame to rozne. 🙂

monika_nm
25. sep 2020

@rihana a prosim kolko to stoji a nieco okolo aj ten caj sa da objednat? dakujem

butterfly333
25. sep 2020

@monika_nm ja mám aj vložky aj čaj od nich no žiaden zázrak neviem mne to nepomohlo ani nevyhovuje hlavne tie vložky na noc nie sú savé.

rihana
Odpoveď bola odstránená
rihana
Odpoveď bola odstránená
butterfly333
25. sep 2020

@rihana tiande

monika_nm
26. sep 2020

@rihana prosim si tie intumky a ten caj, dakujem, prosim do ip kolko s postou poslat prosim doporucenu postu a cislo u.dakujem

nila1111
26. sep 2020

@rihana vsetky tu bylinky pijeme ... kazda vie ktore pomahaju ... pochybujem ze mas nieco nove

nila1111
26. sep 2020

@monika_nm ja by som jej neverila ani n... chces kupit nezname veci od neznamej zeny ...
kup si v lekar i alchemilku, kotvicnik alebo mysi chvostik/ rebricek lek ... pripadneavolaj anke kropacovej do vrboveho ( bylinkarka) a ta ti nezistne poradi co a ako ...
( tu alchemilku len do ovulacie 🙂 )

rihana
26. sep 2020

@nila1111 🙈dobre, ved pijte dalej to co vam pomáha 😉

rihana
26. sep 2020

@nila1111 a takych neveriacich Tomasov ako si ty uz bolo viacej. A chvála Bohu vsrtky su spokojné s mojou radou. Ale samozrejme ja ti to neberiem ved ty si kupuj veci kde chces ale nerob mi zle meno ked ma ani nepoznas. Ja mam svedomie čisté a to vedia viaceri potvrdiť, totiz takymi vecami sa nesranduje. Ale asi sudis podla seba 😲

dzus
26. sep 2020

@cuttina ahoj mam 27 som celkom dobre zabezpecena s muzom sme 12 rokov pocestovane celkom dost dcerku sme chceli nebolo to len tak som sice mlada a ano aj unavena ale neskutocne ju milujem a bola som na nu pripravena tak ze ano sto ludi sto nazorov nie som nervozna sportovala som a otehotnela som hned....

monika_nm
26. sep 2020

@nila1111 ahojky, tak ja poznam Anku Kopacovu , boli sne tam a ak tak sa nam dlho nedarilo az potom a alchemilku jasne poznam, ha skor chcem.tie vlozky skusit, lebo mavam.mykozy a pod.A bylinny caj hadam neuskodi.Ja uz vlastne neriesim tehu, lebo.uz mam.aj dost rokov ale skor zdravie, tak.hadam.to bude ok

nila1111
26. sep 2020

@rihana no tak povedz ake bylinky ponukas , alebo je to tajomstvo .. zle meno si robis sama..

nila1111
26. sep 2020

@monika_nm aj caj moze uskodit, ak je napriklad zaplesnety, alebo to moze byt aj obycajne seno, o chemickej kontaminacii ani nehovorim ... preto nie je sranda ani s bylinkami ... a hlavne len od doveryhodneho zdroja a samozrejme vsetko s mierou 🙂 ... toto forum hadam vzniklo preto aby sme si nezistne pomahali a radili a podporovali sa ...
Ak ste zistili ze nieco nove je super, sem s linkom 🙂