Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@butterfly333 je je ... len smutno je
@kocica7 my zatiaľ nie bojím sa ďalšieho vkladu neviem prečo sa to nepodarilo asi koli tým cytokinom no beriem medrol aj tie intralipidy som mala a nič tak ja už neviem.
@nila1111 smutno je aj nám roky utekajú a bábo stále sa nedarí 😔
@butterfly333 kolko mas rokov? Uz si nepamatam. My sme mali ist teraz do Brna, ale korona nam to cele stopla. Sme objednani n 6.10., ale neverim, ze sa tam dostaneme. Mesiace utekaju a cela tato situacia nam to iba zhorsuje. ☹
@ivankalaco ženy klobuk dole mám 27 4 mesačnú dcéru a cítim sa na 60 som unavená pôrod katastrofa a kým dam dokopy postavu ale samozrejme stojí to za to ❤❤❤držim palce
@cuttina mám 41r my sme boli v júli v Brne na vklad no nevyšiel.
@butterfly333 to sme rovnako stare. 🙂 A teraz chcete pokracovat? Znovu v Brne? Mate este DE?
@cuttina no tam len jedno embryo vždy sa dá kúpiť takže ďalší pokus treba si kúpiť ďalšie embryo. No teraz momentálne nie asi až na jar.
@butterfly333 nerozmyslali ste nad nahradnYm materstvom ? CR je to mozne, tusim v Zline...
@nila1111 a cena je aká? 10 či 20tisic či aj to je asi málo. Neviem
@martinsen ahoj😉 ak dovolis rada by som ti ppradila bylinné vlozky a bylinny caj ktory zenam skutocne pomohol. Dokonca boli aj na umelom oplodneni a neúspešne, a po uzivani bylinnych vlozkach a bylinneho caju zienka po 3 mesiacoch otehotnela prirodzene. Niekedy staci tak malo ale ludia su zvyknuty s hocijakym problémom utekať do lekárne a pritom je tu oveľa jednoduchsia liecba s pomocou prírody 🤗ak by si mala zaujem rada poradim
@dzus to mas tak, ja by som bola napr. v mojich 26 otrasna matka. Nervozna, netrpezliva, nevyliecena workoholicka, ktora by mala dieta presne tak, ako zeny u nas v okoli, lebo "vsetci maju" a treba si to "odkrutit". Taktiez som v tom veku zila velmi nezdravo, nehybala som sa, necvicila, fajcila, nespavala atd... Teraz mam uz vsetko inak. Na dcerku sme sa neuverite tesili, boli sme emocne aj financne pripraveni a venujeme sa jej, ako je len mozne. Stretavam sa aj s mladymi mamickami a veru, mnohe z nich su z deti "na prasky". Ale je pravda, ze vek neoklameme. Tak ako pribudaju vrasky, straca sa kolagen, rednu kosti, pribudaju aj rozne ine ochorenia. Telo proste starne a tak je to aj s vajickami atd... Takze suhlasim, ze priproda to ma dobre vymyslene, aj ked v mojom pripade by som v skorsom veku dietatku skor uskodila... 🙄 Esteze sme kazdy individualita a mame to rozne. 🙂
@monika_nm ja mám aj vložky aj čaj od nich no žiaden zázrak neviem mne to nepomohlo ani nevyhovuje hlavne tie vložky na noc nie sú savé.
@rihana tiande
@monika_nm ja by som jej neverila ani n... chces kupit nezname veci od neznamej zeny ...
kup si v lekar i alchemilku, kotvicnik alebo mysi chvostik/ rebricek lek ... pripadneavolaj anke kropacovej do vrboveho ( bylinkarka) a ta ti nezistne poradi co a ako ...
( tu alchemilku len do ovulacie 🙂 )
@nila1111 a takych neveriacich Tomasov ako si ty uz bolo viacej. A chvála Bohu vsrtky su spokojné s mojou radou. Ale samozrejme ja ti to neberiem ved ty si kupuj veci kde chces ale nerob mi zle meno ked ma ani nepoznas. Ja mam svedomie čisté a to vedia viaceri potvrdiť, totiz takymi vecami sa nesranduje. Ale asi sudis podla seba 😲
@cuttina ahoj mam 27 som celkom dobre zabezpecena s muzom sme 12 rokov pocestovane celkom dost dcerku sme chceli nebolo to len tak som sice mlada a ano aj unavena ale neskutocne ju milujem a bola som na nu pripravena tak ze ano sto ludi sto nazorov nie som nervozna sportovala som a otehotnela som hned....
@nila1111 ahojky, tak ja poznam Anku Kopacovu , boli sne tam a ak tak sa nam dlho nedarilo az potom a alchemilku jasne poznam, ha skor chcem.tie vlozky skusit, lebo mavam.mykozy a pod.A bylinny caj hadam neuskodi.Ja uz vlastne neriesim tehu, lebo.uz mam.aj dost rokov ale skor zdravie, tak.hadam.to bude ok
@monika_nm aj caj moze uskodit, ak je napriklad zaplesnety, alebo to moze byt aj obycajne seno, o chemickej kontaminacii ani nehovorim ... preto nie je sranda ani s bylinkami ... a hlavne len od doveryhodneho zdroja a samozrejme vsetko s mierou 🙂 ... toto forum hadam vzniklo preto aby sme si nezistne pomahali a radili a podporovali sa ...
Ak ste zistili ze nieco nove je super, sem s linkom 🙂

@butterfly333 my ideme do dalsej stimulacii v novembri