icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

cuttina
18. dec 2020

@rearo ako si dopadla?

rearo
18. dec 2020

@cuttina nijako... Aši za 2dni som robila druhý test a tam už vôbec nič som Nevidela ani len to co na prvom... Nemám viac testov doma... Ešte ma chytila aj korona v práci tak myslím ze ci to nema niečo s tým Spoločne, že mi Mešká... Zajtra bude 2t co mešká menzes ale bolesti pominuli na menštruáciu

nila1111
18. dec 2020

@rearo no , aj dusik potesi ... drzim palce nech nabuduce uz bude kolajnica

rearo
18. dec 2020

@nila1111 dakujem ..ked bude nieco na dalsom teste napisem...

nila1111
19. dec 2020

@rearo ani nevies ako velmi nam to prajem ...

rearo
19. dec 2020

@nila1111 ale viem..nic na svete som si nepriala viac ako este raz zazit priviest dieta na svet.no rokmi uz mam velky strach ...pred par dnami mi sestra odisla na kovid no neviem ci sa na pol ceste nestretla s mojim synom,kym mohla rozpravat povedala ze budem mat dalsieho ze sa musim velmi tesit a nic sme netusili odvtedy mi ms meska ...az to tak bude tak je isto nieco medzi zemou a nebom...isto to zelam vam vsetkym ...nic neni krajsie ako ich drzat v naruci ...treba verit

ivankalaco
autor
20. dec 2020

Dievčatá..želám vám krásne sviatky, plné radosti a rodinnej pohody ☃ Držím palce, nech sa vám splní všetko, čo si budete priať 😘 Mne sa môj sen už splnil a teraz mi tu behá po dome a robí neporiadok. 😍

rearo
20. dec 2020

@nila1111 tak ja nic...teraz som robila test mam omeskanu menst.15dni a je uuuuplne cisty test ...

butterfly333
20. dec 2020

@ivankalaco krásne sviatky aj vám 😘

ivankalaco
autor
20. dec 2020

@butterfly333 Ďakujeme 😘

nikolajka2
21. dec 2020

@ivankalaco @butterfly333 - krasne vianoce Vam prajem !

nikolajka2
21. dec 2020

@ivankalaco - Ivanka , este sa chystas na dalsie IVF v Novom roku a ak teda situacia dovoli?

butterfly333
21. dec 2020

@nikolajka2 ďakujem veľmi pekne podobné aj tebe krásne prežitie vianočných sviatkov

ivankalaco
autor
25. dec 2020

@nikolajka2 Ďakujem, tiež želám krásne sviatky 😘

ivankalaco
autor
25. dec 2020

@nikolajka2 Ťažká otázka, raz som rozhodnutá, že áno a potom nájdem 10 dôvodov prečo nie..

ingrid0105
25. dec 2020

@ivankalaco no to ma zaujima. Mam za sebou 1x vklad s DV. Neuspech. Potom som rirsila imuno potom korona. A zrazu bum budem mat v maji 46 rokov. Na preventivke u gyndosa zisteny polyp caka ma kyretaz a potom liecba. Nie je nadseny ze chcem ist na vklad a miestami ani ja. Co ta odradza ak sa smiem spytat?

ivankalaco
autor
26. dec 2020

@ingrid0105 Vek to určite nie je 😉 Máme nový dom a finančne tiež nie sme na tom zle, tak že ani v tom by problém nebol ( nechcem, aby to vyzeralo , že sa tu chválim 😉 ). Chcem si dcérku užiť, chodiť s ňou na výlety, na dovolenky , dopriať jej to najlepšie, venovať sa tomu, čo ju bude baviť a ak by som mala druhé dieťa ( v podstate už piate) , tak boli by sme tým dosť obmedzení a sama by som sa s dvomi deťmi ťažšie niekam dostala, ťažšie by to bolo s krúžkami, s cestovaním.. Naši rodičia ( moja mama a svokrovci) sami potrebujú pomoc, sú odkázaní na asistenciu pri kúpaní, chodení, svokra je na vozíku..tak že by nám nikto s ničím nemohol pomôcť a z vlastnej skúsenosti viem, ako má žena potom zviazané ruky..bývame na dedine v krásnom prostredí, čo je fajn na prechádzky, ale sama sa s kočíkom do mesta vlakom alebo autobusom nedostanem už teraz a nie to ešte s dvomi deťmi..vodičský preukaz nemám a nikdy mať zrejme nebudem, nakoľko som zažila niečo hrozné a za volantom kričím od strachu ( to len pre vysvetlenie, ten strach sa ma drží už viac ako 30 rokov ). Bolo by to krásne mať ešte jedno dieťa, ale musím brať ohľad teraz na to dieťa, ktoré už mám a ktoré ma potrebuje a bude potrebovať ešte najbližších 15 rokov. Tak že toľko na vysvetlenie 🙂 Tebe však držím palce, aby všetko vyšlo podľa tvojich predstáv a aby sa ďalší vklad podaril ❤

ingrid0105
26. dec 2020

@ivankalaco uplne ta chapem. Ja mam 2 dospele baby a som babka dvojciat chlspcov 4 rocnych a vnucika co bude mat cochvilu rok a dalsi vnucik pribudne do rodiny v aprily. Takze o deti nie je nudza ale moj terajsi priatel nema ziadne. Chlapcov miluje prevelmi . U mna asi rozhodne moj zdravotny stav po liecbe. Nechce riskovat moje zdravie. Dakujem za odpoved si zlata. Ked tak budeme babka a dedko na plny uvazok❤

ivankalaco
autor
26. dec 2020

@ingrid0105 Ja mám 3 dospelé deti, ale vnúčatá žiadne 😍 u nás široko ďaleko je naša dcéra jediné malé dieťa. Dúfam, že v budúcnosti nebudem mať na krku sociálku, keď sa moja dcéra bude v škôlke chváliť, že bola celý víkend doma iba so sestrou 😂

bobricek1979
29. dec 2020

@rearo och to má mrzí úprimnú sústrasť, koľko mala sestra? Určite za pracuj na bábetku

nikolajka2
29. dec 2020

@ivankalaco @ingrid0105 - babenky, ja som sa tiez strasne chcela pustit do dalsieho babetka,len moj zdravotny stav ( vysoky tlak,ktoremu mu dopomohla moja praca,zludocne problemi..) sa mi nejak zhorsil a taktiez prisla korona, tak sa akosi nemam silu pustit do dalsieho nahanania. Taktiez s a musim starat o choru mamu, co mi da poriadne zabrat a nemam cas ani na seba.Nam sa podarilo jedno dlho vymodlene babo,kt. ma dnes 4r., tak som vdacna aspon za to. I ked I dnes sa ma moja dcera spyta, ci budeme mat babetko doma, tak ako u susedov.Vtedy mi to pride strasne luto a lutujem,ze sa nam nepodarilo deti viac. Drzte sa babenky a prajem vela radosti s Vasimi rodinkami.

kocica7
2. jan 2021

Viete mi niektora poradit,ci sa bude moct stimulovat na IVF ked je zakaz vsetkeho?Mal by to byt nas druhy pokus na IVF

rearo
6. jan 2021

@bobricek1979 mala 53 ...mesiac mi meskala ms ale potom nabehla ...nebranim sa bude bude nie nie ...uz aj vek mam dost vysoky tak uvidime co bude ...inac 2mam synceka 5r IVF bolo a 25r dcerku

ingrid0105
6. jan 2021

@rearo
@nikolajka2
@ivankalaco tak 30.12.som mala kyret zo zdravotnych dovodov. Moj lekar nebol nadseny tym ze chcem este absolvovat vklad. Mame dohodu ze po liecbe co mi nasadil si povieme vsetky pre a proti a tu mu ide len o moj zdravotny stav. Zatial mam krvne testy vsetky v poriadku. Hlavou mi vyria stale myslienky ci to este naozaj chcem, moje zdravie, vek, praca...

bobricek1979
7. jan 2021

@rearo držím prsty ak má byť bude, verte ❤️

nila1111
9. jan 2021

Dievcata prajem Vam vsetkym s miernym oneskorenim krasny Novy rok a v nom viac stastia, ale hlavne pevne zdravie , lasku a pokoj v dusi a svetovy mier 🙂

ivankalaco
autor
29. mar 2021

Ahojte dievčatá, čo máte nové a ako sa vám darí? Moja najväčšia láska bude mať za chvíľku už 2 roky, rýchlo to ubehlo, len to čakanie na ňu bolo veľmi dlhé..

evelka81
29. mar 2021

@ivankalaco Ahoj bozinku to uletelo ja som sa zial nedockala ani z darovanych 5 blasrocyst zatial 4 vlozene ani tuk. Neviem co dalej svlasnymi vajickami to asi uz nedam aj ked uvazujem ci skusit opat SK lebo moj nechce chodit do Brna. Dufam, ze do leta vlozime to posledne 🙏

butterfly333
30. mar 2021

@ivankalaco ahoj moja ja dnes v nemocnici čaká ma hysteroskopia a potom vklad asi v máji v brne.

mamandyka
30. mar 2021

Ahojte dievčatá, mám 43 a žiaľ moja prvá stimulácia na IVF dopadla tak, že v 12tom dni sme to ukončili pretože som mala len jeden folikul a ten nerástol. AMH mám len 0,44 tak asi jediná možnosť u nás je ísť do darovaných vajíčok.