Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
Mam otazku, poznate niekoho kto ma zasebou uspesne ivf vo veku 42 ?
NemyslYm spontanne tehotenstvo ale pri ivf ...
RozmSlam ci s nizkym amh to ma este zmysel... co ak vypoveda prave aj o nizkej kvalite ? Resp v danom veku :(
@jessenka zo svojimi vajičkami? Tiež mám 41r teraz druhý vklad s DE prvý nevyšiel tak čakám čo bude či sa to podarilo.
@butterfly333 ja som planovala tiez este skusit, v juni budem 43 .. ale spanikaríla som a asi uz koncim ... vela som toho neskusila, vacsina stimuliek nebola dobre zmanezovana, a ta jedina co sa ukoncila odberom .. vajicko sa rozpadlo ...
minule ma povzdbudila moja lekarka , jedna jej pacientka co v brne opakovane ivf neuspesne, v 43 r otehotnela a ma krasne babo ... tak ze to este skusim ale uz zacinam mysliet ,ze to nizke amh hovori aj o zlej kvalite ... a teda , ak sa na to dam, tak len na DV , kde je vacsia sanca..
je tu niekzo z nas, komu pomohlo ivf s vlastnymi aj po 41? (
@butterfly333 zaujimalo by ma odiekal tie DE beru... kludne aj do spravy .. vdaka
@butterfly333 ano so svojimi,ale bojim sa,ze ked mam nizke amh 0,8,tak asi preto sa ani tue predtym nechceli uchytit.ze asi neboli v piriadku.ja uz neviem.toto je posledny krat a koncime.
@jessenka my s muzom spoločné dieťa nemáme sme spolu 3r tak uvidíme ale tiež len DE.zo svojimi to nejde.
@marti_nela robila včera 😔 a nič no pochybujem že sa ešte objavia //. Ja neviem kde je problém veď všetko mám vyšetrené teraz som bola na hysteroskopiu 30.3.neviem už vklad bol v Brne 5AA kvality.
@butterfly333 Dnes si test nerobila? 6.den este nemusi byt nic vidiet. Ale chapem ta.... Tiez som citila, ked to nevyslo.😔 Niekedy je to len o stasti.😒
@butterfly333 ahoooj, tak vyste boli na vklade? Co teraz beries na udrzanie....
@kakatulik beriem od 2dc estrofem aspirin 5dni pred vkladom utrogestan 3dni pred vkladom som bola na imunoglobulíny teraz od vkladu stále utrogestan a fraxik aj estrofem.

@cuttina o brne mam samozrejme len tu najlepsiu mienku ... 🙂 brno mozem len odporucat, ale je to pre mna daleko, bola som raz v rg ... ale pre coronu uz asi jie tak skoro :(