icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

janie7
14. jún 2021

@martinade Ďakujem krásne za detailné info, idem to pozrieť, hlavne ten melaton ma zaujíma. Myo-inozitol užívam v rámci inozitolu, čo je súčasťou vitamínového komplexu, ktorý mám, áno, aj ja som čítala, že po 3 mesiacoch sa to začína prejavovať, len ja na všetko reagujem veľmi rýchlo, môj Dr. musel meniť rozhodnutia doslova, že z minúty na minútu a už sa užívanie vitamínov a špeciálna dieta prejavila minulý mesiac na sone , môj Dr. mi našiel 2 krásne foliky - akurát, že teraz sa nehodia😉 a mám sklon k PCOS a po cystách už 3. mesiac ani chýru ani slychu- citujem môjho Dr. pri sone- cysty tam nemáme a ty tam už vubec nechceme😉 Chodím do Brna a je to poklad človek. Len tú kvalitu embryjok, ktorú nevidno, by som rada poistila. A ty plánuješ tiež teraz stimulku, či si dávaš ešte pauzu?

janie7
15. jún 2021

@ivankalaco Ahojky, neviem či ešte chodíš na MK, ak áno, môžem ti pisnuť IP? Čitala som, že si chodila do Reprogenesis k Marcelovi, ja chodím tiež tam ale k Mudr. Koukalovi a nepustím sa ho pokiaľ nebudeme mať bábo, verím, že už tento rok😉

janie7
15. jún 2021

@nila1111 Ahojky, no dúfam, že to budem ja po júlovej stimulke😉 A ak sa môžem spýtať, prečo si Brno vzdala? Teraz stačí iba potvrdenie z kliniky v rámci obmedzení pri Covide, ak by bol problém iba toto.

ivankalaco
autor
16. jún 2021

@janie7 😉 spokojne mi napíš

kocica7
7. júl 2021

Mile žienky.Ake mate dojmy z Gynfiv Zilina ?

janie7
7. júl 2021

@kocica7 Ahoj, ja s GynFivom, všeobecne nemám dobré skúsenosti, ale ja som bola na IUI v BA. Za Žilinu to povedať neviem.

zara1984
Autor odpoveď zmazal
janie7
25. sep 2021

@marti_nela Ahojky, dúfam, že úspešne tehuľkuješ. Prosím ťa čítala som, že si mala 2 vklady neúspešné, to si skúšala so svojimi vajíčkami?
Ja mám na svoj vek AMH perfektné, no genetika embryjí dopadla na houby. Ešte čakám na výsledky jedného embryjka, no už tomu veľkú šancu nedávam😟

sunnygirl44
Autor odpoveď zmazal
ivankalaco
autor
11. feb 2022

Ahojte dievčatá..ako sa máte? Ako pokračujete? Pribudli nejaké detičky?

marti_nela
12. feb 2022

@ivankalaco ahoj, máme sa perfektne, koncom novembra prišla na svet krásna zdravá Hanička 😍

ivankalaco
autor
12. feb 2022

@marti_nela Gratulujem, nech vám robí iba radosť❤

marti_nela
12. feb 2022

@ivankalaco ďakujeme 😊 aj tebe a tvojej rodinke prajem všetko dobré

cuttina
12. feb 2022

@ivankalaco anooo, nam sa narodila v juli dcerka. 😍 Ivanka, ty si si nerozmyslela ten dalsi vklad? Staci vam malinka? 😍

nikaha
1. jún 2022

Ahojte...rada by som vefela ako sa vam dari alebo podarilo po 40r otehotniet. Ja ma 42 a minuly cyklus potrat v 4tt. A vysome cytokiny....
Za kazdu skusenost a povzbudenie velmi pekne dakujem.😀

cloviecka
1. jún 2022

Ahojte, snazilky 42+, nám sa v novembri, 3 týždne
Po mojich 42. Narodeninách narodila nádherná dcérka. Keď bolo najhoršie (samovolny potrat v 5.mesiaci tehotenstva), táto diskusia mi dodávala odvahu a silu bojovať. Veľmi vám, všetky žienky, ktoré tu chodíte držím palce a z celého srdca prajem, aby ste čoskoro držali v náručí takýto úžasný zázrak 😘

cloviecka
1. jún 2022
nikaha
4. jún 2022

@cloviecka
Gratulujem a prajem vela zdravicka
Ako dlho ste sa snazili kym sa to podarilo?
Brala si aj nejake pripravky na podporu?

cloviecka
5. jún 2022

@nikaha no, je to zázrak po 11 rokoch😉

nikaha
6. jún 2022

@cloviecka tak to je kraasne, ale dockali ste sa, velmi to prajem kazdemu kto sa tu takto snazi a tuzi v nasom veku zazit ten krasny pocit. Snad medzi ne budem este patrit aj ja. Minuly mesiac sa mi podarilo po dlhej dobe snazenia, ale hned na zaciatku to aj skoncilo v 4tt . Tak snaad budem aj ja mat to stastie, ze sa to este poradi a pojde to aj s uspesnym ,stastnym koncom k vytuzenemu babatku

martinade
6. jún 2022

@nikaha šla som na ivf a brala kopec doplnkov. Riadila som sa knižkou it starts with an egg

cloviecka
7. jún 2022

@nikaha veľmi ti to prajem✊

cloviecka
7. jún 2022

Dievčatá, ja som prirodzene otehotnela aj prirodzene porodila. Nič nie je stratené. Zázraky sa dejú 😘

nikaha
9. jún 2022

@cloviecka tak to si stastna zena

nikaha
9. jún 2022

@cloviecka dakujem, snad to vyjde

daja0760
28. sep 2022

Dievčatá, aj ja vás chcem povzbudiť a dodať silu. Nevzdávajte sa. Ja som otehotnela v 42 úplne prirodzene , aj keď neplánovane. Tehotenstvo aj pôrod bez problemov. Držím vám palce.

butterfly333
29. sep 2022

@daja0760 gratulujem a prajem všetko dobré. No mat také šťastie ja nemám. Snažíme sa vyše 5rokov moje amh 1,48 skúsili sme všetko IUI 2x vklad neúspešný.

cloviecka
29. sep 2022

@daja0760 ahoj, pozerám, že máme presne rovnaký vek a aj rovnako veľké detičky 😃

daja0760
29. sep 2022

@butterfly333 to ma mrzí. Každej žene by som to dopriala😘

ivankalaco
autor
29. sep 2022

@butterfly333 tak to mi je ľúto, viem čím všetkým si si prešla, ale treba veriť, zázraky sa dejú😘