Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@janie7 no super a prečo si si dala robiť tu hysteroskopiu? Či to preto všetko, aby si mala istotu? Bola si už dávno na ten zákrok? A áno skúšajte ja som toho názoru ak Boh dá aj motyka vystrelí. Ja si nemyslím, že musíš mať všetky vajíčka zlé. Pozri mne povedali, že mám menopauzu čiže v tom veku čo mám teraz by som už mala byť dávno po mm. Plne v menopauze. A ja som pred polrokom ešte bola tehu. A síce nedopadlo to dobre ale predsa. No myslím si že fakt tie ženy ktoré sme prešli tým ivf atď, že by sme mohli učiť na školách. 😂😂😂Je to tak peňazí neskutočne veľa všetko stojí no, ale ten výsledok. Mne furt nejde do hlavy že máš všetky vajíčka zlé. Neverím tomu nejako
Ahojte žienky,,,, idem sa tu pripojiť k vám,,mám 41 rokov a s manželom sa neúspešne snažíme 8 rokov o bábätko,,, na koniec sme išli do CAR na Slovensku a zistili , že nemám dostatočne množstvo vajíčok a tie čo mám , tak z tých mám 0-1 % , že otehotniem. Tak minuly rok sme šli do Čiech a našli nám darkyňu vajíčok. Manžel mal v tedy 42 rokov a spermiogram mal v poriadku.Nakoniec sme mali 2 embrya.Bola som presne pred rokom na prvý vklad , ale bohužiaľ po 7 dňoch nastalo krvácanie. Tak nás čaká ešte jedno. Vôbec sa nemôžem odhodlať si ísť pre to druhé , bojím sa , že prídem aj oň. 😢😢 Inac Prvá darkyňa mala pre nás nevhodné vajíčka,,, zistili , že spermie moc nereagujú na vajíčka tejto darkyne.Vraveli, že ju úplne vyradili z darcovstva. Hľadala sa druha,,, na koniec do 2 týždňov našli druhu . Moja sliznica mala 1,5mm kym mi ju zdvihli na 7mm to trvalo asi 3/4 roka. Hormóny čo som jedla mi nesadli ,tak mi manzel pichal injekcie každý druhý deň , aby mi konečne narástla sliznica. Spustil sa mi menzel a o 2 týždne som šla na prvý vklad. Teraz už vieme čo a ako reaguje na moje telo, tak to bude rýchle všetko , len psychika mi robí trosku šarapatu , tak to riešim so psychoter. aby som šla na druhý vklad vyrovnaná a kludna. Oni mi to aj odporučili. Že na vklad by mala ísť žena kludna a spokojná. Inac my sme do toho dali 8,500 €.
@leennkka0710 musis verit. Zazraky sa deju.viem, jebto tazke. My ame mali malu sancu pri ivf,,nakoniec sa podarilo na 4x.
A po 8 rokoch aj prirodzene, v 41.
Velmi drzim palce
@leennkka0710 Ahoj Lenka, kde do Čiech? V Brne v Reprogenesise robia aj akupunktúru pred vkladom, stála vtedy 100 euro, veľmi odporúčam, zvyšuje úspešnosť a mne pomohla, prvý vklad s DV a úspešný👍
@snowflakenel ďakujem krásne za mile slova ,,a gratulujem k bábätku 😊😊 no a moja šanca na prirodzene tehu je 0 až 1% ,, tak už len umelo veru,,, už mávam občas depresie či vôbec sa nám podarí niekedy byť rodičmi 😔😔 ale musím sa prinútiť len pozitívne myslieť,,,,
@ivankalaco mám 35 o chvilku 36 a bábätko sa narodi v decembri a ešte by som rada za 3-4 roky mala jedno dieťatko proste milujem deti a srdiečko mi túži po veľkej rodine takze ja veľmi držím palce aby sa ti zadarilo 🙂 a určite daj potom vedieť 🙂
@ivankalaco ahoj Ivka ..my chodíme do Ostravy ,,veľmi mily prístup ,, kamarátka mi odporučila ,, im sa podarilo na prvý krát … má 2 ročného syna .. ale veru som ešte nepočula o akupunktúre 🙂
@leennkka0710 my sme mali,tiez 1%.
@leennkka0710 my smw mali toez,1%. Morfologia bola.zla. potracala som preto. Lebo embrya boli slabe. Neboj sa,,podari sa. Kolko mate rokov?
@snowflakenel ja mám 41 a manžel 43 ,, nám vravela v deň vkladu , že máme krásne embryo a o to mi je viac ľúto , že sa to neudržalo… ale máme ešte jedno , tak sa modlim každým dňom aby to vyšlo 😔😔 ja mám od 13 rokov problémy so ženskými vecami ,, som si toľko za tie roky vytrpela už., chodievala som na urgent ako na hodiny klavíra,, v 17 rokoch mi primár povedal v nemocnici , že som ušla hrobarovi z lopaty… človek už fakt občas nevládze psychicky… ale manžel je veľmi psychicky silný človek , tak ten má drží hore… ale vidím , že zázraky sa deju , tak to má teší 🙂 máte 2 detičky?
@slavka1988 Ďakujem Slávka ❤ moja dcérka z IVF s DV mala v apríli 5 rokov 😍 ja som v 2016 zakladala túto skupinu 😉 Želám ti nech ti všetko dobre dopadne a aby sa ti splnilo všetko, čo si želáš 😘
@leennkka0710 ja som sa tomu v tej dobe dosť venovala, čítala som rôzne fóra, kde to ženy odporúčali a tak som sa v centre opýtala aj lekára, aký má nato názor a aj on mi to odporučil, bola som spokojná. ( tá pani, čo mi robila akupunktúru nebola zamestnancom centra, mala tam prenajatý priestor).
@ivankalaco ahoj ja som v tej skupine bola boli sme rovnako tehotné ja mám tiež 5rocnu dcérku pozdravujem
@sofia1979 Ďakujem za pozdrav😘 aj ja pozdravujem a želám všetko naj 😘 aj tým naším žabkám, ktoré budú čoskoro školáčky, rýchlo nám ten čas ubehol👍
@ivankalaco Ďakujem, no veru nech sa im hlavne darí a sú zdravé ❤️
Ahojte žienky, chcela by som Vás touto formou podporiť aby ste snahu o bábo nevzdávali, mne sa podarilo prvý krát v živote otehotnieť z vkladu z júla tohto roku aj vďaka jednému skvelému lekárovi z Olomouca, pred tým v Brne ani ťuk, aj keď prístup tam mali úžasný. Môj lekár v Olomouci, proste povedal, že z tejto kliniky odídem tehotná a tak sa aj stalo. A vklad bola show storočia, smiali sme sa, fotili, filmovali…proste lepšiu atmosféru som v živote nezažila. A aj keď som ešte len v 13tt a tešíme sa potichu, verím, že to všetko dotiahneme do víťazného konca🙏🏻🍀, jeho mám stále na maile a vždy ochotne poradí.
Držím Vám všetkým päste🍀

@sofia1979 Ani mi nehovor, keď som v našom CAR bola na IUI, tak môj išiel na spermiogram, ja som sa ani nestihla usadiť a sestrička hneď za mnou normálne že príkazom, Vy to poďte zaplatiť! Predpísali mi Ovitrelle a ani inštrukcie mi nedali, nič😤
My už sme veľmi veľa peňazí minuli na IVFka, keď si predstavím na koľkých dovolenkách by sme mohli byť, ach jaj. Ale úprimne, čo tých informácíí mám od týchto českých lekárov by som tam mohla robiť kľudne koordinátorku☺️ A aj by ma to veľmi bavilo.
Vieš, že áno, aj ovulujem, samozrejme nie každý mesiac, aj ovulku cítim, aj menzes mám pravidelný, plus mínus 2 dni hore, dole, len proste tie nekvalitné vajíčka, ale samozrejme to mi zistili až v ČR. A vieš keď to nešlo skôr, pochybujem že sa to podarí teraz, ale skúšame.
Práveže som sa potešila normálne, že mi tam našli malý polyp, počas hysteroskopie a vraj som mala zápal. Tak hneď video s doktorom, že co to je, co to žere☺️ Lebo som mala po nej aj zvýšenú teplotu. On ma hneď upokojil, že pokiaľ nepociťujem príznaky teraz, tak sa s tým telo vysporiadalo samo. On je lepší ako Lexaurin, normálne 😀 Ale bola som pre istotu aj u môjho gynekológa, ten mi hneď zobral všetky možné odbery a potvrdil, že sliznicu mám ako lusk😀