Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@tagon Vies co len si predstav, ze otehotnies po roku a to si budes furt pichat? Si to neviem predstavit🙏Modriny kompletne vsade.
@mamamonika nooo tak to nieeee...to akoze v spolupraci s gyndosom..ze ti bude robit folikulometriu..da ti fraxi..budete sa snazit a uvidi sa ci v tom cykle otehotnies alebo nie..ak nie tak fraxi vysadis...
Akoze pichat fraxiparin len tak bez kontroly by som neodporucala. To sa moze pokaslat cela zrazanlivost.
Ahojte baby, idem sa Vam postazovat, prave idem od dr. a som nastvana, okrem toho že mam myom, cystu , endometriozu , ktore doteraz neriesi celé roky... A pýtam sa ho, že či je to dovod mojho dvojročneho snazenia sa o bábo a on dost ostrým tonom sa ma pýta ,,Vy neviete prečo nemožte otehotniet ,,? Kukam jak puk a on mi ukazuje na monitore rok môjho narodenia. Ved ja viem, že kolko mam rokov , len som chcela vedieť, ci su moje diagnozy take važne. Ach. Tak sa ho pýtam , či môže isť môj snúbenec na spermiogram, tak mi dal výmenný listok a povedal, že mam folikul 22 mm, že normálne ovulujem.
@rula kolko mas rokov ked sa smiem spytat? Mne moj doktor povedal ze ked som uz tehotna bola tak problem s otehotnenim namam a ze sa snazime uz tolko mesiacov iba povedal ze hm a to bolo vsetko a ze prechod to tiez nebude ak som doteraz mala ms pravidelnu. Ziadny hormonalny profil nic. Tuho rozmyslam zmenit lekara .
@rula To čo je za lekára? To je nejaký zakomplexovaný ch..Ja som ročník 1973 a môj lekár ma v tomto podporuje. Žena kým u nej prebieha ovulácia, je schopná otehotnieť ! Takého lekára treba vymeniť ak doteraz nič neriešil. Z vlastnej skúsenosti ti radím, kúp si Inofolic Combi, sú to želatínové kapsule, denne si dáš 2 a aj zdravotné problémy, ktoré máš sa tým budú riešiť. Je aj Inofolic v sáčkoch, ale ten je podstatne slabší. Ak chceš , napíš mi IP. Želám ti pekný deň a nemysli nato, čo ti povedal..
@ivankalaco moja lekárka tiež nič neriešila, hoci som mala po 30tke. Jedine mi povedala, že preventivne prehliadky máte v poriadku, treba sa len snažiť. Bola som naštvaná tak som od nej odišla. Moja známa mala všetko v poriadku a potom si dala urobiť vyšetrenie priechodnosti vajcovodov a veru zistili, že oba má tuho nepriechodné a jediná šanca na otehotnenie je umelé oplodnenie. Odporúčam ti tiež zmeniť lekára, lebo s takýmto jeho prístupom budeš mať len stres.
Ďakujem za povzbudenie, som rada, že som to mala komu povedať. Všetko zvážim a pri najbližšej návšteve gyn. sa rozhodnem, či u neho zostanem. 😒
@rula doktor je bulo😂pri endometrioze a myomoch treba urcite operaciu preco Ti to nenavrhol?ja som nevedela takmer 2 r otehotniet.Teraz ma znova caka operacia endo sa mi po rokoch vratila.zmenila by som doktora take diagnozy maju aj mlade kocky zbytocne poukazuje na tvoj vek, ak ovulujes nema to s vekom nic spolocne.Len, ak mas endo mozes mat zrasty a nemoze prist k oolodneniu ci usadeniu zarodku
@ivankalaco super gratulujem☺☺☺ja dnes na obed takto som 11 dpo tak este sa moc nechcem vytesovat mrcha ma dojst ( nedojst) aspon sa zato budem modlit vo stvrtok. Kolko ti meska ked ti uz digi vysiel pozitivny?
miriamn76 Ďakujem..mešká mi 3 deň 🙂 Držím palce, aby neprišla 🙂
@ivankalaco dakujem☺
Ivka gratulujem a držím palce nech to všetko dobre dopadne 🙏
I banka blahoželám a nech to má šťastný koniec
..blahoželám zo srdiečka...prajem krásne tehuľkovanie 🙂
@martinsen Ďakujem Martinka..želám ti, aby si čoskoro aj ty zažila také prekvapenie ❤
@anina1211 Ďakujem ❤
@dada7701 Ďakujem ❤
@ivankalaco gratulujeeem🙂
@fialka88 Ďakujem ❤
@ivankalaco krasny darček gratulujeeem.🤰
@ivankalaco blahozelam, tak uz len v zdravi donosit az do konca 😉
@ivankalaco Gratulujem a nech všetko šťastne dopadne.👶
@ivankalaco waw az teraz som sa dostala na MK, plny den. Panecku, Ty si v tom, ja odpadnem, jak mi oci vyteskli na mobil na ten tvoj digital. uGratulujem, z celeho srdca, dobacuj az do porodu , prajem zdravie a bozie pozehnanie. cmuuuk 🤰

@tagon už mi ho raz predpisala no to som bola po operacii. Ved v piatok idem ku gyn tak skusim štastie u neho.