icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

ivankalaco
autor
26. aug 2016

@nikolienkaa Máš na mysli ten alchemilkový čaj?

nikolienkaa
26. aug 2016

@ivankalaco áno ten ;)

kindervajicko
26. aug 2016

@miriamn76 v relativne mladom veku som otehotnela hned na prvy pokus, ale v zivote by mi nenapadlo prist sem a napisat nieco negativne takze to skor svedci o charaktere cloveka a nebude to tym, ze sa im babo podarilo hned. Vsetkym vam zelam vela trpezlivosti a sil, aby ste to zvladli 🙂

butterfly333
26. aug 2016

@ivankalaco no ak možem tak ja som brala 3mesiace inofolic aj sa hned zadarilo no v6tt som potratila,ale chcem len že tiež som si kupila teraz inozitol vyšiel ma12e aj s poštou je tam100 tabl.no ked to chcem nahradit aby to bolo ako inofolic2g denne tak musím brat 8ks tabliet denne tak to tiež nieje až taká výhra jedine že kupiš inozitol 500ks.

ivankalaco
autor
26. aug 2016

@nikolienkaa Prečo si to myslíš? Ja som zatiaľ čítala iba dobré veci o tom čajíku..že pomáha obnovovať výstelku maternice, priaznivo ovplyvňuje hojenie po zákrokoch a priaznivo pôsobí na ženský cyklus..a ešte som sa dočítala, že sú dva druhy Alchemilky.. Práve mám pri sebe na stolíku plnú šálku alchemilkového čaju 😀

miriamn76
26. aug 2016

@kindervajicko dakujeme☺

butterfly333
26. aug 2016

@martinsen ten alchemilkový čaj je super pekne hopi ale len do ovu,ja ho pijem už vyše roka je dobrý na maternicu a výstelku určite pomože ,
@nikolienkaa a to je pekná bobost že až po 36tt sa može prave že sa má pit hned 1dc až do ovu po ovu už nie,

ivankalaco
autor
26. aug 2016

@butterfly333 Ďakujem za radu..želám ti pekný deň 😉 som ochotná vyskúšať všetko 😀

butterfly333
26. aug 2016

@ivankalaco jasne že to je blbost alchemilkový čaj sa pije od 1dc do ovu,pomáha maternici aj po potratoch,ja ho pijem už vyše roka a je nás viac báb čo ho tak piju.Nieje začo rada poradím ak viem ja som aj 3mesiace brala VMK aj inofolic to mi asi pomohlo k tehu aj ked to skončilo zle.,No verím že sa zadarí,Moja sesternica teraz ostala tehu v 43r síce má už dve dospele deti,toto dalšie neplanovali.Tak držím mooooc palce abysa nám zadaroilo.

martinsen
26. aug 2016

@nikolienkaa nerozumiem tvojmu príspevku, ja nie som tehotná takže čaj môžem kľudne piť, pijem ho od začiatku menštruácie až po ovu, potom mám pauzu

ivankalaco
autor
26. aug 2016

@butterfly333 Tak ho idem s pokojným svedomím vypiť 😀

miriamn76
26. aug 2016

@butterfly333 ten este nemam sk to tento mesiac zas nevyslo tak si ho naordinujem☺. Akurat som sa dozvedela ze kamaratova zena je v siestom mesiaci ma 43 a stalo sa im nahodou ☺

karmen007
26. aug 2016

Ahojte, ďakujem ivankalaco, že otvorila túto tému, kde sú staršie baby, teda po 40 a vyššie. Patrím tiež do tejto kategórie, teda mám 40 a nemám deti. A už som veľa ľudí i počula, že vlastne deti nechcem, keď ich nemám. Strašní ľudia, alebo ako to povedať, použila by som i pejoratívne slovo. Ale načo. Veď sme inteligentné baby, ktoré i keď majú po 40 - tak chcú mať dieťatko, rodinku a niekedy len manžel nestačí. Tiež mi chýba v dome detský smiech, plač, detská bezprostrednosť a bezstarostnosť. I keď ja si poviem, že sa starám tak o seba a o manžela, teda ešte o nášho psíka (ktorého milujem nadovšetko) ale to nie je všetko. Preto nám všetkým držím palce, teda týmto ženám, ktoré túžia mať v rukách bábätko. Aby sme všetky boli raz tehu, zdravé a šťastné. Pekný deň prajem.

nikolienkaa
26. aug 2016

Dobre pokial mieste tehotné , aké i tak musíte mat s nim pauzu ale akonáhle otehotniete tak by som ho prestala beat a začala brat az mesiac pred pôrodom ...ma priaznivé účinky na stahy maternice a moze vyvolať pôrod , pomáha potom pri pôrode 🙂 a ani zelený sa nemá piť ,.. Celkovo s bylinkami si dávam pozor s taktiež s kofolu 😁 ( kofeín)
Nech sa Vám darí

ivankalaco
autor
26. aug 2016

@karmen007 Vitaj medzi nami a držím ti palce, aby sa ti splnilo to..po čom tu všetky tak veľmi túžime 😉

anina1211
26. aug 2016

Ja mám onedlho 40 a tiež sa snažím o dieťa.Prečo tak neskoro? Preto lebo som tak neskoro stretla muža,s ktorým chcem to dieťa.Užívam momentálne kvapky gynex.

ivankalaco
autor
26. aug 2016

@anina1211 Držím ti palčeky, aby sa ti to čo najskôr podarilo 😉

diablica130
27. aug 2016

ahoj snazilky aj nesnazilky zienky podporujuce snazilky vo veku 42+aj tie co o odsudzuju zivot kazdej z nas je jedinecny a nik nevie co vedie mamicku vo vyssom veku aby to dietatko mala ci je to materinsky instinkt,strata dietata alebo vymena partnera a pocit ze potrebuje mat uplnu rodinu.Kazda ma iny dovod a myslim si ze kazda si uvedomuje ake rizika bude mat pripadne tehotenstvo ci uz samotne narodenie dietatka ale ruku na srdce chore dieta sa mnoho krat narodi aj mladej zene a otazka ci poznamka nepostaram sa o dieta do dospelosti?Aj mladym rodicom sa stavaju nehody a dieta ostane samo no to co mamicka porodi v starsom veku nieje o nic ukratene ba naopak kedze je tzv.milacik rodiny je mu prejavovana neustala pozornost ci uz od rodicov alebo od starsich surodencov ktori su ochotni sa o neho postarat aj keby bolo odkazane iba na nich kazda matka da svojmu dietatu vsetko co moze preco nie ta vo vyssom veku?Viem to s vlastnej skusenosti mam 47 astale patrim k snazilkam a budem stale pokial to bude v mojich silach aby som niekedy netrpela vycitkami ze som pre babo neurobila vsetko teraz sa mnohe buchnu po cele a povedia si ta sa naozaj zblaznila ale ako som napisala kazda z nas ma nato svoj dovod a nikto nema pravo jej to zazlievat lebo sam nevie co mu zivot postavi do cesty.Mam 5 deti styroch synov z manzelstva ktori su dospeli prisli rad za radom po sebe a neplanovala som ich no kedze este nebola zauzivana antikoncepcia a moj muz nevedel ako nato prisli prijala som ich s laskou aj vychovala a som rada ze ich mam po 4.synovi sa ma lekar opytal ci nechcem sterilizaciu hoci som nechapala nestazovala som sa ze ich mam vela alebo ze som tehotna nechcela byt to asi jemu sa zdalo ze ich mam dost podvedomie mi sepkalo nie a ja som si povedala nie co ak sa nieco zmeni a potom uz bude neskoro aj sa zmenilo prisiel rozvod ostala som sama bez rodicov bez pomoci zo styroma malymi synmi ale hlavne bez gemblera ziarlivca a agresora tym sa moj muz po rokoch stal.Ale osud si ma nasiel a chcel mi pripravit lepsi zivot v mojich 37 rokoch mi postavil do cesty muza ci mladika 24 rocneho ktory bol nikolko tisic km.odo mna ale pre neho som bola ta naj.ta jedina a nedal si to vyhovorit prijal mna aj moje 4 deti aj napriek tomu ze to odsudzilo jeho a jeho rodicov hoci ma nikdy netlacil vedela som ze ma pravo aj na svoje dieta a v mojich 41 rokoch sa nam narodila dcera zdrava porod trval od kontrakcii 5 hodin rodilasom v Uk vsetko bolo super synovia ju milovali aj chceli sestru od prveho momentu a miluju ju doteraz oni ju prebalovali ked som musela do prace oni jej davali jest brali na prechadzky (materska je tu 9 mesiacov) dcera ako kazde dieta chcela mamu iba pre seba ked mala 3 roky zacala tym ze ona je big sister a chce surodenca aj som to vnimala a kedze mam deti rada povedala som si preco nie priatel tiez tuzi este po dietati od toho memntu som otehotnela do dneska 3 krat a 3 krat som mala zamlknuty potrat uz som aj zacala verit ze je to vekom ale dostala som pocas posledneho tehotenstva v marci trombozu a lekari mi povedali ze to bol ten problem plod odumrel vzdy v 6tom tyzdni lebo som mala hustu krv a nedostaval vyzivu tu v Uk vsak zacnu riesit veci az po 3.potrate takze som aj o to 3.babo prisla ale ten hore vedel preco to robi chcel ukazat kde je problem dcera bola velmi smutna ale stale mi ukazuje tety co maju velke brucho a potom pozrie na moje takze prave preto preto som este stale snazilka a verim ze to dotiahnem do konca tak ako ste to vy dotiahli ked ste sa dostali az tu 🙂Je mi jedno co si ktora mysli ale ako som napisala netreba odsudzovat a polemizovat lebo nikdy neviete ci vy raz nebudete v podobnej situacii

vydrnik
27. aug 2016

@diablica130 velmi dobre si to napisala,drzim Ti palce nech sa zadari vytuzene babatko

ivankalaco
autor
27. aug 2016

@diablica130 Ďakujem ti za komentár..držím ti palčeky, aby sa ti splnilo to, čo si tak veľmi želáš..aby sa to splnilo aj nám všetkým, ktoré si želáme mať dieťatko 😉

123klarika
28. aug 2016

@ivankalaco Som rada, že si vytvorila túto tému 🙂 Chcela by som sa k vám pridať, ak môžem, som síce trošičku mladšia (38), ale tiež sa snažím a vaše názory a príbehy mi dodávajú silu, že nie som v tom sama. 🙂

miriamn76
28. aug 2016

@123klarika Ahoj. Ako dlho sa snazite?

123klarika
28. aug 2016

@miriamn76 Ahoj, v septembri už bude rok, čo sa intenzívne snažíme.

ivankalaco
autor
28. aug 2016

@123klarika Vitaj u nás..nejde o vek ale o spoločný cieľ 😀

miriamn76
28. aug 2016

@123klarika Aj u nas je to rok tak intenzivne☺aj beries nieco?

123klarika
28. aug 2016

@miriamn76 áno beriem tretí mesiac Femibion, ten mi odporučili v lekárni, predtým som brala iba obyčajnú KL.A ty?

miriamn76
28. aug 2016

@123klarika ja beriem inofolic matersku kasicku a caj na podporu plodnosti nad 35 rokov ale ten nie pravidelne

123klarika
28. aug 2016

@miriamn76 To je aký čaj? Taký nepoznám, len ten z Alchemilkovej vňate som pila a niekedy pijem. O tom Inofolicu som čítala komenty od žien tu na MK, že rozhádže cyklus, tak ten som sa bála brať.Materskú kašičku som nebrala nikdy, ale medu si denne doprajem nad mieru 😀

miriamn76
28. aug 2016

@123klarika ten caj som si objednala zo stranky otehotnenie.sk a cyklus mavam 25 dnovy uvidim co spravi ten inofolic mam ho teraz prvy cyklus . Vela babam pomohol pri najhorsom ho prestanem uzivat. Nieco do seba ale asi ma mala som pri ovulke take bolesti co som predtym nemala. Uvidime za skusku nic nedam☺

123klarika
28. aug 2016

@miriamn76 Tak by som skúsila aj ten Inofolic a nevieš či sa dá kombinovať aj s tým Femibionom? Že by som ich brala súbežne.Tiež sa dá kúpiť v lekárni?