Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@renimac halo,halooo vsetko bolo super, doktor zacal hned riesit, folikulometria, odbery krvi, hormonalny profil,ak bude treba lieky nasadi, a v septembri laparka ak bude treba. Je uzasny, dakujem za pomoc a podporu, vsetkym co ma tu sleduju a dufam ze na Vianoce bude🤰este raz velka vdaka.
@bevab brala som ho za to,lebo je na kvalitu vajicok,co v podstate kedze som mala nizke to amh,ze uz ich mam malo a nie vsetky kvalitne,tak myslim ze mi urcite pomohol. Rozhodla som sa pren sama. V podstate aj popdporuje lepsiu ovulaciu. Mne nerozhadzal ani cyklus ako niektorym vraj, mne urcite pomohol a pre mna je to 1 👍
Nemas za co,a drzim silno palce
Mne inofolic uplne rozhadzal cyklus minuly rok.😡
Mne rozhadzal resp.hodne predlzil cyklus vitex
@modraopica mala si vysetrenia na reprodukcnej imuno? za potratmi vacsinou stoji reprodukcna imunologia alebo hematologia... mas to vysetrene?
@rula inak ze vraj teraz podla najnovsieho to amh nie je az take dolezite. Spravili hrozne halo okolo amh, vela bab naplasili a pritom nevypoveda o kvalite. Ani dokonca o tom, kolko mas vo vajecniku folikulov , lebo to sa ani neda urcit, ale ze vraj vypoveda o pocte folikulov na povrchu vajecnika, dokonca pocte astralnych. Ako samozrejme, ze starsia zena moze mat problem, ale nemusi a dnes vieme, ze vela mladych bab ma problem otehotniet. Podstatna je viac hodnota FSH ako AMH - lebo AMH moze byt aj falosne nizke, AMH zavisi od hodnoty vitaminu d3 v organizme a vela bab ma nizke dečko a nizke aj amh tym padom. Cize FSH je vypovedna hodnota v tomto - ked uz mas vysoke FSH, tak sa nieco deje s vajecnikmi a toto vacsinou neklame .
inak sorry baby, ze som vam tu tak vrtrhla, ale zaujala ma tema 🙂 nemam sice po 40 , no blizim sa uz ..tak hadam tu sem tam mozem daco popisat 🙂
@zibi co si,my sme len a len rady. Pre mna si velmi mudra zena co sa tychjo veci tyka. Inak ja som tiez tak nad tym dumala,ze to blbe AMH nemoze zodpovedat o asolutnej rezerve,lebo by ho nebolo mozne roznymi prostriedkami zvysit. To bol opät jeden z tahov,namotat baby na IVF. Nechcem tvrdit ze v mnohych pripadoch jedina moznost otehotniet,ale ....
Inak,preco mam v mobile ramik s textom na lavej polke. Lezie mi to na nervy.😔
@kakatulik vieš čo, Modrý koník posledné 2 mesiace cez mobil je ako za trest. Mne sa nedá dostať do skupín už som to písala aj do teamu MK a nič. Z týždňa na týždeň je to horšie. Ja mám od dnes tiež vľavo pásik s textom a dnes mi nenormálne mrzne a vypadáva. Človek si myslí ako ďaleko je technika a niekedy je to skôr táto nová technika na obtiaž ako pre uľahčenie života. 🙂
@rula kludne - ale ked beries dlhodobo jedno becko - co listovka je - doplnaj aj ine becka, aby si nemala nedostatok inych beckok v organizme , kedze prijem jedneho moze vyvolat nerovnovahu
keby ze mas nizke to amh - odprucam ti to D3 , ale naj je bud fakt ten vigantol aj to s mliekom alebo polievkou, musi byt nejaky tuk, pripadne skus swanson.sk od nich dečko ja si kupujem aj ostatne baby a rychlo mi stuplo v organizme, plus magnezko musis k tomu 🙂
ked sa snazis prirodzene otehotniet, ze nejdes na ivf - tak si treba ustriehnut zelezo - nedostatok zeleza vplyva na plodnost , sposobuje anovulacne cykly atd... a dobre na ciste foliky robi aj zinok s koenzymom q10 taka kura na foliky ..kludne piste aj ip keby ze daco potrebujeste specialne sa spytat 🙂
@zibi jejda, dakujem. tolko si mi toho popisala, ze som sa v tom stratila😀. My sa snazime 2 roky a uz som toho pojedla a aj tak nic, iba co som z toho pribrala.😨. Uz sa mi protivia vsetky konikovske vitaminy a rady, skumanie mojich pocitov, ociksvanie testov...musela som dat pauzu, aj grafy flakam...uz toho bolo na mna moc.pockam na tie vysledky a potom uvidim co navrhne pan doktor😉
Ahojte pridavam sa k vam mam 41 v lete 42 este by som prijala jedneho drobca
@selinaliana serus, vitaj.cit sa tu dobre , su tu fajne babiky. kedy mas narodeniny ?
@rula vdaka za privitanie 26.7 na Annu

@bevab aj ja mam vraj 2 myomy,ale doktorka povedala ze to su tie bezvyznamne. Tie dokonca zvyknu tehotenstvom zmiznut