icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

santine
4. feb 2018

@mimik07 srdecne blahozelam ku krasnemu syncekovi a tesim sa s Tebou mimik, vela energie a zdravia do dalsich dni ☺

ivankalaco
autor
Autor odpoveď zmazal
ivankalaco
autor
4. feb 2018

@rula ahojky mám sa celkom fajn

sticker
rula
4. feb 2018

@ivankalaco si sa dlho neukazala, tak som zvedava co mas nove.

mimik07
6. feb 2018

Zo srdca vám všetkým krásne ďakujeme.
Inofolicu som užívala 3 mesiace, a ešte alchemilkovy čaj.
O Inofolicu som sa dočítala že podporuje kvalitu vajíčok, čo bol u mňa problém, ze mam malo a zrejme už nekvalitne,tak som ho kúpila.
PCO som nemala. Držím vám všetkým palce ❤️

mimik07
20. feb 2018

Dnes máme 3 týždne
💝💝💝💝💝💝💝💝

zuzicek88
20. feb 2018

@mimik07 ten je krááásny

kakatulik
20. feb 2018

@mimik07 ktasabcek

sticker
ivankalaco
autor
20. feb 2018

Je zlatučký ❤❤❤

butterfly333
20. feb 2018

@mimik07 brala si obyčajný inofolic alebo combi? Ja som tento cyklus nasadila ten combi lebo ten obyč mi nezabral.

mimik07
20. feb 2018

@butterfly333 ja som brala obyčajný

mimik07
20. feb 2018
melmel78
20. feb 2018

@mimik07 krasny chlapcek aj ja chceeem ❤😉 . Ohladne toho inofolicu som sa informovala v lekarni, u doktorky aj u vyzivoveho poradcu. Lekarka vraj pomaha len na PCO, lekarnik ze kombinovat s tym co beriem neodporuca, vyzivovy poradca, ze je to len marketingovy liek a nepomaha vsetkym 😒 . Tak si mozem vybrat....Ale aj tak by som ho rada skusila. Momentalne pijem zensky caj od baby Radnickej na podporu otehotnenia + tinktury bylinkove a matersku kasicku beriem. Cuduj sa svete, menzes prisiel, dokonca pekny ukazkovy zatial. Vzdy som mala pred tym problem, aby vobec prisiel a ak, tak slaby, ze som sa poriadne na vlozku musela pozerat, aby som tam nieco nasla. Uzivaj babatko, vzdy sa sem pridem na tu krasnu fotku pozriet 😘

fialka88
20. feb 2018

@mimik07 ja nádherný, držkajte sa🙂

ivankalaco
autor
24. feb 2018

Ahojte dievčatá.. ako pokračujete v snažení?

sticker
eliska13
24. feb 2018

@melmel78 inofolic je len marketing neobsahuje nič extra.Vychvaluju ho tie zeny, ktoré otehotneli a možno na tom nemal vôbec zásluhu.Ja som po dlhom snažení otehotnela pri Gynexe🙂a to som ho brala na PMS

rula
25. feb 2018

@ivankalaco ahoooj, ako sa mas? U mna nic nove, ale verim , ze tento rok budeme obdareni.

ivankalaco
autor
25. feb 2018

@rula Ahojky.. mám sa výborne 😉 stále sa snažíme, ale teraz je to už také trošku iné, lebo v máji ideme do CAR..Držím ti palčeky, nech sa čoskoro zadarí ❤❤❤

bellaluna
25. feb 2018

@eliska13 ja som rok po skúšala toľko veci a nič a v septembri mi doktor kázal kúpiť infolic a teda asi to bol zázrak ale podarilo sa po mesiaci čo som ho pila.

santine
25. feb 2018

@ivankalaco ahoj, som rada, ze sa to tu trosku rozprudilo. My stale nic, ale aspon sme si dali urobit vysetrenia, vsetko mame v norme. Uz to neberiem tak vazne... predtym som sa viac trapila, bola odhodlana ist aj na inf, ale koli moznym komplikaciam radsej nie, zmenila som nazor a ani muz ma do toho netlaci. Berieme Inofolic a Folandrol a uvidime 🙂.

ivankalaco
autor
25. feb 2018

@santine Ja beriem Macu a Fertilcare vitamíny, pijem čaj Ľudmily Mojžišovej a teraz sa chcem po 3 mesiacoch opäť vrátiť ku Gynex kvapkám, mne síce ani raz nepomohli k tehotenstvu, ale výrazne sa mi zlepšil zdravotný stav. Môj muž berie Macu Negru forte, Fertilman vitamíny a Kotvičník. Tie preparáty a vitamíny berieme už skôr kvôli IVF.. hlavne muž, lebo ja som rozhodnutá pre DV.. preto potrebujeme mať dobré spermie.

santine
25. feb 2018

@ivankalaco s DV mate peknu sancu, budem drzat palceky. Uz ste konzultovali v CAR? Co vam odporucili? My sme boli 1x v RF Brno a teraz cakame na konzultaciu s Dr.. O tych Gynex som pocula vela dobreho, tak mozno ich pridame. Moj berie poctivo Folandrol. Vraj velmi moze pomoct spg, aj ine doplnky a vitaminy. Ja mam HP dobry aj AMH celkom aj UZV OK, len kvalita vajicok a celkova sanca je otazna.

ivankalaco
autor
25. feb 2018

@santine Podľa lekára je šanca IVF u žien po 40 - ke s vlastnými vajíčkami len 1-2 %, pri DV je úspešnosť 50 %. Len sme si písali, na konzultáciu ideme až v máji, skôr nie je voľný termín. Ideme do Reprogenesisu do Brna, na odporúčanie.

butterfly333
25. feb 2018

@ivankalaco čo je to DV.?

ivankalaco
autor
25. feb 2018

@butterfly333 darované vajíčka.. vajíčka od darkyne..

melmel78
25. feb 2018

@ivankalaco ked sa mozem medzi vas zamiesat, akurat som si precitala diskusiu 😉 . Ja som sa tiez pytala dr na darovane vajka a ona povedala, ze pokial mam AMH v pohode a stale vlastne vajicka, ze je skoda riesit s darovanymi. Vraj ak by bolo nutne, ona povie. Ake mas AMH? Ja mam cerstvo po 40tke a mala som naposledy nejako 0,8. Co teda nic moc, ale vraj je to v poriadku podla veku pre lekarov. Ale s vajickami darkyne mate urcite vyssiu sancu, tie nase vajicka uz nie su v tak dobrej kondicii zial, ako pred 10 rokmi. No ja stale dufam, ze snad motyka vystreli. Drzim palce

bellaluna
25. feb 2018

@ivankalaco Tiež sme brali to čo vy. Dlhšie Macu obaja, ja čaj Mojžišovej a muž Kotvičník a len čo sme pridali infolic a Sono na meranie vajíčok vtedy sa podarilo. Držím vám všetkým silne palce aby sa podarilo aj vám.

ivankalaco
autor
25. feb 2018

@bellaluna ja som brala Inofolic v sáčku a aj zvyšné dva druhy v kapsuliach rok a nič, potom som začala brať Nosifol a teraz už len to, čo som písala..

kakatulik
25. feb 2018

@melmel78 .amh 0,8 po 40.tke je uplne skvele!

ivankalaco
autor
25. feb 2018

@melmel78 Neviem, aké mám AMH, ale môj lekár mi povedal, že všetky výsledky mám dobré. Som v jednej skupine, kde dve ženy, jedna mladšia odo mňa a jedna staršia odo mňa boli tento rok na IVF s vlastnými vajíčkami a ani jednej to nevyšlo..