Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@kakatulik Budeme..ešte mi zostalo dosť testov , ak by niečo 🙂 🙂 🙂
@berginkan No šťastie bohužiaľ nemáme..My sme vyskúšali asi všetko, o čom som kedy čítala, alebo o čom som sa dočítala na MK..akurát tieto prípravky sme predtým nikdy nebrali..aj u bylinkárky som bola..nič nepomohlo..preto sme sa rozhodli pre IVF a DV..
@ivankalaco jaj tak som asi zle rozumela. prepac 🙂
@ivankalaco drzim palce, ja som mala v novembri 42 a v novembri sa mi narodilo prve dievcatko po 2 pokuse s DV
@berginkan Teba asi pomýlil ten digitálny test..vyzerá ako tehotenský, ale je to ovulačný test ☹
@montrojruza Nádherná bábika ❤❤❤ želám veľa zdravíčka a šťastíčka 🌹
@ivankalaco ďakujem pekne 😊
@montrojruza dakujem za nadej,krasne dievcatko
@zuzicek88 Ak sa môžem opýtať..plánuješ IVF ?
@ivankalaco ano planujem,aj som tu asi dva krat nieco napisala,len nejako som nezaujala,tak na silu sa nechcem vtierat,tak iba obcas nakuknem a precitam si prispevky
@zuzicek88 Určite si zaujala 🙂 len to asi čítal niekto, kto IVF neplánuje a preto nereagoval na tvoj príspevok..ja to tu zväčša tiež len tak narýchlo prebehnem a mohlo mi to uniknúť..Ak sa môžem opýtať, koľko máš rokov a kedy a kde plánuješ IVF? Ja mám 44 rokov a v máji idem na prvú konzultáciu do Reprogenesisu..rozhodla som sa pre DV..
@ivankalaco aj my ideme do Brna ale do Reprofit 5 marca mame prvu konzultaciu,ja mam 41 rokov a presla som si toho uz naozaj vela 3 krat IVF v Gyn-Fiv a potom prirodzene tehu v 12 tyzdni som o dietatko prisla kvoli myomom,potom som riesila myomy a tak,asi to poznas tuzba po dietatku je velmi silna..
@zuzicek88 To už máš za chvíľku..kým ja pôjdem do centra, ty už budeš tehuľka ❤ Veľmi ti to želám, aby sa ti to podarilo, viem, aká je túžba po dieťatku..Budeš mať VV alebo DV ?
@kakatulik ahoj.Tak ked som zacala chodit do cetra boli iba malilinke,potom ked som sa pytala,mi povedali,ze myomy budeme riesit potom,dokonca doktora ma nahovarala na 4 IVF z darovanymi vajickami a vobec ma neupozornila na to v akom stave mam maternicu.Ja som IVF odmietla a potom som otehotnela prirodzene,bol to pre mna ako zazrak..ked som o babo v 12 t prisla,moja gyn.mi povedala,ze uz nikdy nebudem mat deti kvoli myomom,lebo bud potratim,alebo predcasne porodim postihnute dieta,no ja som to nevzdala.Primar levickej nemocnice mi predpisal esmyu na tri mesiace,tak sa o nieco zmensili,vraj mozem otehotniet..no jedna znama mi poradila V B.B. Bielika a ten mi tie myomu odstranil mam tam sice este dva,take male,vraj nevadia a odporucil nam co najrychlejsie otehotniet.ja som inak hned po prvom IVF otehotnela,no nebilo srdiecko,proste presla som si toho uz dost
@ivankalaco Dakujem ti,si moc zlata a bodaj by si mala pravdu.Budem mat vlastne vajicka
@kakatulik rano ma prijali a na druhy den som isla domov,ja som ich mala z vnutra,robili mi to cez vaginu a vobec to nebolelo,dokonca som ani velmi nekrvacala,dodruheho dna sa tam zostava kvoli krvacaniu,daj si ho prec a mas pokoj.mne sa to aj velmi rychlo zahojilo.Vobec sa nemas coho bat
@ivankalaco ty mas peknu zbierku vitaminov a vidim, ze mas rovnake priestieradlo aj farbu stola ako my 😀 Drzim palce, aby to vyslo, ked mas ovulku. Ja som si chcela kupit bazalny teplomer, ale zatial som sa k tomu neodhodlala. Tie ovu testy co mas digitalne to ako funguje? Ocuras papierik a vlozis? Kde to predavaju a kolko to stoji? Celkom sa mi to paci
@montrojruza uzasna je, prajem vsetko dobre, nech sta stastni ❤😘 a kde si bola v centre na DV?
@melmel78 Ďakujem..Ja som bazálny teplomer nikdy nepoužívala..treba vždy merať v určitý čas a zapisovať si teplotu, tieto digitálne používam už dlho a som s nimi spokojná, na tie papierové som nemala nervy 🙂 Použitie je veľmi jednoduché, ja ponorím savú časť tyčinky do moču v plastovej nádobke a počkám si na výsledok..prázdny krúžok znamená negatívny výsledok a usmiaty smajlík , že test je pozitívny..prikladám obrázok, aby si videla, ako vyzerá..mne jedno balenie vydrží na 3 mesiace, lebo viem, kedy približne mám ovuláciu..cena je rôzna, záleží či objednávaš z internetu, alebo kúpiš v lekárni..cena je od 23 do 28 euro ( Dr.max 26.69, lieky-online 22.85)
@melmel78 dakujem pekne : ) v Zlíne

@ivankalaco tak to mate stastie. u nas nepomohlo nic. vitaminy a doplnky sme vyskusali naozaj hocijake, dokonca silnejsie, lebo tieto co mas su bezne a aj tak nic. takze zavisi to aj individualne od cloveka