icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

kakatulik
4. mar 2018

@rula rulik,to su kupele,kde sa liecia zeny na zenske choroby,alebo po operaciach atd....

zuzicek88
4. mar 2018

@rula Ahoj ano,su tam vnutorne aj vonkajsie,chodime do vonkajsich.Vonkajsie su dva,vedla seba v jednom je taka velmi tepla voda,ta najviac lieci,ta je taka hneda,potom je taka snudensia,tam sa da aj plavat.Voda v luckach potporuje ovulaciu,ja tomu verim,ze mi to pomohlo vtedy otehotniet.Treba ist hned po ms a vyskusat.Su to male kupele ale super,daj si do gogla kupele Lucky

rula
4. mar 2018

@zuzicek88
@kakatulik ano, viem, ze su to kupele na.
,, zenskosti,,😂len som chcela vediet ako funguju tie bazeny pre verejnost, moj muz miluje clapkacie teple bazeniky, asi ho poslem do tych kupelovm😂😂😂😂😂

zuzicek88
4. mar 2018

@rula nooo to aj moj,stale bol v tej horucej vode,nie a nie vyliest.A su tam aj vseliake atrakcie,co masiruju chrbat prudom,som blba,neviem ako sa to vola

zuzicek88
4. mar 2018

@rula a neber si uplne nove plavky,tazko sa to da potom vyprat,ta hneda voda

kakatulik
4. mar 2018

@rula ja si myslim,ze ako v kazdych kupeloch si kupis vstup na urcity cas a clapkas sa.....ved chod s nim,mozno z toho nieco bude......

kakatulik
4. mar 2018

@rula inak a co keby sme si dali vylet spolu do tych lucok.....

rula
4. mar 2018

noooo, tak toto sa muzikovi bude pacit.... waw
ano, mohli by sme sa ist clapkat spolu.

darci17
4. mar 2018

@zuzicek88 zajtra držím palce ;)

zuzicek88
4. mar 2018

@darci17 Dakujem krasne,hlavne nech dobre prideme,potom pisem

kakatulik
4. mar 2018

@kakatulik ale nie muzik a ja,to by bola trojka.😀to len my dveee😅

kakatulik
4. mar 2018

Tak a teraz som napisalla sama sebe.Ten predosly patril @rula.

simimi
5. mar 2018

Asi som rozhodnutá, pôjdem za lekárom porozprávam sa s ním, čo on povie a budeme sa pokúšať. Len sa musim najprv vyliečiť, lebo z lyžovačky som došla so špatným kašlom

ivankalaco
autor
5. mar 2018

@simimi tak nech sa čoskoro podarí 🙂

zuzicek88
5. mar 2018

@darci17 Ahoj tak uz sme doma,no bolo super,je tam kde aj zaparkovat ,lekar bol hrozne mily a sestricka,vsetko super vysvetlila,no nemam slov.Vsetko super

darci17
5. mar 2018

@zuzicek88 jej ďakujem, už sme pozerali to parkovavanie, ďakujem. No teším sa aj ja. Čo Vám povedali, odporučili. Začínate nejakú liečbu?

zuzicek88
5. mar 2018

@darci17 Ano od ms ideme na IVF Soft ,ale tu mam az koncom mesiaca,potom popiseme

janulka232
5. mar 2018

@zuzicek88 Zuzi tak kedy začneš stimulovat? Teraz už to nam musi vyst. Mne už pomaly tyžden meška ms tak mne sa to trošku odiali.

darci17
5. mar 2018

@zuzicek88 každopádne držím palce, zajtra dám vedieť

zuzicek88
6. mar 2018

@darci17 Dakujem,aj ja tebe drzim silno palce,som zvedava,ako dneska dopadnete

zuzicek88
6. mar 2018

@janulka232 Jani ms mam dostat koncom mesiaca,ale zvykne prista,aj den,dva skor,tak uvidime,len mam obavu s toho Soft,ci nebudem mat len jedno vajicko..

kakatulik
6. mar 2018

@zuzicek88 a už vieš čo budeš užívať aké lieky, alebo to od niečoho závisí?
Inak radšej jedno kvalitné ako veľa nekvalitných.

janulka232
6. mar 2018

@zuzicek88 ale aspon soft nieje až tak finančne naročny,kedže my si už musime hradit všetko ako samoplatkyne.A pri tvojom amh určite nebudeš mat iba jedno vajičko.A ako Kakatulik piše stači jedno a kvalitne.Inač super tema,že je nas viac čo sa snažia aj po 40tke

zuzicek88
6. mar 2018

@janulka232 ach Jani,no bodaj by si mala pravdu.Na stimulaciu mam clostilbegyt 3 krat denne a injekcie menopur,fraxiparin na riedenie krvi a potom po kontrole na 7 den sa uvidi,potom tam mam olgarutran . Aj sa tesim,ale aj sa bojim,ja ked som mala prve IVF som mala len jedno vajicko,pri druhom IVF dve a pri tretom tri,no to uz som mala konske davky,tak snad budu teraz aspon dve,alebo aj jedno s uspesnym koncom,my uz sme boli aj ako samoplatci na IVF..tak ziadna sranda

darci17
6. mar 2018

@zuzicek88 ahoj, dojmy sú super, všetko vysvetlené, čas vyhradený na otázky aj prehliadku. Úplne inak, ako doteraz. Stimulujem presne tak ako ty;). Od druhého dňa cyklu. Len ja picham fostimon, mala som lepšiu odozvu. Na meranie pôjdeme tam, nemám odvahu, to nechať na náhodu. Ja by som mala dostať cca o dva týždne ms. Akurát včera prebehla ovu. Aj podľa ultrazvuku.

zuzicek88
6. mar 2018

@darci17 ahoj no vidis,aj my ideme na meranie tam,tak sme sa rozhodli

janulka232
6. mar 2018

@zuzicek88 tak ja pri softe som mala tiež clostilbegyt,ale to som mala dve tabletky ranno jednu naobed a dve večer.A potom injekcia pregnyl.Tych liekov som mala po krk.Ja tiež sa už velmi tešim na vklad,ale zaroven sa bojim hlavne kvoli tomu čo sa mi stalo minule.Zuzi takto vyzera,že ty pojdeš skor na vklad ako ja.Teraz už určite budeš uspešna so štastnym koncom silno Ti držim palce.A ako dlho Vam trvala cesta do Brna?

darci17
6. mar 2018

@zuzicek88 koľko ti dali tých tabletiek prosím ta? Lebo mne 1-1-1, dosť malo, ale zas vie, čo robí.

zuzicek88
6. mar 2018

@darci17 aj ja som dostala presne tak isto

zuzicek88
7. mar 2018

@darci17 este ti pisem,vcera som bola hrozne unavena,neviem co mi bolo uz siedmej by som bola najradsej zalahla.Ja mam ms dostat 27,ale mam kradsi cyklus,zvykne prist tak dva,tri dni skor,tak uvidime.Ja som najskor chcela na folikul.metriu chodit ku svojej gyn.no nakoniec sme sa rozhodli ze pojdeme predsa len do toho Brna.