Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@rula Ahoj ano,su tam vnutorne aj vonkajsie,chodime do vonkajsich.Vonkajsie su dva,vedla seba v jednom je taka velmi tepla voda,ta najviac lieci,ta je taka hneda,potom je taka snudensia,tam sa da aj plavat.Voda v luckach potporuje ovulaciu,ja tomu verim,ze mi to pomohlo vtedy otehotniet.Treba ist hned po ms a vyskusat.Su to male kupele ale super,daj si do gogla kupele Lucky
noooo, tak toto sa muzikovi bude pacit.... waw
ano, mohli by sme sa ist clapkat spolu.
Asi som rozhodnutá, pôjdem za lekárom porozprávam sa s ním, čo on povie a budeme sa pokúšať. Len sa musim najprv vyliečiť, lebo z lyžovačky som došla so špatným kašlom
@simimi tak nech sa čoskoro podarí 🙂
@zuzicek88 Zuzi tak kedy začneš stimulovat? Teraz už to nam musi vyst. Mne už pomaly tyžden meška ms tak mne sa to trošku odiali.
@janulka232 Jani ms mam dostat koncom mesiaca,ale zvykne prista,aj den,dva skor,tak uvidime,len mam obavu s toho Soft,ci nebudem mat len jedno vajicko..
@zuzicek88 ale aspon soft nieje až tak finančne naročny,kedže my si už musime hradit všetko ako samoplatkyne.A pri tvojom amh určite nebudeš mat iba jedno vajičko.A ako Kakatulik piše stači jedno a kvalitne.Inač super tema,že je nas viac čo sa snažia aj po 40tke
@janulka232 ach Jani,no bodaj by si mala pravdu.Na stimulaciu mam clostilbegyt 3 krat denne a injekcie menopur,fraxiparin na riedenie krvi a potom po kontrole na 7 den sa uvidi,potom tam mam olgarutran . Aj sa tesim,ale aj sa bojim,ja ked som mala prve IVF som mala len jedno vajicko,pri druhom IVF dve a pri tretom tri,no to uz som mala konske davky,tak snad budu teraz aspon dve,alebo aj jedno s uspesnym koncom,my uz sme boli aj ako samoplatci na IVF..tak ziadna sranda
@zuzicek88 ahoj, dojmy sú super, všetko vysvetlené, čas vyhradený na otázky aj prehliadku. Úplne inak, ako doteraz. Stimulujem presne tak ako ty;). Od druhého dňa cyklu. Len ja picham fostimon, mala som lepšiu odozvu. Na meranie pôjdeme tam, nemám odvahu, to nechať na náhodu. Ja by som mala dostať cca o dva týždne ms. Akurát včera prebehla ovu. Aj podľa ultrazvuku.
@zuzicek88 tak ja pri softe som mala tiež clostilbegyt,ale to som mala dve tabletky ranno jednu naobed a dve večer.A potom injekcia pregnyl.Tych liekov som mala po krk.Ja tiež sa už velmi tešim na vklad,ale zaroven sa bojim hlavne kvoli tomu čo sa mi stalo minule.Zuzi takto vyzera,že ty pojdeš skor na vklad ako ja.Teraz už určite budeš uspešna so štastnym koncom silno Ti držim palce.A ako dlho Vam trvala cesta do Brna?
@darci17 este ti pisem,vcera som bola hrozne unavena,neviem co mi bolo uz siedmej by som bola najradsej zalahla.Ja mam ms dostat 27,ale mam kradsi cyklus,zvykne prist tak dva,tri dni skor,tak uvidime.Ja som najskor chcela na folikul.metriu chodit ku svojej gyn.no nakoniec sme sa rozhodli ze pojdeme predsa len do toho Brna.

@rula rulik,to su kupele,kde sa liecia zeny na zenske choroby,alebo po operaciach atd....