Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@zuzicek88 tak sa mi zda,že ja som mala iba lieky a pred vkladom pregnyl a nič viac.Ja by som mala ist na vklad v polovici aprila,kedže teraz mi meškala ms tyžden takže sa mi to posunie a aj to mam iba špinenie.Tak som zvedava kedy pride dalšia.Ako som spominala ty pojdeš skor na vklad ako ja.
@zuzicek88 ahoj, v pohode, ja som chorá na pn a tiež som bola rada, že som doma. Potom ma napadlo, že sa ta opýtam, či do vás tiež húdli o tom, ako kvalita embria ide rapídne dole v našom veku. Viem to, no ak to dotiahneme po vajíčka, počkám len predĺženú kultiváciu a dám vložiť. Vy chcete aj tie genetické vyšetrenia? Viem, že by som bola kludnejsia, zas na druhej strane, keby som otehu prirodzene, tak tiež musím prejsť testami. My sme sa rozhodli, že nebudeme skúšať dlho. Som z toho trosku unavená. Tak snáď sa pošťastí. Ja mám termín ms okolo 20 teho. Možno sa nám to bude prelínať a stretneme sa v brne😉. Ja idem na prvú folikulmetriu už 6 deň. Ja som mala vždy odber po týždni stimulácie. Preto tak. Doktorka bola super, vraj sa mame objednať na šiesty deň, keby nechceli sestričky tak sa mame na ňu odvolať. Milá bola. No všetko je to o veeeelikom šťastí. Držím palce
Baby gratulujem k tehu. Ako sa vám to podarilo brali ste niečo? Ja síce dve deti mám no za sebou 6xMa no teraz s novým priateľom sa snažíme o bábo zatiaľ nič mám 38 no v lete 39 cyklu ovu všetko ukážkové amh 1,98 n aj tak sa nedarí. Beriem už všetko možné.
@slavinocka16 ahoj p akého liečitelia ide môžem poprosiť info prosím.
Moja a ty mas noveho chlapa? A to sa kedy stalo?
@ivankalaco ahoj mne sa podarilo z darovanymi vajičkami na prvy šup a lutujem,že som to stale odkladala,len škoda,že to skončilo mimomaternicove tehotenstvo,tak v aprili ideme na KET.
@butterfly333 ty mas ake brutal dobre AMH sa maaas 🙂 Ked sa nedari a mala si uz viac krat MA, aj si absolvovala nejake ine vysetrenia? Napriklad hematologiu, imunologiu? Ci tam nie je nejaky problem, kvoli comu pride vzdy k MA
Dievcata, ja som v utorok bola na uzv ze ako reaguje sliznica pred KET a zial slabota, len 6,8mm 😖 Beriem uplne maximalne davky estrogenov, cudujem sa, ze mi nerastie nieco ine z toho. Ale v piatok idem znova, ze ci sa to zmenilo a ked nie, vraj mi supnu Viagru 🙂 . Pocula som o tom, ze to pomohlo mnohym zenam ak to brali vaginalne, ze sliznica pekne narastla. Termin na transfer zatial nemam to mi snad povedia v piatok
@slavinocka16 ahoj. Napisala by si mi prosim, o akeho liecitela sa jedna? Dakujem
Ahojte viete mi poradit otehotnela som prirodzene nedavno kalendar ukazuje 5tt 😊 ale co si robim starosti ze uz niekolko dni mam zabraty krutenie v hlave aj niekolko krat za den je to normalne alebo zle ... dehydrovana nie som pijem ovela viac ako netehotna lebo mam such v krku ... vopred dakujem ❤
Ja mám o týždeň 42 rokov, všetky vyšetrenia OK, pravidelná menštruácia, ovulácia, AMH 3,6, partner ukážkový spermiogram a predsa za 2 roky sa nám nepodarilo otehotnieť. Lekár mi na 2 cykly predpísal clostyl a duphaston a ani tak nič. Nechcem sa štopať hormónmi, a ani ísť na umelé oplodnenie. Povedali sme si že buď to pôjde prirodzene alebo si počkáme na vnúčence, keďže ja mám už 14 ročnú dcéru z prvého manželstva.
@melmel78 áno hematologiu som bola mam 4 mutácie MTHFR C677T homozigot keď sa podarí tehu tak ma čakajú inj.
@kakatulik to si sa mňa pýtala moja?
@butterfly333 ano😀
@kakatulik no už piaty mesiac mam nového
@butterfly333 teším sa s tebou 😘 nový začiatok , tak teraz sa vam to podarí 😉
@ria294 jaaj moja ďakujem no keby si tak mala pravdu ja už neviem čo by pomohlo aby sa zadarilo ja dúfam že tento rok sa to podarí
@butterfly333 ahoj,trošku som mimo tejto skupiny..ale padlo mi do oka to "hemo...". Gyn.ti neodporučil vôbec nič pred otehotnením? Moja dr.nechcela riskovať po 3MA a nariadila mi 3mes Anopyrin,B12(na homocystein) a listovku kým zacneme znova skúšať.a hneď po pozitív teste prejsť na inj. Nie čakať až na tehotenstvo,veď práve v začiatkoch je to najrizikovejšie. Podarilo sa mi potom po 3r a 3MA plus s kopov liekov a lezanim v nemocnici donosit veľkú buchtu,už ma rok.
@kubkovamama no kyselinu listovú beriem aj anopyrin aj B12 to som si sama naordinovala teraz plus nato beriem clostilbegyt čo mi gyn predpísal
Caute zienky takze tento tyzden v piatok mam KET transfer mrazeneho embryjka. Dam vediet, ako sme dopadli 😉
@melmel78 Držím palčeky ❤
@ivankalaco waw aleluja, to je super sprava. Tesim sa s Tebou. Verim, ze budete zdravi a budu krasne vianoce.

@janulka232 Jani a ty si pri Softe mala iba lieky,injekcie si nemala,ci?Teda okrem pregnilu a ty kedy pojdes asi na vklad,ako mas ms?