icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

ivankalaco
autor
4. sep 2016

@butterfly333 držím ti palce, nech sa ti to čo najskôr podarí ..máš toho veľa za sebou.. Máš na mysli Fraxiparine injekcie ?

butterfly333
4. sep 2016

@ivankalaco noo niečo podobne len inak sa to volá.

ivankalaco
autor
4. sep 2016

@butterfly333 Teraz sa už snažilkuješ ?

butterfly333
4. sep 2016

@ivankalaco už dva roky aj po MA sme hned lebo mna nemuseli čistit

monicka9
4. sep 2016

@ivankalaco velmi ti prajem a drzim palce😊 treba VERIT ze sa zadari a vsetko bude v poriadku a tak aj bude😊 ja sice nepatrim do tejto skupiny no tiez som presla snazenim s prekazkami a nevzdala som sa lebo som mala sen, ciel a za nim som sla😊 prvu dcerku som mala 21 rocna, druhu 26 rocna a potom prisli 4 potraty v priebehu dvoch rokov a dr nedoporucoval znovu otehotniet po sekciach a kyretazach no citila som ze to zvladnem a teraz 32 rocna mam uz synceka 1 rocneho a za sebou potraty, operacie brusne, sekcie 3x a teda za cca3 rocky sa ideme snazit znovu ked budem mat cca 36-37 rokov... zdravotne som vyborne na tom a tuzba po babatku este bude😜 a keby som nemala porody sekciami tak urcite by som tuzila este po dalsom dietatku okolo mojich 40r.😊 PRAJEM VSETKO DOBRE NECH SA CIM SKOR ZADARI🍀🍀🍀😘

monicka9
4. sep 2016

@butterfly333 zlaticko urcite sa ti zadari a budes pichat fraxik ako ja a dotiahnes to do uspesneho konca verim tomu a ty tiez veris😘😍🍀🍀🍀

butterfly333
4. sep 2016

@monicka9 ano moja ja tomu verím len aby sa zadarilo a potom možem pichat.inj

monicka9
4. sep 2016

@tecko28 velmi drzim palce aby mal tvoj krasny syncek cim skor surodenca😘 uz sa snazite?? si po sekcii vsak??? staci 1 rok rozdiel medzi porodmi..

monicka9
4. sep 2016

@butterfly333 tak ma zaujala tato tema hmed som musela nahliadnut lebo je krasne mat deticky v KAZDOM VEKU 😘 a okolo 40r je to parada to zena hmed omladne dusou😍

jojina11
4. sep 2016

Ahoj, môžem sa pridať? Síce ešte nie tehotná, musím počkať ešte jeden cyklus ale veľmi sa už teším

miriamn76
4. sep 2016

@ivankalaco Ahoj. No ocakavam milostivu testy negativne inofolic nezabral hned na prvy mesiac ako som si myslela a predstavovala😀tak september pokracujeme😀tam uz budu // vytuzene☺

ivankalaco
autor
4. sep 2016

@monicka9 Ďakujem ti veľmi pekne 😉

ivankalaco
autor
4. sep 2016

@jojina11 Samozrejme 😉 vitaj medzi nami 🙂

ivankalaco
autor
4. sep 2016

@miriamn76 Držím palce, aby boli čo najskôr 🙂 Ja zatiaľ iba Femibion beriem a pijem alchemilkový čaj..

miriamn76
4. sep 2016

@ivankalaco ja este rozmyslam ci pokracovat stym inofolicom alebo nechat vsetko tak ved ak ma byt bude

ivankalaco
autor
4. sep 2016

@miriamn76 ja som čítala o Inofolicu, že viac krát zabral až po troch mesiacoch a to isté aj o Femibione..tak budem čakať na zázrak 😀

miriamn76
4. sep 2016

@ivankalaco teraz tu jedna zistila ze je tehu a zacala ho brat tak ako ja dva roky sa jej nedarilo😀sa snou tesim

ivankalaco
autor
4. sep 2016

@miriamn76 teraz si na rade ty 😉

butterfly333
4. sep 2016

@ivankalaco ja som ho tiež brala jedno balenie a hned sa zadarilo no neskončilo to dobre. Beriem ho už od mája. Snad sa podarí aj nám.

miriamn76
4. sep 2016

@ivankalaco juj uz aby to bolo☺

miriamn76
4. sep 2016

@butterfly333 urcite sa podari verim tomu☺

ivankalaco
autor
4. sep 2016

@butterfly333 verím, že áno 😉

butterfly333
4. sep 2016

@miriamn76 aj ja verím že do kona roka sa to podarí. Zajtra nastupujem do novej práce tak sa teším.
@ivankalaco

miriamn76
4. sep 2016

@butterfly333 nech sa ti dari☺

ivankalaco
autor
5. sep 2016

@butterfly333 veľa šťastia v novej práci 😉 prídeš na nové myšlienky a zadarí sa, že ani nebudeš vedieť kedy 🙂

miriamn76
5. sep 2016

@ivankalaco takze tento mesiac nic test aj dnes biely biely. Pokracujeme v snazeni☺

ivankalaco
autor
5. sep 2016

@miriamn76 ak to nevyšlo tento mesiac, tak na ten ďalší sa to už určite podarí 😉

miriamn76
5. sep 2016

@ivankalaco inu moznost si ani nepripustam😀dalsi cyklus budu // 😀

ivankalaco
autor
5. sep 2016

@miriamn76 Ja by som ti dopriala aj tri čiarky..ale viem, že dve ti budú k šťastiu stačiť 😀

miriamn76
5. sep 2016

@ivankalaco dakujem uuuplne mi budu stacit tie dve😀a ak to bude do zdarneho konca potom tak to len budem stastna ☺