Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
ahojte baby, za 3 dni idem na krv po KET a ako poznam svoje telo, zrejme ani tento vklad nebude uspesny ☹ . Ziadne priznaky z tych milion co existuju, citim sa uplne rovnako, snad este aj lepsie ako pred transferom. Test som si nerobila, nemam odvahu, aby som pozerala na ten trapny jeden pruzok.
@kakatulik nemerala som si BT nikdy, cize teraz uz nebudem vediet, ci som ci nie. Ale skusim od dalsieho cyklu. Som z toho smutna, od posledneho neuspesneho tehotenstva je to uz dlho a ja stale dufam, ze sa mi to podari. Nemam deti, nemam sa teda cim utesovat. Viem, ze dolezita je psychika, ono to prejde, ale momentalne som z toho smutna, ze som v takom jedno kole a stale nic
@melmel78 no, ale začať môžeš hneď. Aspoň budeš vedieť akú máš pred MS teplotu. Podmienky vieš, že ráno, v tu istú hodinu, pred v stanmi z postele a zapisovať do grafu.
Si už potratila? Ono by nebolo zle začať pátrať po probléme. HP,, partner SPG. Zbytočne budeš do seba pchať všelijaké prípravky, keď nevieš, kde je problém.
@kakatulik jj pravda kupim si teplomer niekde v lekarni, snad bude k dispozicii. Ano viem, ze sa to meria rano pred tym nez vyleziem z postele. Raz som si testovala aj ovulaciu s ovu testami a mala som aj anovulacne cykly zial. Potrat som mala pred rokom a pol, ked som prvy krat otehotnela po ivf konecne. Cakala som dvojicky, prve odisli v 10tt a druhe v 20tt. To v tom 10tt sa zistit zial nedalo, nebilo mi srdiecko, takze priroda. To druhe odislo kvoli hnisavemu zapalu plodoveho obalu, proste mi v 16tt odtiekla predcasne plodova voda a lezala som 4 tyzdne v nemocnici. Babo to uz vzdalo, lebo voda sa nedoplnala zial. Nebolo to nic geneticke, nic imunologicke. Proste hlupa nahoda, zrejme z toho prveho dvojcata tam nieco ostalo a spustilo zapalovy proces sa domnievame vsetci, aj doktory. To sa spatne uz neda zistit. Teraz ma bude cakat dalsie ivf az koncom maja zaciatkom jula, treba dat pauzu. Do darovanych vajok ma dr este nechce pustit, vraj kym mam blastocysty a telo tvori vajicka ze netreba. Uz som z toho ale unavena, ked to tak ratam, toto je moj 7 pokus vratane vsetkych iVf, iui, ketov.
@tslobik ano ta Fertiprona vyzera tiez dobre, je lacnejsia o nieco 🙂 . Ja uz neviem co mam skusit ale inozitol som zatial nebrala, kedze vzdy mi kazdy hovoril, ze je to prioritne na pco urcene a ze je to len take placebo vraj. Ale nezda sa mi, lebo som si aj citala o inozitole ako ucinnej latke a podla mna je dolezita. Ja zacnem brat kvapky bylinkove Femigard a tiez Pink fertil vitaminovy doplnok. Niekde som sa na fore radila aj v lekarni ci mozem zaradit aj inozitol do repertuaru a v lekarni mi to neodporucali. Tak ja neviem, ci to mam nakombinovat.
@tslobik ano ze s tym co beriem ten Pink Fertil + Femigard kvapky + bylinkove caje + matersku kasicku, ze nemam brat Inozitol. Ale neodpisali z akeho dovodu. takze som sa nedozvedela nic. Ten inozitol laka aj mna veru, za pokus to podla mna stoji. Matersku kasiku uz neberiem, mala som ju pred IVF a teraz mam pauzu. Kasicka sa ma aj tak brat ako kura tak 3x do roka, nie dlhsie.
@kakatulik bojim sa ze mam vystavene 😖 Vzdy mi dali maximalne davky hormonov pri stimulacii, lebo ked som mala nizke, tak aj malo vajok bolo a nic moc kvalita. Druhy pokus nam vysiel s maximalnymi davkami, aj som mala krasne dve blastocysty v dobrej kvalite. Teraz sa nie a nie k nim dopracovat. Uz sa pomaly zacinam bat chodit do centra, ze co mi zasa daju. Clovek hlada pomoc, lekar je tiez len clovek, nie su zli, tam kde chodim, len sa mi zda, ze oni moc tieto vitaminy a bylinky nepoznaju tak nevedia ani moc poradit. Dr mi odporucila vitaminove tabletky z Nemecka, len ked som si precitala zlozenie, tak som zistila, ze to co beriem je ovela lepsie. Niekde robim chybu, ale neviem prist na to kde 🙄 Preto sa dostavam do stavu zufalstva uz a to nie je dobre. U mna boli vsetky vysetrenia ok, okrem imunologie pred rokom, kde mi nasli embryotoxicke latky a tak nasadili kortikoidy. Tie hodnoty znizili. Brala som ich vsak 3/4 roka, co je dost dlho a ktovie aku paseku narobili v tele o com neviem. Na jednej strane zaberu, na druhej mozu poskodit. Hematologia bola ok, genetika tak isto. Na umele som musela preto, ze u mna su anovulacne cykly a nevedeli sme sa trafit s priatelom do ovulacie. Aj napriek testom co som robila som nevedela kedy je a kedy nie. Tak zacal kolotoc. Tam zistili ze mam zapaly na sliznici, tak preliecili. Urobili hysteroskopiu a zistili, ze sliznica nepracuje ako ma, je nizka, nedobrej kvality. Tak sa zistil problem, ze preco to doteraz neslo. Doteraz s tym bojujem a mam pocit, ze je to cim dalej tym horsie.
@melmel78 Ja práve vtedy, keď som otehotnela, som nemala takmer žiadne príznaky..a to som bola zatiaľ tehotná 7 krát..
@tslobik Ja by som ti odporučila digitálne ovu testy..ja som tiež tie obyčajné papierové prúžky nikdy nemala úplne pozitívne..
@mimik07 Krásny 👶 ❤❤❤❤❤
@melmel78 neviem si pomôcť, ale ty sa potrebuješ očistiť od tých umelých hormónov. Skus chvíľu že cielene neplodit, alchemilka, myší chvost a aj vcelia mat. kasická sú dobré na sliznicu a aj hormóny vedia dat trošku do poriadku. To ale ty už všetko vieš. Neviem, neskôr by si mohla skúsiť nakopnúť sójou.
@tslobik ja som kúpila 20 ks balenie za 15.55 už s poštovným
Baby včera sme mali sexi večer dnes mam plodný hlien mame dat sex aj dnes či radšej zajtra?
@butterfly333 kľudne ak dnes.
@ivankalaco takmer ziadne co znamena? Co si vlastne citila? Priznam sa, ze vcera mi bolo na vecer divne, dostala som hnacku, potom sa to neopakovalo. V noci som sa okolo 2h zobudila na to, ze mi treba vracat a ze mi je velmi tazko od zaludka. Ako keby kamene som tam mala. Nevedela som za nic zaspat, az potom nejako okolo 4h rano sa mi to podarilo. O dva dni idem na krv, ale tie moje stavy pripisujem mozno liekom, mozno som nieco zle zjedla
@kakatulik diky, jasne urcite to tak spravim. Soju nepoznam, mas s nou nejake skusenosti? Mozno zmena stravy pomoze, ale ja som neni ten typ, ktory sa laduje vsetkym moznym, snazim sa skor zdravo. Nemam ani nadvahu, ale zasa nesportujem, to je pravda. Uz to mam v hlave premyslene, ze co bude nasledovat

Babulky a kde najlacnejšie zoženiem Inofolic? Resp. je niečo obdobné ale lacnejšie? Ďakujem.