Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@ladyblcha to je čo? Pozerala som to no to asi nieje dha.
@evita246 ahááá ďakujem za opravu pozriem to.
@butterfly333 no pozerám že je to vypredané
🤔
@butterfly333 tam si daj vyhladavat dhea, odtial si zvyknem ja objednavat.
@ladyblcha dala som a nič mi nenašlo vieš mi poslať obr ako to vyzerá? A nevieš či to majú aj v nejakej lekárni?
@butterfly333 neexistuje ze ti nic nenaslo.
@butterfly333 napríklad na stránke seansu kukni.
*swansonu malo byt
@kakatulik moja pozerala som vypredané
Ak niekto zhana DHEA mam od Swansonu nacate balenie 25 mg - 44ks kapsul a original zabalene balenie 100mg/ 60 kapsuli . Predam za 20€ s doporucenou postou
@butterfly333 mam na predaj
Dhea sa da kupit v Rakusku v lekarni.
@butterfly333 ja som myslela DHEA a nie DHA 😉. Posielam ti link do spravy lebo neviem ci to tu admini nezmazu.
@melmel78 Ahoj no neviem, ja som som mala po stimulacii nielen nabeh na OS ale hlavne aj extremne zvysenu hladinu progesteronu co mi lekarka vysvetlla dost vyrazne znizuje moje sance na otehotnenie v tom konkretnom cykle darmo ze cerstve. Cakala som mesiac monitorovali ma, vsetko sa upravilo, isla som na KET a ten vysiel.☺️Som ‘78 rocnik tiez.
@ingelika78 super a kde chodis do centra? Lebo mam pocit ze nikoho nezaujima z mojich dr v akom stave mam hormony v tele. Je jasne ze po IVF a KET sa nie vzdy da vsetko hned do pohody ale mali by to riesit. Ja rozhodne do dalsieho pokusu nejdem kym sa mi neupravia hormony a nevrati menzes. Aj tebe meskal? Alebo ako sa u teba prejavil nadbytok progesteronu? Ci nahodou ti na to prisli odberom krvi? Tiez zastavam nazor ze ak v tele nefunguje vsetko ako ma tazko sa da otehotniet. Ale urcite cerstve embryjka su lepsie
@melmel78 Ahoj ano meskal, co za tych 25+ rokov co ho mam, som dlhsi cyklus ako tych 28 dni nikdy nemala, len vtedy. Nadbytok progesteronu mi zistili z
krvi a to este pred OPU (v to rano). Lekarka mi vysvetlila ze to narocky sleduju lebo maju skusenost ze to drasticky znizuje uspesnost vkladu, cize to nebolo nahodou. A ze v takychto pripadoch by sme zbytocne minuli embryo. Nezijem na SK, ale v Australii, cize IVF som podstupila tam.
Ahojte, tak mam po. Vsetko ok, bez komplikacii, len som dost ubolena 😏 vybrali sme 20 oocytov 😀
@ingelika78 ano uz si spominam ze mne pred OPU stale brali krv prave kvoli vyvazenosti hormonov. Spravne by sa to malo kontrolovat ale robili to len teraz pri poslednom, pred tym nie co je skoda. A ty uz mas babo alebo si tehotna? Inak gratulujem k uspechu. Teraz mam sice pauzu ale caka ma 5.IVF . Myslim ze uz celkom dost ked neratam KETy ktore nevysli.
@melmel78 Ahoj dakujem krasne. Ano som teraz tehotna, zatial vysledky vyzerali dobre, slusne HCG z krvi ale tak vies, kazdy den co je potichucky za mnou som vdacna. Odpondelka zacinam 7tt, 22maja prvy utz. Strasne sa tesim ale lepi mi co Ti poviem, snad to dobre dopadne. A Tebe zelam aby dalsie IVF bolo to prave, vidis ze to ide I v nasom veku. Ja som chodila pred transferom a po nom na akupunkturu, netvrdim ze je to liek na vsetko ale man to ukludnovalo a mala som pocit ze nieco robim pre to. Fakt velmi drzim palce do dalsieho kola, kedy sa teda chystas?
@ketere Gratulujem to je super cislo, mas fakt dobre sance.
@ingelika78 dakujem 😉
@ingelika78 jeej 7tt 😍ano este si na uplnom zaciatku ale to tak rychlo ubehne ze sa ani nenazdas 😊. Chaprm tvoje obavy a ja ich budem mat tiez v dalsom tehu. Ja mam pauzu lebo mam uplne rozhadzany cyklus po marcovom KET. Prve dve ms prislu v poho a tato vobec nechce prist. Uz nechcem tlacit hormony tak sa snazim pomoct prirodne. Az ked sa upravi cyklus chcem na IVF. Skor to nema vyznam este by to zhorsilo. Co ti vkladali aku kvalitu embryjka? Mne vzdy blastocysty. Len cim dalej tym ich je menej zial 😯. Kolko si mala vajok pri OPU a kolko sa podarilo oplodnit? Dakujem za podporu a prajem krasne bezproblemove tehulkovanie.
@melmel78 Dakujem krasne!Jasom mala blastocystu (a este dve zmrazene). Mala som 18 vajicok, 12 embryii na zaciatku, ale vacsina sa po troch dnoch prestala vyvijat a teda blastocystyostali iba tri. A to ze je este krasne cislo na moj vek. Mala som prve IVF v 39.ke tak to nemam s cim porovnat, ale ano tych dobrych je tam zial cim dalek tym menej s pribudajucim vekom. No co uz, hlavne je aspon to jedno! Musime si verit!
@ingelika78 ...ešte dve emrijká Ti zostali? Super 🙂 ...neviem prečo, ja som si stále myslela, ked sa tu stále bavilo o "mrazáčikoch", že to sú zmrazené vajká, nie embrijká (ešte v časoch, keĎ som sa tomu nemusela takto dôkladne venovať, a netúžili sme po mimi)... už som to kooonečne pochopila 😀
Jediné čoho sa bojím, aby emryjko, ktoré je takto zmrazené, rozmrazené a vložené, nemalo nejakú "vadu", Dr ma však ubezpečuje, že nič sa s embryjkom nestane...
kočkyyyy, z 20 oocytov, máme 15 embryjok... práve volali z CAR 😍 čaká sa do štvrtka, koľko sa bude správne vyvíjať a mraziť 🙂
@melmel78
@darci17
@rula
@ingelika78

@butterfly333 musíš hľadať Dhea a nie Dha. To je iné. 😉