Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
Kočky ahojte 🙂 Termín KET 16.7. 🙂
Ahojte dievčatá, v piatok som bola v Car na kontrole, všetko je v poriadku, sliznica 9,5.. tak dúfam, že všetko pôjde takto hladko.. Želám vám krásnu slnečnú nedeľu.

@ketere Držím ti na zajtra palčeky 🙂 Ja mám ET 24.7 a už sa neviem dočkať 🙂
@ivankalaco výýýborne, veľa šťastia prajem 🙂 :-*
@ketere založila som tému, Embryotransfer v júli a ako to tak sledujem, júl je plodný mesiac, tak nám držím palce, aby to tak bolo aj u nás 🙂
@ivankalaco super, aj ja drzim palce 🤗
@santine Ďakujem

@ivankalaco z hĺbky svojho srdca ti prajem, aby sa splnil tvoj najkrajší sen ❤️❤️❤️
@ria294 Ďakujem, toto jediné mi chýba ku šťastiu..

@ivankalaco Ivanka dobre spravy 👍 aj sliznica je super 😉. Uz sa ti to blizi. Urcite sa pred tym este ohlas drzim palce
Ahojte baby. Paci sa mi tema 42+ a rada by som sa ku Vam pridala, i ked ja mam trosku menej. Tiez som snazilka par rokov. Teraz sa chytame na 16. IVF a neviem co dalej, ak nam to opat nevyjde. Stanovila som u seba strop do 40. ale ako vidim, su este baby, ktore sa citia v tomto veku na 25 ako ja🙂 Vyslovene nemam rada, ak niekto odsudzuje tehotne 40-ky. Moja prababka mala 16. ked porodila prve dieta zo 16-tich a babka zas rodila v 46-ke. Takto je to pekne a krasne. Drzim kazdej jednej päste 🙂
@zoji79 Ahoj! To je super ze sa nevzdavas. Inac tu vela bab ma troska menej tak 37-40 ale Ivanka co zalozila tuto temu bola cez tak asi preto. Ale som rada lebo v drvivej vacsine pripadov ludia uz po 35 zalamuju rukami ze stare, atd. Nuz ked sa tak citia, ich problem! 🙂 Ale 16.ivf, klobuk dole! Tomu sa povie idhodlanie. Ak sa mozem spytat mala si tolko vkladov (teda nie stimulacii?) . Ja som starsia ako Ty, rocnik ‘78 a tehotna 16 tt po ivf. Netreba sa vzdavat drzim prsty!
@ingelika78 Ahojček🌹 Ja budem mať v septembri 45 rokov..cítim sa mladšie, možno to bude mojim spôsobom života a o 7 rokov mladším partnerom, ktorý sa na moje narodeniny stane aj mojim manželom 😀 Každopádne sa necítim ako stará opica a v centre som videla ženy približne v mojom veku.. Ak sa nám toto IVF s DV podarí, tak za rok pokračujeme, lebo by sme chceli detičky dve..skromnosť nie je mojou silnou stránkou 😝 Držím ti palčeky, nech je všetko tak ako má 🤰👶🍀 ❤🌷
@melmel78 Ďakujem 🌹🌹🌹, určite napíšem..teraz čakám na 19.7...darkyňa má odber vajíčok a mužíček odber spermií..
@zoji79 Vitaj medzi nami 🌹🌹🌹
@ivankalaco ved ja Ti len fandim, nezijem na Sk . Ked som ja chodila do centra drviva vacsina zien bola v podstate starsia ako ja (39), mnohe podstatne. Tu nikto fakt ani okom nemihol. Uspesnost s darovanymi vajickami je vyborna i v Tvojom veku ja nevidim dovod preco by si nezvladla este jedno 🙂. Daj nam potom vediet ako dopadla darkyna, a potom embryjka a tak. Drzim velmi prsty!
@ingelika78 Ja viem..a preto ti ďakujem 🌷🌷🌷 Jasné dám vedieť, z toho mám trošku obavy..aby bolo dosť vajíčok..a aby boli embryjká aj na mrazenie..vkladať budeme jedno..chceli sme dve, ale lekár nám to nedoporučuje..
@ivankalaco ďakujem 😊
@ingelika78 ahojky 😊 mala som presne 15. Stimulácii, vkladov neviem koľko, kety som nerátala a bola stimulácia ked sme nemali embryjka na vklad. A tebe zas veľká gratulacia!!! 🤗 Je to super!!! Vidíš, oplatí sa bojovať. Prajem krásne tehulkovanie a zdravé dieťatko 😘 Ináč my mame jednu dcéru z 5-ho IVF, ale chceme súrodencov este 😉
@zoji79 Dakujem ti krasne! A super ze uz mas dcerku!
Ahojte zienky. Tak my asi skoncime pri ivf v septembri. Optimizmus lekara s prekrocenim mojej 42 zmizol 😐. No co uz. Snazime sa do Vianoc a potom si budem uzivat pokoj 😃😔... vam prajem vela sil, nech vam to vyjde, hlavne @ivankalaco a @zoji79. Mne uz mnoho neostalo ☺ budu sily na ine 😃

@joannita @kakatulik ahojte, dakujem za info ☺ dnes volali, ze nase prve iui nevyslo, hcg negat... Uz som sa aj chcela odhlasit z reproimuno z tej depky, ze proste vek sa oklamat neda 😐 a uz to snazenie nebrat tak vazne. Nadej strieda sklamanie a tak dokolecka dokola...