Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@ketere Pila som ju od rána v ten deň, ako som mala ET.. Najlepšia je tá chladená z Billy, ktorá obsahuje aj dužinu (750 ml) pila som ju 7 dní 2-3 fľašky denne..
@ivankalaco miesto ananasu je možné aj brať enzym bromelain, ktorý je z ananasu vlastne vyrobený, ale čistý enzým, držím palce všetkým snažilkám
@dolynkag Ten mám, ale lekár mi ho nedoporučil brať, pokiaľ nemám problémy s trávením..
@ivankalaco Ďakujem Ti veľmi pekne :-* :-*
@martinsen je to mi velmi luto.Drž sa
@ivankalaco - ahoj, citam same super spravy a moc moc gratulujem k tvojim 2m ciarkam. Do reprogenessysu chodim aj ja ( Mudr Koukal), prve darcovske nam vobec nevyslo I ked sme mali kvalitne embrijko a vsetky pomocky na udrzanie. Zostal nam v mrazaciku este jedno, prosim co ti pomohlo ( ake lieky, bylinky...) . Porad prosim, mam z toho nervy. Chystala som sa teraz na vklad,ale musela som to stopnut, ustipol ma kliest a chytila som boreliozu.Tak mam aku taku dobu , aby som dala telo do poriadku a pripravila sa na dalsi KET. Vdaka moc.
Ach žienky, nerozumiem čo sa deje, spodný test robený v pondelok, v utorok HCG 818 potvrdené tehotenstvo v krvi, včera sa mi spustila ms a dnes vo štvrtok, robený vrchný test stále pozitívny. na pohotovosti mi včera povedali že ak sa mi spustí ms je koniec a mám prísť na kontrolu na krv až o týždeň aby skontrolovali či stúpa HCG.
@martinsen vies ono aj ked embryjko odide v moci sa hcg stale drzi, este par dni, az kym test nezoslabne a nezmiznu ciarky uplne. Ale su pripady, ked zeny mali ms a boli tehule aj napriek tomu. Mohol by to byt aj tvoj pripad. MS mas normalnu silnu, ci len slabe krvacanie? Ta krvicka o tyzden bude rozhodujuca a aj to, ci budes krvacat. Moc ti drzim palce,
Včera silné krvácanie a dnes je to slabsie ale mám bolesti v podbrušku, bojím sa aby to nebolo mimomaterncove
@martinsen ahoj, co sa testov a intenzity ciarok tyka.....velmi sa neda na to spoliehat. Ja som niekolko x robia taky test, ze do jednej vzorky mocu som namocila 2 rovnake testy a intenzita ciarok bola dost rozdiena. Alebo vzdy v den ked som sla na krv (chodila som asi kazde 4 dni, lebo som spinila) som si rano urobila test a ked som mala hcg v krvi napr. cez 4000 tak ciarka bola slabsia ako ked som mala 1600.
Ale stale mozes byt kludne tehotna. Alebo skoc este raz na pohotovost a povedz ze test mas silnejsi, ci ti mozu este raz zobrat krv a budes mat jasno.
@nikolajka2 Ahojky.. Ja si myslím, že mi pomohla akupunktúru pred vkladom a po vklade a bylinné tabletky, ktoré mi dala tá pani, čo mi robila akupunktúru a pitie ananásovej šťavy.. Na IVF som sa pripravovala od januára, vitamíny, zdravšia strava a prechádzky (na cvičenie som lenivá).. V marci sa mi podarilo prirodzene otehotnieť, ale v 4 týždni prišiel koniec.. Už od januára som bola rozhodnutá pre DV a od januára sme boli objednaní na 21.5. na konzultáciu, pozitívnemu testu v marci som neprikladala nejakú vážnosť, keď že v tej dobe som mala už 3 potraty za sebou a vedela som, že moje vajíčka vzhľadom k môjmu veku sú už geneticky abnormálne..
@nikolajka2 Ďakujem za prianie, želám ti, aby si bola čo najskôr v poriadku a aby IVF bolo úspešné

@ivankalaco - dakujem moc. Este sa len spytam, kam si chodila na akupunkturu? Lebo ja som chodila tcm,ale nic moc, pani mala z toho velky business, dokonca ma domov raz vystrojila s tym, ze som si nasla 2 ihly zapichnute v hlave.zabudla ich vybrat von.
@nikolajka2 V centre, ale tých žien je tam viac, striedajú sa, tak že to nemusí byť tá istá, ja som bola s ňou veľmi spokojná, včera som si vybrala 4 malé ihličky z ucha (majú tam byť 14 dní) boli prelepené leukoplastom.
@ivankalaco gratulujem!!!
@zjuzinka Ďakujem

Baby držte palce tak zajtra ma čaka už treti KET snad bude konečne uspešny
@janulka232 Držím palce 🙂
@ivankalaco dakujem😉 tešim sa,že možem skusit dalši vklad no zaroven mam strach
@janulka232 Neboj.. tento krát to výde 🙂
@ivankalaco no musi,lebo už nam ostane iba jeden mrazačik
@janulka232 To bude potom súrodenec 🙂
@ivankalaco to dufam aj,ked mam vyšši vek😉.Ale ty si založila super temu,takže vek je iba čislo🙂

@melmel78 dakujem. Skusimu macu.
@ivankalaco dakujem, tu ananasovu stavu az od vkladu?