icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

ketere
8. aug 2018

@melmel78 dakujem. Skusimu macu.
@ivankalaco dakujem, tu ananasovu stavu az od vkladu?

ivankalaco
autor
8. aug 2018

@ketere Pila som ju od rána v ten deň, ako som mala ET.. Najlepšia je tá chladená z Billy, ktorá obsahuje aj dužinu (750 ml) pila som ju 7 dní 2-3 fľašky denne..

dolynkag
8. aug 2018

@ivankalaco miesto ananasu je možné aj brať enzym bromelain, ktorý je z ananasu vlastne vyrobený, ale čistý enzým, držím palce všetkým snažilkám

ivankalaco
autor
8. aug 2018

@dolynkag Ten mám, ale lekár mi ho nedoporučil brať, pokiaľ nemám problémy s trávením..

ketere
8. aug 2018

@ivankalaco Ďakujem Ti veľmi pekne :-* :-*

melmel78
8. aug 2018

@martinsen je mi to luto 😔 co planujes dalej?

martinsen
8. aug 2018

@melmel78 môj lekár má dovolenku do 20.8. takže som chodila do nemocnice na pohotovosť, včera aj dnes.Ked môj lekár bude ordinovať pôjdem k nemu a uvidím čo povie. Zatiaľ nemám síl to nejako riešiť, musí to preboliet a potom sa uvidí. Každopádne to určite nevzdávame.

janulka232
8. aug 2018

@martinsen je to mi velmi luto.Drž sa

nikolajka2
8. aug 2018

@ivankalaco - ahoj, citam same super spravy a moc moc gratulujem k tvojim 2m ciarkam. Do reprogenessysu chodim aj ja ( Mudr Koukal), prve darcovske nam vobec nevyslo I ked sme mali kvalitne embrijko a vsetky pomocky na udrzanie. Zostal nam v mrazaciku este jedno, prosim co ti pomohlo ( ake lieky, bylinky...) . Porad prosim, mam z toho nervy. Chystala som sa teraz na vklad,ale musela som to stopnut, ustipol ma kliest a chytila som boreliozu.Tak mam aku taku dobu , aby som dala telo do poriadku a pripravila sa na dalsi KET. Vdaka moc.

melmel78
9. aug 2018

@martinsen verim ze nemas chut to dalej riesit ale je super ze to nevzdavas. Prajem ti nech naberies znova energiu

martinsen
9. aug 2018

Ach žienky, nerozumiem čo sa deje, spodný test robený v pondelok, v utorok HCG 818 potvrdené tehotenstvo v krvi, včera sa mi spustila ms a dnes vo štvrtok, robený vrchný test stále pozitívny. na pohotovosti mi včera povedali že ak sa mi spustí ms je koniec a mám prísť na kontrolu na krv až o týždeň aby skontrolovali či stúpa HCG.

blue2018
Autor odpoveď zmazal
melmel78
9. aug 2018

@martinsen vies ono aj ked embryjko odide v moci sa hcg stale drzi, este par dni, az kym test nezoslabne a nezmiznu ciarky uplne. Ale su pripady, ked zeny mali ms a boli tehule aj napriek tomu. Mohol by to byt aj tvoj pripad. MS mas normalnu silnu, ci len slabe krvacanie? Ta krvicka o tyzden bude rozhodujuca a aj to, ci budes krvacat. Moc ti drzim palce,

zamilion
9. aug 2018

@martinsen akú silnú máš MS? ak je to len špinenie malo by byť všetko ok

martinsen
9. aug 2018

Včera silné krvácanie a dnes je to slabsie ale mám bolesti v podbrušku, bojím sa aby to nebolo mimomaterncove

melmel78
9. aug 2018

@martinsen ved uvidis, moze to byt aj nemusi. Drz sa 🙏

joannita
9. aug 2018

@martinsen ahoj, co sa testov a intenzity ciarok tyka.....velmi sa neda na to spoliehat. Ja som niekolko x robia taky test, ze do jednej vzorky mocu som namocila 2 rovnake testy a intenzita ciarok bola dost rozdiena. Alebo vzdy v den ked som sla na krv (chodila som asi kazde 4 dni, lebo som spinila) som si rano urobila test a ked som mala hcg v krvi napr. cez 4000 tak ciarka bola slabsia ako ked som mala 1600.
Ale stale mozes byt kludne tehotna. Alebo skoc este raz na pohotovost a povedz ze test mas silnejsi, ci ti mozu este raz zobrat krv a budes mat jasno.

ivankalaco
autor
9. aug 2018

@nikolajka2 Ahojky.. Ja si myslím, že mi pomohla akupunktúru pred vkladom a po vklade a bylinné tabletky, ktoré mi dala tá pani, čo mi robila akupunktúru a pitie ananásovej šťavy.. Na IVF som sa pripravovala od januára, vitamíny, zdravšia strava a prechádzky (na cvičenie som lenivá).. V marci sa mi podarilo prirodzene otehotnieť, ale v 4 týždni prišiel koniec.. Už od januára som bola rozhodnutá pre DV a od januára sme boli objednaní na 21.5. na konzultáciu, pozitívnemu testu v marci som neprikladala nejakú vážnosť, keď že v tej dobe som mala už 3 potraty za sebou a vedela som, že moje vajíčka vzhľadom k môjmu veku sú už geneticky abnormálne..

ivankalaco
autor
9. aug 2018

@nikolajka2 Ďakujem za prianie, želám ti, aby si bola čo najskôr v poriadku a aby IVF bolo úspešné

sticker
nikolajka2
9. aug 2018

@ivankalaco - dakujem moc. Este sa len spytam, kam si chodila na akupunkturu? Lebo ja som chodila tcm,ale nic moc, pani mala z toho velky business, dokonca ma domov raz vystrojila s tym, ze som si nasla 2 ihly zapichnute v hlave.zabudla ich vybrat von.

ivankalaco
autor
9. aug 2018

@nikolajka2 V centre, ale tých žien je tam viac, striedajú sa, tak že to nemusí byť tá istá, ja som bola s ňou veľmi spokojná, včera som si vybrala 4 malé ihličky z ucha (majú tam byť 14 dní) boli prelepené leukoplastom.

zjuzinka
9. aug 2018

@ivankalaco gratulujem!!!

ivankalaco
autor
9. aug 2018

@zjuzinka Ďakujem

sticker
janulka232
9. aug 2018

Baby držte palce tak zajtra ma čaka už treti KET snad bude konečne uspešny

ivankalaco
autor
9. aug 2018

@janulka232 Držím palce 🙂

janulka232
9. aug 2018

@ivankalaco dakujem😉 tešim sa,že možem skusit dalši vklad no zaroven mam strach

ivankalaco
autor
9. aug 2018

@janulka232 Neboj.. tento krát to výde 🙂

janulka232
9. aug 2018

@ivankalaco no musi,lebo už nam ostane iba jeden mrazačik

ivankalaco
autor
9. aug 2018

@janulka232 To bude potom súrodenec 🙂

janulka232
9. aug 2018

@ivankalaco to dufam aj,ked mam vyšši vek😉.Ale ty si založila super temu,takže vek je iba čislo🙂