icon

Snažilky, ako ste na tom po psychickej stránke?

tanyja
14. dec 2008

pýtam sa všetkých babeniek, ako ste na tom po psyhickej stránke?
ako zvládate a ako reagujete na akékoľvek situácie?
poraďte, pomôžte, a nielen mne

ypsinkova
27. sep 2010

@zuzana0612 u nás v byte je teplo po celý rok,tam môžeš fakt v minimálnom oblečení pobehovať a nie je ti zima 🙂
ale v lete tam máme strašne teplo,to je fakt 🙄

@tanyja ja neviem,čo znamená ričí 😅 ... tričká,to čom som posielala ... značky sam 73
vidíš,aj nám by malo prísť oznamko 😲 čo ? tak dlho nebudete mať teplú vodu ? tak to si neviem predstaviť život bez teplej vody 😖

ypsinkova
27. sep 2010

ja som dnes bola na zumbe,super bolo ... prišla som domov celá spotená a strašne uťahaná,hneď som hodila sprchu a už len si pozriem Adela show a pôjdem búvať 🙂
zajtra sa tu vidíme kočky...dobrú noc a krásne sny želám 😉

zuzana0612
28. sep 2010

a čo dnes, zase nikto? u nás prší, také o ničom počasie. dúfam, že kým pôjdem domov, tak prestane, lebo zmoknem.

@ypsinkova joj, tak to keby som adela show ešte pozerala, tak to neviem, kedy idem spať, alebo skôr neviem, ako vstanem.

tanyja
autor
28. sep 2010

@zuzana0612 ahoj, ja som sa tu teraz ukázala, dnes sme boli dlho von - zháňala som malému papuče, to by som nepovedala, že sa toľko nabehám kvôli papučiam pre malého, nakoniec som kúpila, ale 7€ , to je dosť na to, že o mesiac už budú možno malé 😖
nám tu od rána svietilo slniečko a teraz sa zatiahlo, ako keby mal sneh padať 😎
a vyzdvihli sme si poobjednávané nátelníky, takže som nechala pri kamoške 117€ - ale to v tejto cene je aj blúzka na svadbu, nohavice malému, 2x podprda a 8 nátelníkov - nádherné farebné a už mi aj plachta malému do postieľky prišla, tak práčka dopiera a ja pijem kafčo

@ypsinkova ričí - znamená: kričí, vykrikuje
nás stredoslovenský dialekt je krásny, zvučný a mnohé slová sú skomolené, ale ináč nás rozumieť, včera ku mne dobehla kamoška, že či viem preložiť list v holadnštine , tak to veru neviem 😀 😀 😀
aj ja už mám pekné tričká a nátelníky, včera som vytiahla moju novú zelenú mikinu a veru dobre mi v nej bolo - teplúčko 😀 😀

zuzana0612
28. sep 2010

@tanyja no tak to si dobrý nákup urobila. toľko vecí za taká sumu. ja som si kupovala minulý týždeň parfém a prišiel mi zľavový kupon na 8 € na spodné prádlo, tak uvažujem, že si kúpim niečo. ale majú aj pyžamá a tričká, tak možno niečo také kúpim, uvidím ešte.
tak tu zatiaľ stále prší. 😖

tanyja
autor
28. sep 2010

@zuzana0612 a tu sa zatiahlo a nastala nejaká zima 😖
od večera nebude teplá voda, ale to prežijeme - nahrejem malému a ja si potom do toho ešte dohrejem, ešte že máme hlbokú sprchovaciu vaničku, takže vody veľa netreba ( keď si sadnem tak ešte menej 😀 ) , je to fajn
a pekne nám vyčistili cestu
ja by som si vybrala spodné prádlo, kamoška zvykne mať super podrpdy - vystužené s kosticami a len za 3,70€ !! tie nosím najradšej , už som si zvykla na kostice a vystuženie, doteraz som nosila len klasika bavlnené, ale takto mám krajšie prsia a nič nepresvitá 😵

zuzana0612
28. sep 2010

@tanyja to je super cena za podprdu, 3,70€. to by som brala. veď u vás tá teplá voda každú chvíľku netečie. to je strašné. nech vám to už spravia, lebo už pri tej predstave, že nemáte teplú vodu mám aj ja blbý pocit z toho. ešte že malý nepotrebujem toľko vody a stačí ti zohriať mu. ale keby som si na moje dlhé vlasy mala zohrievať vodu, aby som do roboty nechodila s mastnými vlasmi, tak to by ma piclo.

ypsinkova
28. sep 2010

čaute kočky
u nás otras počasie,celý deň by som len spala,dnes som totálne neupravená,ani nalíčiť som sa nestihla , pohľad na mňa musí byť božský 😀
@tanyja jej,ty si toho pokúpila,super nákup,aj ja chcem 😲 😀
aha,tak lebo niektorým slovám,čo tu píšeš moc nerozumiem,ale vždy sa ohlásim ale pripadám si ako trubka 😝
ja tiež mám radšej vystužené podprsenky ,lebo bez výstuže nemám žiadne prsia,ale občas si dám aj takú,no a čo 😝

tanyja
autor
28. sep 2010

@zuzana0612 a to mi urobila ešte cenu: z blúzky -2,50€, z malého nohavíc 0,50€ a z podpŕd 0,80€ a po 0,30 - 0,40€ z každého nátelníka, takže ušetrila som okolo 6€ dokopy, tak slušne 😀
ja som umývala nasledovne hlavu: nahriala vodu do vaničky, do vedra, sadla do nej a pohárom nalievala na hlavu a tak aj zmyla , mala som v kúpelni ako v saune 😀 😀 a úúúúúúžasne sa mi to páčilo 😀 😀 a tiež má dlhšie vlasy (poniže plecia) a hlavne husté, ale na to všetko mi schnú celkom rýchlo

tanyja
autor
28. sep 2010

@ypsinkova hlavne že som bola ulietaná kvôli papučkám pre malého a nakoniec úspešne kúpila, už len so zimnými topánočkami pre malého bude problém - normálna obuva u nás nie je a čínsky bordel nechcem 😠
ja som sícej väčšej postavy, ale prsia veľké nemám , také B-C čosi pomedzi, a keby som schudla, tak prvé mi spadnú cici 😀
spokojne sa pýtaj čo nerozumieš, veď od toho sme tu, aby sme si rozumeli a pýtali sa na to, čo nám nie je jasné, nie si žiadna trúbka
ja som minulý týždeň posielala jednej osobe starý kočík na dobierku a ke´d som včera zistila, že mala 4 účty a všetky sú pozastavené na MMB - x negatívnych hodnotení, tak ma rozhodí, ak sa mi kočík vráti !!! a ja budem musieť ešte za vrátenie platiť !!!

tanyja
autor
28. sep 2010

@ypsinkova a tie nátelníky ak chceš, objednám ti, ale aj cez mmb kúpiš - alami má tiež tieto nátelníky, ale videla som tam detské, ale ty by si sa dostala aj do detského 😀 😀

ypsinkova
28. sep 2010

@tanyja hm,tak musíš pozrieť niekde inde ... čínske by som ani ja nekupvoala,to sa hneď rozpadne 😀
hm,tak to máš väčšie ako ja,ja mám len A 😖 schudnúť by som mohla len z bokov,aby som to nemala ako moravianska Venuša 😝
tak fajn,vždy sa spýtam,keď mi niečo nebude jasné 😉
fíha,si si najskôr neprečítala hodnotenia ? do kelu,tak to je zlé ... neviem,prečo takíto ľudia znepríjemňujú nákupy iným ľuďom 🙄
a kde to mám hľadať ? detské ? zasa nepreháňaj 😅

tanyja
autor
28. sep 2010

@ypsinkova nejako som si nevšimla, že mali aj viac hodnotení, ale mám pripravený mail pre nich, čakám na peknú príležitosť - ja viem byť pekná sviňa 😀 😀 len by to na mňa nik nepovedal 😀
ty si riadny chuďas (chudé žieňa) , keď ani cici nemáš, a boky treba, nech si nemyslia, že si chalan
ja mám takú kadejakú postavu - brucho väčšie a boky menšie, mne sa zle kupujú nohavice 😢
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=14670 tu je tá baba a má aj veci od SAM73 a lacnejšie, dobré vedieť
Moravianska Venuša bola symbolom ženskej krásy !!! ( a žeby bola stále) tak to som aj ja, tá je kyprá všade

ypsinkova
28. sep 2010

@tanyja hm,ty si aká akčná žena,že mail pripravený 😀 sa nezdáš 😝
nie osm chudá,veď vravím,že mám široké boky a tiež sú mi nohavice úzke,vždy mám nervy,keď ich kupujem,nič mi nerobí väčšie problémy ako kúpiť normálne nohavice 😝
tak,lenže ty máš už aj dieťa,som zvedavá,kde sa to mne všade nalepí po tehotenstve 😀 určite zas len do bokov a zadku,už to vidím 😝
ale tie nátelníky,tam sú nejaké malé čísla,či nie ? 😲 ... tak ty si potom symbol ženskej krásy,závidím 🙂

zuzana0612
28. sep 2010

joj baby, tak to keby ste vedeli, jaké mám ja hrubé nohy.... tak by ste boli spokojné. ja už mám jeden typ riflí, čo oblečiem, nájdene a to je koniec. fakt že iné na seba nedám. všetko mi je v nohách úzke. a keď mi to je dobré cez nohy, tak zase v páse mám o 3 čísla väčšie. tak si myslím, že v tomto som na prvom mieste medzi vami.... 😀 .podprdu mám tiež tak že B-C

tanyja
autor
28. sep 2010

@ypsinkova som písala, že som našla detské 😀 😀 , nevidela som tam na nás , mali by sme pohľadať
tak ti ďakujem za ten kompliment 😀 symbol krásy 😀 😀 (na moju výšku mám trocha viac kg , teda o 12kg mám viac ako by to malo byť podľa smerníc 😎 )
na mňa sa po tehotenstve nič nenalepilo, len ten môj žalúdok nešťastný ... strávi aj klince 😖
boky mi spadli a aj trochu stehná, aspoň to ma na tom všetkom teší a ešte to, že rifle, ktoré nosím už rok, ešte držia medzi nohami, že sa ešte neroztrhli 😵 😵

tanyja
autor
28. sep 2010

@zuzana0612 možno keby sme sa postavili k sebe my všetky tri krásne, tak by sme boli najkrašie trio na svete 😅 😅

tanyja
autor
28. sep 2010

tak len pekne pracujte, prípadne šťastlivo z práce domov, večer sa uvidíme 😉

ypsinkova
28. sep 2010

tak to mám potom z vás dvoch najmenšie cici,no mať také béčka,vôbec sa nesťažujem 😀
@tanyja ja mám také super tielko s takou super sexy krajkou a takej peknej farby,som dostala ešte minulý rok pod stromček 🙂
nemala by si sa moc riadiť tými smernicami,niekedy klamú 🙂
ja som dnes toho veľa nenajdela,akurát drahý spravil fajn perkelt,tak ten som si dala...prišla som z práce s nádchou a bolia ma aj mandle,tak som zvedavá,čo bude do rána 😲
no ty si ešte zhodila,to je super,lebo mojej mame to ostalo na bruchu a zadku,tak som zvedavá,či budem po nej 😀

tanyja
autor
28. sep 2010

@ypsinkova pozri , to je už potom "jedno", hlavne že ťa drahý miluje takú aká si a keď budete mať bábo, bude ťa milovať ešte viac
ja by som ani taká nebola aká som, ale mne vždy chutilo a chutí mi stále, no dnes poobede som jedla iba hrozno a veru už mi obracia žalúdok - som akási hladná , naposledy som jedla o tretej trocha šalátu s rožkom a po malom štipku rožku aj to suchécho
brala by som, keby aj mne drahý varil, aký perkelt urobil , kurací ?
ja som prezváňala mužíkovi a zrušil ma, lebo že je v motoreste - tak asi oblbuje čašníčky 😀 a povie mi, no že áno
suseda je už rozvedená !!! nejako rýchlo to prebehlo , pred 2 rokmi len začali spolu chodiť a dnes aha ... no chúďa malý alex, má rok a rozvedých rodičov ...... nechápem takýchto ľudí

tanyja
autor
28. sep 2010

@tanyja no nejako to tu zamrzlo 😵 , ja som zatiaľ dokopy nič nevidela z ordinácie,lebo som sa vykecávala s drahým a potom mi volali z t-mobile, akože super ochota musím povedať a zistila som, že majú podobný program ako O2 - program bez záväzkov -žiadna viazanosť, žiadne predplatené minúty, platím len za to, čo prevolám a 1min/ 0,12€ a 1sms/0,06€ tak to je o 1 cent lacnejšie ako o2, uvidím ako sa rozhodnem, len od apríľa môžem zmeniť alebo zrušiť o2, ináč pokuta 😠

ypsinkova
28. sep 2010

@tanyja no veď hej,ale niekedy mám pocit,že viac sa už ani nedá ,aby ma miloval 🙂
ja som tiež dnes trošku jedla,nejako nebol čas,nikdy som nemala čas na jedlo a vždy som sa prejedala v noci,čo je najhoršie,keď doháňaš celý deň takto večer ... cez skúškové som tiež toho veľa nenajedla,tiež kopec strstov a jedno s druhým ... takže ja som taký jedák .. niekedy mám také obdobia,že nemusím jesť cele dni a niekedy som zasa strašne hladná , že by som aj klince pojedla ...
no môj manžel výborne varí,naučil sa pri mne a snaží sa...svokra vravela,že doma nikdy nevaril a teraz doma varí stále niečo 😀 hej kurací perkelt a mali sme aj zeleninovy šalát a hríbovú polievku 😎
hm,prezváňala ? 😀 to aj ja rovím niekedy drahému,keď na neho myslím a hneď spätne mi zavolá 😎
na takéto chyby dospelých doplácajú len deti,je to smutné 😔

ypsinkova
28. sep 2010

@tanyja ja ani ordináciu nepozerávam ,ale bola som v sprche,tak som nepísala a potom sa sem "nasáčkoval" muž,tak som nechcela na neho tlačiť,aby už vypadol 😀
chceš meniť operátora ? hm,tak musíš vyčkať do apríla a dobre premyslieť 🙂 mne dnes ráno volala kamoška na mobil a zdvihla som to a normálna sa mi vypol mobil,neviem čo to má znamenať,ale tie mobily po 2 rokoch začnú tak štrajkovať,že oni sú presne vyrábané na určitý čas ... hnevajú ma 😠

tanyja
autor
28. sep 2010

@ypsinkova a čo myslíš? to je zámerne tak robené, aby si si kúpila nový mobil, zato moja starká má z tých úplne prvých motorol a je s ňou spokojná, starká má 88 rokov a mobiluje, ked vidí zmeškaný hovor, tak obvoláva rodinu, že kto jej volala, lebo jej telefón si nepamätá čísla neprijatých hovorov 😀
a teraz som zistila, že som si sama sebe poslala odpoveď, tiež som trúbka 😀 😀
tak to máš šikovného mužíka, ten môj si zo začiatku robieval cibuľovú polievku 😒 nahádzal do nej všetko, čo našiel a celý dom bolo cítiť cibuľou 😒 😒
do apríľa porozmýšľam, kam pôjdem, možno ostanem v t-mobile, keď majú tiež takýto super program , len neviem, čo s tým druhým paušálom, či si ho nechám alebo čo ...

ypsinkova
28. sep 2010

@tanyja no veď hej,ale hnevajú ma ,veď keď niečo vyrábam,tak to vyrobím poriadne a nie,že sa mi to hneď pokazí 🙄
moja starká používa len pevnú linku a je tiež spokojná , ale vždy keď sa jej chcem dovolať,čo nové,tak nikdy nie je na linke,ale stále mi vraví,že mám zavolať hocikedy,lebo je stále doma 😀 😀
no to som si ani nevšimla,že to bolo pre teba,ja som už automaticky reagovala 😀
cibuľovú som ešte nemala,lebo ja nemám rada varenú cibuľu,ja ju mám rada len surovú 😀 ale keď je nejako jemne spracovaná,tak si dám,keď musím 🙂

ypsinkova
28. sep 2010

idem sa už supnúť za mužom do postele ... prajem dobrú noc 🙂

tanyja
autor
28. sep 2010

@ypsinkova moja starká pravidelne telefón vypína a to jej stále hovoríme, že nech ho nevypína, ale nie, ona šetrí baterku !! a nedá si vysvetliť, že tá baterka sa ničí aj neustálym vypínaním, smejeme sa na nej, že má ordinačné hodiny od 8hod do 16hod, pozdejšie sa už nedovoláme 😀
našla som tému tu na koníku za zjednotenie rodičovského príspevku - matky sa už búria a je tam prepočet a vlastne vyjde to tak, že tie čo robili, budú stratové ( okolo ca 900€) a tie čo nikdy nerobili, na tom zarobia (okolo ca 800€) , tak to je vrchol, som zvedavá, či sa to bude týkať aj nás, čo už poberáme zvýšený rodičovský
toto všetko je na nervy , ak plánujete s drahým bábom, tak si už odkladajte do prasiatka 😀 😀

tanyja
autor
28. sep 2010

@ypsinkova tak šup šup, mňa tam nik nečaká ☹
dobrú nôcku , pa pa

zuzana0612
29. sep 2010

ahojte, tak vidím, že ste sa už dostali k téme rodičovského príspevku..... 😀 .... je to fakt otras. tento štát nerobí nič pre podporu rodiny a mladých ľudí. akože nechcem byť hnusná, ale radšej aj v práci zvýhodnia dôchodcov a mladí sa môžu pásť. neviem, kto bude na tých dôchodcov, čo budú poberať dôchodok a robiť na dohodu robiť, keď sa nerodia deti. veď ani ten vyšší rodičovský nie je bohviečo a ešte ho znížia. fakt otras.ale to takto to vyzerá, keď o prideľovaní peňazí rozdhodujú tí, čo sami nevedia čo so svojimi peniazmi.

tanyja
autor
29. sep 2010

@zuzana0612 zuzi presne si to vystihla, my sa v dôchodku budeme doslovne pásť a bude to tu vyzerať ako v rumunsku pred 20 rokmi...
smutné !!!
radšej sa nad tým nerozčuľovať , lebo už som sa dnes nad tým rozčúlila , proste dôchodcom dovolia všetko a mladým rodinám s deťm nič, z čoho máme žiť ? nechcem ťa odhovárať od detičiek, bože chráň, detičky treba mať, ale štát nám nijak nepomáha
a zistila som, že to zníženie sa týka všetkých, teda aj tých, čo poberajú zvýšený rodičovský, u dôchodcov a predčasných je to až u nových, tak to je tiež zvýhodňovanie !!!