icon

Snažilky, ako ste na tom po psychickej stránke?

tanyja
14. dec 2008

pýtam sa všetkých babeniek, ako ste na tom po psyhickej stránke?
ako zvládate a ako reagujete na akékoľvek situácie?
poraďte, pomôžte, a nielen mne

ypsinkova
20. okt 2010

@tanyja ráno bola zima,keď som šla,doobeda som vonku nebola a keď som šla z práce,zasa bolo kosno ... takže tak 😀
a aké pohyby nacvičoval ? bude z neho dobrý tanečník ? 🙂

tanyja
autor
20. okt 2010

@ypsinkova to skôr pretekár na aute, nacvičoval ako dostať autíčko do pohybu 😀 😀
no a možno bude potom aj tenčník, dnes nás celý deň bozkával na ústa a na obed sa tak napráskal paprikášu, že som sa až divila, kde to do neho padá 😲 😲

ypsinkova
20. okt 2010

@tanyja hm,veď to je fajn,že mu chutí papať,aspoň bude z neho veľký chlap 😉

tanyja
autor
20. okt 2010

@ypsinkova no a potom nestíhať dávať ho na nočník 😀 😀 , kým som ho dala na nočník, tak už bolo v plienke... 😵
ale som rada, že mu chutí, lebo posledne máličko papal , asi za to, že mu išiel ďalší zúbok, ale ten som si iba všimla, že je von 😉

tanyja
autor
20. okt 2010

@ypsinkova zajtra hlásia riadne chladno, tak to už vytiahnem svoju slaboružovú bundičku 😀 😀 kupovanú na tržnici minulý rok ako darček pre mňa odo mňa za to, že som priviedla na svet môjho chrústika 😵 😵

ypsinkova
20. okt 2010

@tanyja ja mám zatiaľ len takú prechodnú bundu,ale tá mi už nestačí,preto nosím viac vrstiev 🙂

tanyja
autor
20. okt 2010

@ypsinkova a pre spomínaný kabátik si si bola?? aj si si objednala tie pulovríky a tričká, čo si nám ukazovala?
tá moja bunda nie je úplne hrubá, veď čo by som nosila v zime, no nie? no ale rozvedená suseda včera ( bolo teplo okolo 13°C ) dala malému hrubé topánky, hrubú čiapku a šál na krk !!! no čo ona už malému potom oblečie v zime veru neviem ... 😀 asi skafander

ypsinkova
20. okt 2010

@tanyja kabátik ešte nemám ... vlastne len cez víkend sme boli len po obchodoch pobehať a to som zháňala šaty 😉
tak to zasa moja kamoška oblieka malú len tak naľahko a potom sa čuduje,že je stále chorľavá 😖

ypsinkova
20. okt 2010

som ani nevedela,že aké novinky su na koníkovi 😀

tanyja
autor
20. okt 2010

@ypsinkova ja to s babúchaním malého tiež nepreháňam, až ma pár krát mama sprdla, že je naľahko, ale zatiaľ nebol klpo-klop chorý , len nech mu to tak aj ostane, síce zavše poprská, ale aj to musí byť no nie ?

tanyja
autor
20. okt 2010

ani ja, len naša zuzana ma na ne upozornila presne tak ako ja teba 😀 😀

ypsinkova
20. okt 2010

@tanyja no neviem ... ja by som radšej naobliekala a ak by bolo teplo,tak oblečenie ľahko dám dolu 😲

tanyja
autor
20. okt 2010

@ypsinkova no a potom sa nevie pohnúť 😀 😀 ,ale zase nechodí len v tričku a bunde, ale má pomedzi aj mikinu, bundu ešte nenosí, ale hrubú zimnú vestu a zajtra dostane bundu, lebo vesta je špinavá od kadečoho jedlého 😀 😀

tanyja
autor
20. okt 2010

@ypsinkova idem ja spať, ráno je tu čoskoro a ty tiež šup k drahému, ja som tu sama, teda okrem malého

ypsinkova
20. okt 2010

@tanyja taka zasa všetko s mierou 😝 ... no veď to deti majú väčšinou vždy všetko zašpinené...aj v kočiarikoch potrúsené 😀
ja tu nie som sama našťastie,ale ešte čakaám na Adela show a potom padaám do postele 😉
dobrú nocku 😉

tanyja
autor
20. okt 2010

@ypsinkova dobrú nôcku, ja adelu nemusím, teda v tej jej šou..

ypsinkova
20. okt 2010

@tanyja ja Adelu nemusím moc celkovo ,ale rada si pozriem jej show 😀 som plná protikladov 😀
pa

tanyja
autor
21. okt 2010

@ypsinkova včera večer som trošku pozerala adelu a aj som sa zasmiala , ako Adela je dobrá, chcú ju ale už je jej všade veľa, no nedopozerala som a šla som spať

zuzana0612
21. okt 2010

ja som to ešte nepozerala ani raz. ale mne sa ona celkom páči. ale je pravda, že už je všade. a jej dosť... preto nepozeráme ani talenmániu. lebo všade je len ona a Habera. pozeráme radšej československo má talent. sú tam predsalen iné tváre. tak je to trochu také oživenie

tanyja
autor
21. okt 2010

@zuzana0612 no tak talentmánia je jedno veľké hočo : habera a troška sú totálne trápni,ale aj adela si nedáva servítku pred ústa, nepozerávam to, ale ukážky alebo čo čítam v novom čase, tak mám dosť a aj poniektorí "talentovaní" sú trápni, na joj pozerám ČS má talent, Lucka Bílá sa mi veľmi páči, je taká spontánna a aj ten starší český pán je fajn , len neviem ako sa volá 😵

tanyja
autor
21. okt 2010

@ypsinkova no toto, tak ty k nám už ani neprídeš, čo robievaš stále? ha ? jedine dieťa ťa ospravedlňuje 😀

ypsinkova
21. okt 2010

@tanyja ahoj,ale pridám,nemaj obavy 😉
dnes som zasa nestíhala,ako inak v poslednom čase 😀 žijeme moc rýchlym tempom a potom to tak vyzerá 😝

mne sa Bíla vôbec nepáči,príde mi príliš afektovaná a moc uškriekaná 😀 ale Krausa mám rada a je to aj sympaťák 😉

zuzana0612
22. okt 2010

dobre ráno,
vy ste teda ale včera to ho popísali.... 😀

@tanyja mne sa Bíla tiež páči.

tanyja
autor
22. okt 2010

@zuzana0612 však, všimla som si, že sme toho nejako veľa popísali 😀 😀
ja som teraz dala malého do postieľky, či zaspí, lebo dnes si dal v kočíku polhodinového šlofíka - vstáva ráno o 6hod, tak už o 10hod by spal,
u nás je predaj obuvi z Partizánskeho, vybrala som si jedny pekné topánky, tak ak ich budú ešte mať, poobede si ich kúpim 😵 - zimné na šnurovanie a mám jedny, trekové, tak by som brala na obmenu 😀 😀
jáj a dávam si koláčik, je mňam mňam , dobrý recept 😀 😀

ypsinkova
22. okt 2010

aj ja si budem musieť kúpiť nové topánky,lebo tie minuloročné sa mi rozpadli,takže budem musieť investovať znova do obuvy 😝
aký koláčik máš ?

ypsinkova
23. okt 2010

čaute baby,nakukla som sem a zasa nikto nič 😒

zuzana0612
23. okt 2010

@ypsinkova to som ja posielala recept na taký celkom jednoduchý koláčik a zdá sa podľa receptu aj chutný, chcela by som ho zajtra vyskúšať. najkôr som ho chcela spraviť včera večer, ale nebol čas. tak skúsim zajtra.

tanyja
autor
23. okt 2010

@ypsinkova v sobotu ráno nestíham písať, ja som išla ku starkej a drahý bol sám s malým, užívali si to
koláčik vyskúšaj, je fajný 😝
@zuzana0612 len ho vyskúšaj, švagrinej veľmi chutil, dostala kúsok aj suseda a zobrala som aj starkej, tiež jej chutil
😀 😀 a papal ho aj malý

tanyja
autor
23. okt 2010

@ypsinkova v IP som ti poslala recept na koláč , vyskúšaj , pa pa

ypsinkova
23. okt 2010

@tanyja ďakujem,vyzerá to celkom jednoducho,zajtra vyskúšame 😵 a čo si robila u starkej ? 😲