Snažilky, ako ste na tom po psychickej stránke?
pýtam sa všetkých babeniek, ako ste na tom po psyhickej stránke?
ako zvládate a ako reagujete na akékoľvek situácie?
poraďte, pomôžte, a nielen mne
idem si usušiť vlasy, potom uložím malého, lebo ma čakajú večer ešte salonky 😝 ale potom som tu, tak ma tu pekne počkajte 🙂
my už salonky ani nemáme......... pred chvíľkou sme ich úspešne dojedli 😀 , koko 😝 , už keď ovocbé želé neboli , ja tie poľské nemusím
ja ich práve preto dávam k mame a potom mi ich den pred Vianocami donesie, aby sme všetko vopred nepojedli 😀 lebo ja ked viem, že sú v skrini, jednoducho neodolám 😝 a malý by bol potom sklamaný, že aký to je ježiško, ked na strome po salonkach ani stopy 😀
nie, my máme mini stormček, predtým sme dávali, ale kedže stromček je umelý a milý nedával dolu šnúrky zo salóniek, tak ma to prestalo baviť a odvtedy ich nedávam na stromček
sissi sa nám niekde stratila a sylvi asi šla na dovolenku, akosi sa stratila, malý už spí ??????
už hej ... našťastie 😀 taký je zlatý ked spí ... ešte chcvílu čítal, teraz sa pokúša čítať všetko, dúfam že mu to vydrží 😀
to máš fajn, ten máš je akosi lajdák do čítania, nechce sa mu.......... strašne ho baví lego
ja som tiež veľa čítavala, teraz keine zeit leider, hlavne knižky v nemčine......... to mi tiež veľmi pomohlo 😅
aj ja som vela čítavala, ale teraz už skoro vôbec, sem tam časopis ako mama a ja, a nejaká knižka , ale to velmi zriedkavo 😒 no a hlavne rozprávky, to je nápln večera ... ale ondelho už ani to nebudem musieť 😀
čafte, kukala som ordináciu 😉
a my tiež nedavame sledke na stromček, kedže mam vo farbe (zlato-oranžový), takže len na misku ... a tento rok to musím nejako schovať, lebo maly zle tolko čokolady, kolko vidí 😖 dopapá a povie "ejče" akože ešte 😕 a ked poviem, že nie je, tak ide tam, kde je schoavana a so žiaricimi očami ukaže že "tánije" (= tam je)
tanyja, ty viešo po NJ? Ja to mam vyštudovane 😀
náhodou nemáte doma problém kto bude čo pozerať v TV? lebo u nás je to večný problém....... 😀 , ja už to discovery naozaj nemôžem a tí moji nemci tiež nie sú vítaní u polovičky 😀 😀 😀 , čo s tým ????
lahke riešenie u nas ... ja na notebooku, manžel na desktope 😀 a TV ako kulisa 😀 😀 😀
ale kukam Panelak a Ordinaciu, ale niekedy ani neviem, o čom bolo 😨
ja kukám len na prime seriál, to už vie, že to pozerám ale napr. aj cez sviatky discovery........ hrôza
nikika, naša kočka každy večer číta, maju daku suťaž a vyhráva, od septembra 21 knižiek 😝 takych detských, okolo 50-70 strán... ale aj tak...
sassi _ aj my budeme mať zlato červený stromček, ale dajú sa kúpiť salonky aj v takej farbe 😉
tanyja, my máme síce dve telky ale sme traja a tak je to veru problém 😀
ešteže malý pozerá super rtl, to je po nemecky ale zas ma rozprávky až tka nebavia 😝
viem, daju sa kupiť, ale mam problem popchať nan všetky gule 😉
kupovali sme kvoli malemu menší, aby nestál na zemi, ale na nabytku
sissi - ja ja , deutsch studiert, no viem po nemecky a teší ma, keď ma pochvália, ako minule , hm aj som narástla od pochvaly, však ma to živí
no a my máme stromček do modra , taký mini , malý ale šikovný
môj je len prvák, ale už teraz ho to baví ... aj mna vždy bavilo čítanie, len teraz nemám na to vôbec čas
a ani ja neviem čo je to desktop ??
ale teraz už viem ...
a ja učím nemčinu, teda som nemčinárka 😀
to sme sa teda zišli 😀
už som písala, čoi je desktop
ja mam druháčku 😉 ale nech číta, to jej pomože aj na Slovenčine
tanyja, aj mna to živí, robim aj preklady, ked sa pritrafí, ale inak učím detváky na Gympli
ahá , už vieme - klasika bedňa na stole a volá sa to počítač, no ja mám notebook, je to spratnejšie a hlavne u nás - 2izb. byt, síce veľký, ale miesta nikdy nieje dosť 😀
teraz mám obývačku urobenú na dve časti - obývaciu a pracovnú - za chrbtom mám Tv , a pod nosom políciu ( keď urobím kuk z okna ) 😀 😎
to sme sa fakt zišli, samá nemčinárka, krásne , to keby sme sa hľadali, tak sa takto nenájdeme 😀 😀 😀

a ja nemám domáce zvieratko 😔 hoci malý prave dnes povedal, že by chcel mačku 😕 ale už chcel aj rybky, aj psa, tak dúfam aj toto ho prejde 😀