icon

Snažilky, ako ste na tom po psychickej stránke?

tanyja
14. dec 2008

pýtam sa všetkých babeniek, ako ste na tom po psyhickej stránke?
ako zvládate a ako reagujete na akékoľvek situácie?
poraďte, pomôžte, a nielen mne

zuzana0612
26. jan 2011

@tanyja ďakujem za pochvalu 🙂 . ale nemusíš nas zase až tak vychvalovať. nič svetoborné to nie je... mama si tiež raz takto kúpila kozmetiku a tiež to pekne voňalo a bol tam aj gel aloe vera na opálené a ten bol fakt dobrý.

@stanca22 kaktusy sú nenáročné. ale zase nebezpečné je, že človek na ne môže zabudúť, keď sa často nepolievajú.

tanyja
autor
26. jan 2011

@zuzana0612 no tak prepáč, ale fakt ste zlatí na ten fotke 😵 😵 , keď ja neviem klamať , asi sa musím naučiť 😎

to moje dieťa zase nechcelo nič jesť ani polievku, len z párku trocha zjedol, tak už neviem, či špekuluje, alebo naozaj mu nechutí ..

zuzana0612
26. jan 2011

@tanyja ale nie, veď ja som rada za pochvalu.... 😵 . a nemôže byť z tých zúbkov taký mrzutý, že sa mu nechce jesť?

tanyja
autor
26. jan 2011

@zuzana0612 môže, lebo stoličky dajú zabrať kým sa prerežú , tak iba mliečko by chel, no ale musí predsa aj iné papať no nie? ke´d si pomyslím ,ako doteraz jedol, tak je to úúúúúúúžasný rozdiel !! včera spal večer už o 18.10 taký bol mrzutý
😨

zuzana0612
26. jan 2011

@tanyja no tak teraz sa potrápite, kým narastú. ale zase keď ti tak skoro zaspal, tak to bola úľava pre neho aj pre teba

tanyja
autor
26. jan 2011

@zuzana0612 a teraz je hore už po hodine a nejako dlho vykrikuje, tak bude zase nervóza malá, kým pôjde večer spať 😖
večer zaspal okamžite, len okolo 22hod bol hore - plakal a drahý zistil, že je nejaký teplý, tak som ho rozbalila, odmerala teplotu a dala čípok , mal 38,5°C , joj nech už sú zuby von, lebo toto je hlavne pre malého nepríjemné ..

zuzana0612
26. jan 2011

@tanyja no to ano. mne vždy cez skúškové na vyške rástli zuby múdrosti a to tam bolo celých 5 rokov a bolo to otrasné, tá bolesť. a on chudáčik malý, keď mu rastie niekoľko zúbkov a nemôže si nijako pomôcť, musí to byť pre neho hrozné ☹

stanca22
26. jan 2011

@zuzana0612 Takže raz za týždeň stačí? Ja mám doteraz zuby múdrosti ale tú múdrosť svoju nikde nevidím 😀 😀 😀

stanca22
26. jan 2011

@tanyja A čo teda s ním robíš, keď mu idú zúbky? Chudáčik, mňa to vždy tak trápi, keď deti musia nejako trpieť 😖

ypsinkova
26. jan 2011

@tanyja ale pribudlo do kalendárov aj meno Timea a vopchali ho pri Timoteja .... a v česku a maďarsku sa oslavuje 3.5. 🙂
@stanca22 kaktusy polievam minimálne,len keď si sa na ne spomeniem ... a zalievam ich neperlivou vodou 🙂 🙂 a vyzerajú nádherne ... darí sa im u nás

ja som objavila novú vôňu od Nina Ricci takže odporúčam 🙂

tanyja
autor
26. jan 2011

@zuzana0612 ne vyšli zuby múdrosti ani som o tom nevedela, žiadna bolesť, nič 😀
pozrela som tú kopu fotiek čo si mi poslala, vtipné, pekné, český národ je vtipný... aj ja, som z polovice češka 😀 😀

@stanca22 musí si to vytrpieť, ale nie je stále nervózny, takže niekedy je to v pohode a niekedy je umrnčaný..
ty máš aké kvietky doma? kaktusy nemáš? ja mám calathey, tie zbožňujem 😵 😵

@ypsinkova ale v našom nie je v kalendári Timei teraz, iba máj, tak neviem čo sa kalendáre to vyrábajú..
aj u mňa sa kvietkom darí, len kým nedorazí k jednému malý..už mu zlikvidoval 3 listy, zbojník a teraz sa najedol chlebíka, tak je v pohodičke-konečne 😅

stanca22
26. jan 2011

@tanyja Ja nemám práveže žiadne živé ale umelé kvety a chcem si kúpiť kaktus, tak za to sa pýtam, koľko krát sa polievajú 😅 Kedysi som dostala kaktus, keď som bola malá ale vyhynul mi, takže mi dosť chýba ... 😢 Ešte teraz si pamätám, aký bol pekný, mala som z neho veľkú radosť 🙂 Tak si asik ho kúpim, abo nie, poviem mužovi nech mi ho kúpi k narodkám, včera sa ma pýtal čo mi má kúpiť a ja reku nič nepotrebujem 😅

stanca22
26. jan 2011

@ypsinkova Tak to je super, že sa Vám darí kaktusy mať, isto sú nádherné, že? 🙂 Dík za rady a tú vôňu kuknem 😉

stanca22
26. jan 2011

Baby, ozaj, dajte prosím radu, mešká mi to a tak som si po 9 dni meškania spravila test, no ukázalo mi, že ee a teraz neviem druhý, po koľkých dňoch od tých 9 meškania si mám opäť ďaľší spraviť, bo MS nikde stále 🙂 Vopred díky ... 😉

zuzana0612
26. jan 2011

@stanca22 záleží natom, koľko ho poleješ, ale inak to nemusí byť ani každý týždeň, stačí aj raz za dva. ja mám doma orchidejky a o tie sa tiež nemusíš moc starať, nie su náročné. takže odporúčam. dáš si pekne jednu na okno a hotovo, máš pekné celé okno.
test si sprav za dva dni

stanca22
26. jan 2011

@zuzana0612 Ďakujem za rady, Orchidea? A koľko tak cca stojí? Ten názov sa mi zapáčil 😀 Mimochodom, môžem niečím ovplivniť teh.test, napríklad alkoholom, redbulom al. čo ja viem čím? Ja sa len tak pýtam pre zaujmavosť, bo je na ňom napísané, že mám obmedziť aspoň 4 hodky pred použitím nápoje 😅

zuzana0612
26. jan 2011

@stanca22 u nás ich napr. v tescu mávajú aj za 5-6€. ale inak je taká normálna cena 10€. a keď si kúpiš jednu, budeš chcieť ďalšie..... 😀 ....ako ja. už ich nemám kde mať.... 😀
no tak s tým testom neviem. nad tým som sa nezamýšľala nikdy. redbul nepijem a keď mám "pochybnosti", tak ani alkohol. takže som to nikdy neriešila.

stanca22
26. jan 2011

@zuzana0612 V tom máš výhodu 😀 Milo si ma prekvapila s priateľstvom, ďakujem Ti 😉 Tie šaty na Tvojej fotos, to máš zo svadby?

zuzana0612
26. jan 2011

@stanca22 som rada, že som ťa potešila.... 😉 . to sme boli teraz v sobotu na svadbe sestrenice z mojej strany

stanca22
26. jan 2011

@zuzana0612 Tak si sa super zabavila, čo? Aj ja bych už niekde vypadla ale nie je kde, na čo a ani šaty na nič také nemám ... 😠 Tie z mojej svadby ešte mám ale už sa do nich nezmestím, od kedy som doma tak som mierne pribrala a teraz, keď neviem či som v tom, tak nemôžem ani chudnúť 😀 Čo ste dnes varili domka?

zuzana0612
26. jan 2011

@stanca22 my sme týždeň pred tým boli na plese v AT z mojej roboty. a ešte ideme za mesiac tu u nás. ja si požičiavam v požičovni šaty. vyhnem sa tak tomu, že priberiem a neoblečiem, čo mám.... 😀 . tiež som pribrala...čo už. iné veci sú podstatné a nie, či človek pribral.
a zabavili sme sa fajn. dobre bolo.
u nás robí priateľova mama teraz pizzu a ja robím účto -čo mám súkromnú prácu

stanca22
26. jan 2011

@zuzana0612 No pekne, pekne, dobrý nápad ale nie je to drahé, také požičiavanie šiat? Ok.moja, idem off, chlapi mi došli z práce, pekný večer, papa. 🙂

zuzana0612
26. jan 2011

@stanca22 u nás stojí požičanie 40-50€. je to dosť, ale zase nepožičiavam si každý týždeň,tak sa to dá.
ok, pekný večer aj teba. ja musím tiež makať. robota sa mi sama nespraví a čas tlačí.

tanyja
autor
26. jan 2011

@stanca22 hovorí sa, že na narodeniny sa nemá kupovať a teda darovať kaktus, no ale keď ti doň drahý dá veľkú mašľu, tak to sa dá a polievať ho v zime stačí 1x do týždňa, ale to závisí od vlhkosti vzduchu a ostatných okolností
ja umelé kvety nemám rada - nevoňajú a sú stále rovnaké...
@zuzana0612 ja som mala orchideu, ale akosi sa jej u mňa nepáčilo..odkvitla mi, potom ešte vypustila 2 nové lístky a bolo po nej... 😢 a to som za ňu dala 13€
takže myslím si, že na orchideu treba vedieť ako s ňou zaobchádzať 😠

ypsinkova
26. jan 2011

@stanca22 zamálo,aj nabudúce 🙂

aj ja som mala orchideu a tiež sa jej u mňa nepáčilo...asi som sa nevedela o ňu dobre starať
@tanyja bola v niektorých kalendároch napísaná ,lebo ma niekto na to upozornil ... a aj vraveli baby,že do kalendárov pribudli nové mená

ja som si šaty nikdy nepožičiavala,ja som kupovala a potom ich predala alebo posunula ďalej ... myslím,že teraz dáš tak isto za požičanie ako aj za kúpené,tak to máš jedno ...

ypsinkova
26. jan 2011

dobrú noc,idem už spinkať 🙂
"vidíme" sa zajtra 🙂

zuzana0612
27. jan 2011

@ypsinkova v BA sa požičanie rovná kúpeniu. lebo jedna baba mala požičané šaty na svadbe v BA a stálo ju to 100 €. u nás to je polovica, a dajú sa aj za 40 požičať. a výhoda je v tom, že nemusíš mať strach, či ti budú sedieť presne, lebo ti ich upravia na mieru, nemusíš sa starať o čistenie. lebo moje ružové boli fakt zašpinené po tej svadbe a nemusíš mať stres, či ich oblečieš, lebo si pribrala... 😀

tanyja
autor
27. jan 2011

@zuzana0612 a brat ide na ples, kde plesová róba nie je povinná 😀 😀 , sú radi, že prídu ľudia a bavia sa, tak idú 😅
malý mi dnes odspal von v kočíku, ale ako som ho prekladala doma, tak sa prebral , no už je znova ticho, tak asi spinká, ráno o 7hod som už varila dnešný obed a už mám aj povysávané, už len pozmývať 😀

stanca22
27. jan 2011

@zuzana0612 No to je pekná sumička na tie šaty ale lepšie ako keby mali trčať roky v skrini a neobliecť sa už do nich ako ja, že? 😉 A čo, postíhala si včera všetko čo si potrebovala, či aspoň z polovice?

stanca22
27. jan 2011

@tanyja To po prvý krát čítam a to od Teba, že na narodky sa nemá kupovať kaktus, to akože prečo sa to vraví??? 😅 Ja mám rada oboje kvety, i umelé i kvitnúce 🙂 ale s tými umelými nemáš robotu aspoň, opláchneš od prachu a je jak nová 😀 ale zase máš pravdu, že nevoňajú, ale zase ako ktoré 😉 Síce aj keď moc roboty s kvetmi ani nemáš, iba keď máš presádzať, tak sa troška zašpiníš 🙂 Čo dnes varíš? Ja som uvarila dnes výnimočne polievku zo sáčka na 2 litre - Francúzsku 🙂 Mňam a idem upiecť kofolovo-rumový koláčik, pošlem? 🙂