icon

Snažilky, ako ste na tom po psychickej stránke?

tanyja
14. dec 2008

pýtam sa všetkých babeniek, ako ste na tom po psyhickej stránke?
ako zvládate a ako reagujete na akékoľvek situácie?
poraďte, pomôžte, a nielen mne

zabka60
17. máj 2011

@zuzana0612 hm,zaujimava praca,no vacsinou co som si aj pisala s babami po laparke,tak cca ten mesiac,no ja som mala s vajecnikmi potom problem,zapal atd,takze tak,ale uz je lepsie..no,co chceme nemozeme mat ja viem,ale tak ak mi nieje sudene tak nebudem to silit 😖

zuzana0612
17. máj 2011

@zabka60 veď to, netreba to siliť. neboj sa, máš ešte málo rokov. dnes sa dá už všeličo všelijako riešiť. určite rad budete mať svoje dieťa.

tanyja
autor
18. máj 2011

@zuzana0612 no veď presne, tým silením sa nič nedocieli, skôr opačný výsledok ako sme chceli..
ako sa máte, už staviate na dome? nezoberiete ma do party? + nejaká izba pre mňa a malého? robila by som upratovačku a kuchárku a malý by sa v záhrade vyšantil, stačí mu nafukovací bazén a ten aj mám aj taký väčší mám 😵 , žeby sme si aj my do neho v pohode sadli 😀 😀

zuzana0612
19. máj 2011

@tanyja ahoj, miesta bude dosť. momentálne to obývateľné nie je. ale máme provizorne spravenú kuchynku (mikrovlnka, rycholov.konva, dve jednoplot., nejaké zaváraniny, taniere, príbor a aj nejaké hrniec sa nájde) a wc drevené.... 😀 . včera sme boli pracovať. ja som osekávala steny, drahý pripravoval komín. v sobotu by sme chceli podlahu ešte vyhodiť v jednej izbe a na poschodí. tak by sme chceli viac ľudí zavolať. a potom už konečne snáď budeme stavať.

tanyja
autor
19. máj 2011

@zuzana0612 zvoláte povinnú brigádu, keby si nebola tak ďaleko, tak aj ja by som prišla pomôcť a malý by určite tiež pomohol.. 😀
to príslušenstvo je pekné 😉

zuzana0612
20. máj 2011

@tanyja ahoj, brigáda bude. dúfam, že sa porobí čo najviac. aby sa už mohlo aj stavať, ešte potrebujeme niečo vybúrať.

tanyja
autor
20. máj 2011

@zuzana0612 a v práci ako? ja som teraz riešila doma isté zvieratká.......šváby 😠 , ale v utorok ich prídu striekať deratizéri , som dôverníčka, hoc nerada ale čo už 😒

@zabka60 malý je už u vás, či príde iba zajtra? tak si ho pekne užite, drobčeka malého 😵

@ypsinkova ako u vás v domčeku? malý sa už veľmi naťahuje? toto moje dieťa dnes ráno vstalo a plienka suchá !!! no super len tak ďalej 😵 😵

ypsinkova
21. máj 2011

@tanyja ahoj ...malý je zlý 😀 cez deň je úplne pokojný,len sem tam sa ozve ... a v noci strašne ale strašne vymýšľa...ani spať nemôžem ... som strašne unavená a vyčerpaná,neviem dokedy to vydržím...ked sa mi dá,tak si pospím trošku aj poobede ... ale to sa mi často veru nepodarí
no gratulujem,malý Radimko je šikovník malý ... len tak dalej ! 😉

ypsinkova
21. máj 2011

kam nám zmizla stanča....už sa tu dávno neukázala ................

tanyja
autor
21. máj 2011

@ypsinkova ja sa obávam, že malý šantí stále, len cez deň to veľmi nevnímaš, akurát v noci, ked si v kľude, no ale ak bude po tebe, tak sa nečudujem 😀 😀 😀
naša @stanca nám niekam zmizla, asi veľa práce pri prerábke chalupy a písaní knihy

ypsinkova
22. máj 2011

@tanyja juj dnes som už o ôsmej vstávala a to som sa tešila,že ako si pospím...včera som vstávala o pol siedmej,tak som sa tešila na nedeľu,no super 😀 ... dnes pôjdeme pri Dunaj pozrieť,potom na nejaký nealko drink so známymi a ešte ku rodičom pôjdeme ... a peknyňý deň za nami 😝 zajtra zasa do práce

tanyja
autor
22. máj 2011

@ypsinkova aspoň že sa máte kam prejsť, ja to tu u nás obehnem za pár minút, maximálne polhodinku 😒 a my klasika ako každé ráno, či je v týždni, či cez víkend - 6.15 budíček 😀

ypsinkova
22. máj 2011

@tanyja tak kebyže chodím spať o deviatej,tak mi nevadí,že vstávam tak skoro,ale včera som šla okolo jednej a to som bola tak strašne unavená a ked som prišla do postele,som nemohla zaspať

zabka60
22. máj 2011

@tanyja no sme s nim od soboty rana do nedele vecera a sme boli u nas v meste kuknut bola akcia beh pre zivot a tak sme parky obehali,dnes v kostoliku a spinka akurat 😀 len ked zas odide ostane tu take strasidelne ticho,az nam srdce trha 😔

tanyja
autor
24. máj 2011

@ypsinkova čím viac si unavená, tým menej vieš zaspať, to je logické 😖 , ja stále chodievam okolo 22hod spať, zmena nenastala v rannom vstávaní, 6,30 😉

@zabka60 tak aspoň takto kúsok si ho užijete, a malý sa určite teší, ke´d vás vidí, deti neoklamú a ani sa nedajú obalamutiť.. moka svokra hrala divadielko pred rodinou: chcela malého na ruky, a stískať a malý jej utekal a na druhý deň si môjho chrústika už ani nevšimla, ona je veľmi hnusná a zákerná osoba, nikomu neprajem takú svokru 😠 iba ak najväčšiemu nepriateľovi 😀

zabka60
24. máj 2011

@tanyja mne nieco hovor,mojho partnera ex svokra je taka ista,pred inymi hra herecku,ako maleho lubi a ked je snim sama len po nom ziape a krici a vsetko zakazuje a vsak sa jej to vracia bo maly vzdy mozes sa ho na hocico opytat,vzdy povie,ze baba je skareda,nikdy na nu nepovedal pekne slovo,na kazdeho povie,ze ho lubi a na nu vzdy,ze je skareda 😀 a tak jej treba,este ze su deti take ake su a pamataju,kto ich lubi a kto ich trapy 😅

tanyja
autor
24. máj 2011

@zabka60 presne, deti sa nedajú obalamutiť, zato niektorí chlapi áno.... 😒 a najhoršie je, keď sa ti vlastný chlap otočí chrbtom - to sa teraz mne stalo 😒 , no ale keď si myslí, že mamička je lepšia..
len neviem, prečo chodí ku nám spávať a nie ku mamičke 😀 😀

zabka60
24. máj 2011

@tanyja fuuu,tak to by sa mi nepacilo a treba s tym nieco urobit,bo ked sa povolis uz to bude stale...my sme si spolu preesli peklom menom rozvod a to nas moc spojilo,takze nas len tak hocico nepohneva... 😀 boze ked pozerav vsetky tie krasne tehule,ako maju bruska a v naruci neskor svoje mimi tak sa mi tlacia slzy..... ☹ ale aspon jedno mam,brusko ako pred terminom,este ale chyba aj neico dovnutra 😀 😀

tanyja
autor
24. máj 2011

@zabka60 a ved my sme si toho spolu ťiež užili až až a veru nebolo to nič príjemné, len na to už akosi zabudol, no ja sa nedám , neboj 😀 a to kinderko bude časom tiež 😉 ,
idem budiť malého, lebo takto nikam nezájdeme 😎

zabka60
24. máj 2011

@tanyja mala by si mu to pripomenut,nesmie sa postavit vlastnej zene chrbtom,ale to su taky clapi,co sa postavia radsej na mamickinu stranu abo tak vies ako,neoodelitelna pupocna snura 😀 ale nieje to dobre,ja nemam moc dobrych svokrovcov tiez,ale ked nieco negativne na nich poviem,moj drahy stoji pevne vedla mna,bo je na nich tym istym nazorom,ako ja a to som velmi rada,bo niekto si nemoze dovolit povedat krive slovo na jeho rodinu,ale on si vdaka bohu uvedomuje,akych ma roddicov 😢 napr. mam kamosku a tu fraajer mlatil aj pocas tehu a ked sme snimi vonku neustale sa hadaju a on sa jej vyhraza,ze vsak doma uvidi,tak sme si jedneho krasneho dna povedali dost a skoncili snimi bo uz som sa obavala aj o svoje zdravie aj mm...a lutujem ju,ze toto znasa a neodide a este by sa zanho aj chcela vydat chapes???no coment,ake dokazu byt baby kravy!!!!!to ma vytaca,ked je niekto tak naivny a necha sa mlatit cudzim clovekom a este ked caka jeho dieta to nieje chlap,ale zviera!!!!!

tanyja
autor
24. máj 2011

@zabka60 ani zviera sa tak nespráva ako niektorí chlapi, božinku, na ulici sa jej vyhrážal? tak to je aj pre mňa silné kafe, brr a veru by som si takého chlapa nezobrala ani keby mal neviem čo všetko..
však som povedala tomu môjmu, že ak chce rozvod, nech si podá žiadosť, a ja mu ju podpíšem, len neviem ako by potom zobral to, že malého nemôže vidieť každý deň 😉 ako teraz, malý ho má rád, teda láska je vzájomná, len toho času je nejako málo na seba 😢 😢
a čo si máme skôr vyberať? : svokrovcov či manžela? lebo sú asi len svetlé výnimky, kedy je to oboje super 😀 😀

zabka60
24. máj 2011

@tanyja jasne,ze manzela...ale ked sa ti dokaze otocit chrbtom tak ja neviem,je to len na tebe ako uznas zaa vhodne v tom ti nik nnemoze radit,pocuvaj skor rozum ako srdce 😎

tanyja
autor
24. máj 2011

@zabka60 jasné rozum, len ked sa nechce so mnou rozprávať, vieš ako, jednoduchšie je vykrikovať a hotovo, presne ako deti.. keby som ho mohla aspoň po zadku vycápať, ale nemôžem 😒
ale niekde som čítala, že skôr treba seba zmeniť, ak chceme zmeniť toho druhého, žeby som to skúsila? predsa len rozvod je závažná vec a tým to nekončí, skôr začína 😒
srdce je teraz odložené v šuplíku 😀 , ale pre malého mám strááááááááááááášne veľa 😀

ypsinkova
24. máj 2011

@tanyja ale ja fakt ked som pozerala tv,tak som už skoro zaspala a potom,som ju vypla a nič,nemohla som zaspať...zaujímavé 🙂
juj toto teplo ma ubíja ... neskutočné teplo vonku ... v robote je ešte klimatizácia,ale čo z toho,ked vyjdem z chladu do tepla ... to je akurát tak na chorobu 😖

zabka60
24. máj 2011

@tanyja uuuf,keby som vedela viac o tom,kde je chyba by som ti vedela kompetentne poradit 😀 ale ak ta ma to manzestvo len ubijat a brat energiu,stresovat a koli nemu sa trapit a znicit si zdravie,tak urcite to vyznam nema dalej predlzovat 😒

tanyja
autor
24. máj 2011

@zabka60 ja si už chlapa poznám, hlava mu vychladne a možno porozmýšľa nad tým, čo som mu povedala 😉
a tu by to bolo na dlho rozpisovať to tu, no normálna domáca kríza , čas to prelieči

@ypsinkova ale tá klíma nie je bohviečo , to poznám z bývalej práci... v práci chladno a von som dostala facku od tepla 😨 a telka uspáva, nevieš o tom? len ja nespávam pred telkou , ešte sa mi to nestalo

zabka60
24. máj 2011

@tanyja jasnacka,poznam asi ako kazdy domacu krizu a to strasne hlucne ticho 😠 aj moj priatel ma vie niekedy priviest az do uplneho zufalstva,ale potom sa hlavy schladia a je dobre...ale najlepsie by bolo,keby bolo len dobre a pokoj,ale tak musi byt aj zle,aby sme si jeden druheho viacej vazili,ci??, 😅

ypsinkova
24. máj 2011

@tanyja ja viem,je to taký šok pre telo ... u nás je doslova chladno v kancelárii ... a potom vyjdem voon a idem sa uvariť ... v aute púšťam klímu veľmi opatrne 😀 lebo tam by som sa aj uvarila .... to viem,že uspáva najmä ked tam nič nie je 😀

tanyja
autor
24. máj 2011

@ypsinkova ani monoskop? ten už nedávajú , však ?
a moj kanclík je najlepší, doma a ked treba urobím prievan 😵

@zabka60 ve´d uvidíme, dokedy sa bude hrať na urazeného , jedného dňa ho to prejde

zabka60
24. máj 2011

@tanyja jaaj on je urazeny oooo....no tak mu treba urobit nejaky sok 😎 aby zo seba nieco vydal,aspon hlasku 😀