Snažilky, ako ste na tom po psychickej stránke?
pýtam sa všetkých babeniek, ako ste na tom po psyhickej stránke?
ako zvládate a ako reagujete na akékoľvek situácie?
poraďte, pomôžte, a nielen mne
Ahojte kocky, este som si Vas nperecitala, ale na doporucenie tanyji som sem prisla nakuknut.
ahojky, no, ujde to, len tej roboty akosi veľa a pomaly už nevládzem ....... nece sa mi 😢
založila som túto tému,žeby sme si poradili ako kedy zareagovať, a je to fajn, takto si "pokecať" 😅
ako sa darí a hlavne čo povieš na toto počasie ? katastrofa a potom že sú depresie
hm ja som si akurat dnes dohodla termin u jednej takej psychoterapeutky, idem tam v januari, tak uvidim co to bude zac
ja som tiez chcela ist na psychologiu ale potom vyhralo pravo ... idem si trochu zacvicit ale este sa tu dnes ukazem 🙂
ok, ja som nakoniec neštudovala žiadnu výšku, ale čo už, možno raz ešte k tomu dojde
hádam ja ja, pevne v tom verím.....
nikkika - je tiež v našom klube snažiliek 🙂
veru aj ja som snažilka 🙂 práve som si prečítala niečo o laparoskopii, ani som nevedela že sa to robí v narkóze ... ty si ju už mala tanyja ?
nie, nebola potrebná v žiadnej situácii
ja som vlastne zdravá ako ryba ..... 😀
nie, on ? prosím ťa on k doktorke chodí len na preventívku a vlastne aj ja, my sme obidvaja zdraví
ja problém vidím už len v tom, že som príliš umanutá na jeden bod -dieťa a ono to fakt nefunguje, to som zistila na sebe už viackrát
drahý má síce pomalšie potvorky,ale v tom nebol problém, vždy sa niečo uchytili, to už len potom, bolo to príliš na silu
áno už sa pamätám ... to ti tanyja verím ... teda ty s otehotnením vlastne nemáš problém však ? a lekári ti dali nejaké vysvetlenie ?
ani nie, sami nevedie kde je problé, dokonca mi brali v 3mes! pupočníkovú krv, že budú výsledky a budú múdrejší kde je problém a dodnes výsledky nemám a to je už 2.rok odvtedy !!! naposledy som tam volala v lete a mám pocit, že to použili skôr na svoje nejaké výskumné účely
no to je super ! to musí byť fakt ťažké na psychiku ... vieš, ked som bola tehotná so synom, skoro nič som nemala prečítané, nepoznala som skoro žiadne možné riziká, a teraz si myslím, že to bolo lepšie. teraz keby som bola tehu, určite by som sa viac bála, či bude bábo v poriadku . vtedy so sa nebála ani pred cisárkym, veselo som vyliezla na operačný stôl 😀 teraz by to bolo veru celkom iné ...
to je to, nevedieť a pokoj ...... na čo sa stresovať !!!! a ja, bojujem s tým stále a neviem ako prestať porad :
no teraz ti už neviem poradiť ... fakt vtedy som na na nič zlé nemyslela, aj som chodila do fitnes , lebo som chcela schudnúť 😀 ( nevedela som že som tehu ) ale ani potom som sa nikdy nestresovala ... čím viac človek vie, tým to je horšie ... 😒

tak ešte chvílku tu pobudnem .. vieš ja som rodila cisárskym, potom som prekonala nejaký zápal. ktovie či to nmôže byť problém . a potom manžel odvtedy dosť pribral, predtým športoval, teraz má také zamestnanie, že sa velmi málo hýbe .. atd. čiže vela vecí sa od môjho porodu zmenilo, ktovie kde je problém