icon

Snažilky, ako ste na tom po psychickej stránke?

tanyja
14. dec 2008

pýtam sa všetkých babeniek, ako ste na tom po psyhickej stránke?
ako zvládate a ako reagujete na akékoľvek situácie?
poraďte, pomôžte, a nielen mne

vika34
23. máj 2009

ahojte,ja som bola už pred ôsmou na stole,uspali ma a ostatné sa dialo už pod narkozou,neberieš ani tabletky ani čípky,iba musíš byť samozrejme na lačno,trvalo to cca 15-20min.a bola som už na izbe.
Mala som síce 12 folíkov ale iba 6 vajok,tak dúfam,že mi zajtra zavolajú ,že je všetko o.k.

lulu107
23. máj 2009

Vika- máš ich určite menej než v GF, ale ja verím, že keď ich je menej tak budú silnejšie, budú kvalitnejšie🙂 Zajtra bude pozitívna správička🙂
ja som myslela na tabletku a čipku pred ET nie pred OPU, veď vieš ako to dávajú v GF

lulu107
23. máj 2009

vika - dala si si vajka aj na ICSI?

vika34
23. máj 2009

dali sme si 3 na ISCI A 3 obyčajne,manžel má dobrý spg,vo FC sa za to neplatí,takže sme to dali 50:50.
Pred ET SA ASI TIEž NIč NEDáVA,v protokole mám iba ,že mám prísť s plným moč.mechúrom a od dnes dávam utroš a v deň ET SI MáM DONIESť VAG. GEL.,to vo FC dávajú po ET miesto utrošu.
Vedela som ,že kedže lieky boli o 3/4 lacnejšie ,tak bude aj vajok menej ,ale bola som prekvapená,že som mala aj prázdne folíky,ale ved mne stačí jedno bábo,tak to mi tých 6 vajok bude dúfam stačiť 😅

lulu107
23. máj 2009

vika - a keď si bola v GF na 1 IVF tak si nemala ani jeden prázdny folikúl? to ti povedal doki z FC o práznom folikúle?
Takže v utorok si ideš pre drobčekov?

vika34
23. máj 2009

v gf som mala 21 vajok aembriolofička povedala,že tri boli nezrelé a 18 oplodnili ICSI A Z TOHO SA OPLODNILO 14.
Doktor prišiel za nami po zákroku a manžel tvrdil,že doktor povedal ,ja som si to veľmi nepamätala až ked prišiel druhý raz,tak sme sa bavili,ale iba
o tom ,že folikov bolo veľa ale vajok iba 6,tak hádasm si to môj muž nevymyslel 😀
Neviem či v utorok,alebo v stredu,to mi asi zajtra povedia

lulu107
23. máj 2009

Tak zajtra napíš čo a ako v každom prípade ti držím palčeky🙂 teraz to už musí vyjsť!

vika34
23. máj 2009

o.k.

tanyja
autor
23. máj 2009

ahoj viki,
nečítala som všetko, čo si popísala s lulu, ale ty už zajtra ideš na poslednú kontorolu ??? takže čo chvíľa by malo dojsť ku dňu D !!! som napätá ako strunka, takže rýchlo infoš, aby sme vedeli, kedy na Teba myslieť 😉 😉 😉
aj ja dúfam ako lulu, že už to konečne klapne 😉 😉 😉
ja som už v stredu zacítila slabé pohyby malého, čosi ako kopanec, ale len taký slbulinký, no veď je ešte maličký 😉 , je to taký zvláštny pocit, stále čakám, kedy bude ´další, hoci viem, že to zacítim až budem v kľude 😵

mimomu
23. máj 2009

ahoj vika aj my mame viku ale 6 rocnu 🙂
pokusate sa dlho o druhe?

lulu107
23. máj 2009

tanyja- až aby sme cítili aj my krásne pohyby drobčeka🙂 musí byť to nádherné🙂 Inak ako sa cítiš? To si už v akom mesiaci?

vika34
23. máj 2009

tanyja ,ja som už po OPU 😀 ,mala som 6 vajok a zajtra budú volať ,čo dalej

mimomu my sa snažíme od roku 2003,odvtedy som bola 4 razy tehotná,ale nikdy to nedopalo dobre,
pred tromi rokmi som mala mimomaternicové a odvtedy som spontánne neotehotnela,tak som bola minulý rok na IVF,ale aj to skončilo potratom,tak a teraz absolvujem druhé IVF
Naša VikA je už v puberte 😀

mimomu
23. máj 2009

a ju ste mali v pohode?

vika34
23. máj 2009

Viku som porodila po dvoch predošlých potratoch s prvým manželom,úplne v poriadku ,ani ma nenapadlo,že by mohol byť ešte niekedy problém,chceli sme ,aby bol vekový rozdiel tak do 6 rokov a bohužiaľ budem rada ,ked vôbec ešte porodím,vekový rozdiel už neriešim

mimomu
23. máj 2009

my sme tiez cakali 6 rokov a teraz nic ☹

vika34
23. máj 2009

a koľko sa teraz snž?

tanyja
autor
23. máj 2009

ahojte :
lulu - som v 5.mesiaci , ja som už bola 3x tehu, ale vždy to dopadllo zle a fázu kopkania som zažila pred 5 rokmi, ale tu už bolo dávno a nedopadlo to dobre......., takže si pamätám iba raz, keď ma malý kopol , a aj teraz to bude chlapček, chcela by som dievčatko, ale vlastne je to jedno, hlavne nech je už v poriadku
to obdobie doteraz bolo neustále napätie 😒 , poznáte to mnohé
vika - daj potom ďalšie infošky čo ti povedali
mimomu - možno sa ani nenazdáš a príde to samé, kto vie 😀 😀, ja som sa už vyrovnala s myšlienkou, že bábo nebudeme mať 😉 , ale povedala som, že tešiť sa budem až ked sa narodí , a nikdy som nič neplánovala a ani nebudem, spontánne akcie sú najlepšie 🙂

vika34
23. máj 2009

tanyja ,ja musím plánovať 40 klope na dvere 😀

nikika33
24. máj 2009

ahojte baby ! Zase som sa dlho neozvala, ale maturity sú v plnom prúde, takže trošku času budem mať až v júni ..
mimonu ... ja som na tom podobne ako ty, mám 6 ročného syna ( vlasne už čoskoro 7 ročného ) a zatiaľ nič ...
vy ste skúšali aj umelé oplodnenie ? lebo my zatiaľ nie, a neviem či by som sa na to dala ...

nikika33
24. máj 2009

vika tebe držím palčeky, raz to už musí vyjsť ...

vika34
24. máj 2009

ahojte,tak sa oplodnilo 5 kúskov a vo štvrtok je transfer
niki,ked budeš už zúfala,tak možno aj ty budeš musieť porozmýšľať nad IVF,ale samozrejme bolo by lepšie keby to šlo prirodzene 😝

babulka123
24. máj 2009

vika co to citam .. paraaada .. tesim sa a gratulujem

vika34
24. máj 2009

dakujem pekne a ty sa ako cítič,ešte si pokope? 😀

babulka123
24. máj 2009

heeeej som .. no 5 cm dierka.. heheheh
ale inak super.. dnes ma boli hlava ako kona, nic sa mi nechce ale inak .. zijem. heheheh

mimomu
24. máj 2009

vika my len 3 mesiace ☹ ale uz mi hrabe z toho 😒

vika34
24. máj 2009

drž sa ,bola som pozrieť s petronelou,janulu,leží v ružinove a tiež už vzdychá,tvrdne jej bruško,ale tá už to má za pár a ešte dve,sme ťa spomínali,že si začalaferticenťácku vlnu a my ideme nasledovať,najprv gregy a potom ja a po lete všetky ostatné

flamenga
24. máj 2009

mimo 3 mesiace je mááálo 🙂 hlavu hore 😉

flamenga
24. máj 2009

ale chápem ťa... My sme tomu nebránili cca 5 mesiacov a nič... teraz máme zase odložené snaženie kvôli liekom, ktoré musím užívať. Bolo to tiež "len" 5 mesiacov a dobre mi z toho niekedy "hrabalo" 🙂

babulka123
24. máj 2009

vika..nooo ja dufam .. nenehavajte ma v tom samu..

vika34
24. máj 2009

babulka budem sa snažiť ako len pôjde ,maby si v tom neostala sama