Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@majuska7979 Dakujem no uz by sme strasne chceli mat babo neviem ci je pravda ze ked obaja velmi chceme tak naschval sa nezadari len neviem prestat aj tak nato mysliet a dat tomu volny priebeh.
ahojte pridávam sa k vám...... mne včera ráno na testíku ukázalo krásne 2 //, test mi ukázal až 36 DC, skôr vôbec nič, ........ uvidíme čo povie doky 🙂
@sharmana no tak sup šup poistiť;) ja mám tiež stále nejaké pichnite,kríze bolia hrozne ale to mňa stále a choroba má ešte stále drží fnuk:(
@selina.liana ahoj, no neviem, či sa nám dnes podarí, priznám sa, ani nejako nemám chut 😀
mna práveže za normálnych okolností takto brucho nepichá, ale aj tak to nepripisujem ničomu, skôr predokladám, že ideme do dalšieho kola, ved my sme sa skoro vôbec nesnažili 😅
@selina.liana alebo ked je človek chorý 😀
@sharmana no nechame sa prekvapit;))
@selina.liana a ty mas teraz ovu, či už si po?
@sharmana uz po ,som 5 dpo asi🙂 a ty si mala kedy ovu?
baby neviem ci mam dnes poistit ci nie????????? 😕 😕
@erikababula no je to tak ak sa clvoek nesnazi to otehu hned ani nevie ako a ak niekto chce velmi velmi nemoze....boze kolko prikladov mam...normalne az hruza...moja svagrina otehu vraj brala antiku a bola chora a antibiotiky v tom istom case..a no jej vraj 1 vajecnik nefunguje a predstav si ze otehu?????????????????????????????????????? a teraz je 4 a pol mesiaca tehotna co ja cakam na to ako na zazrak
@selina.liana ja neviem kedy bola ovu, snažili sme sa presne na 14/ respektíve 15 DC (hodinu po polnoci) a teraz som 21 DC, mala som 29 dnové cykly, len ten posledný zblbol a trval len 27 dní, tak preto neviem presne nič. Počkám do budúcej soboty a ak nepríde ms, tak potom budem riešiť 🙂
@majuska7979 maji ved poisti, tfuj tfuj nech sa zadarí.. idem ja hajat, som ko dnes
@sharmana aj ja asi tak v tom case. Pockame do soboty ak nas neprekvapi skor;)
@sharmana dobru noc...no jasne poistim...mam pocit ze tento mesiac to vyjde 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tfuj tfuj tfuj
@selina.liana a ty si ktory dc?
@majuska7979 ja dnes 19 dc
@selina.liana
@majuska7979
Dobré ráno dievčatá. No ako som písala, zaspala som ako drevo, takže u nás nie je nič poistené. Dúfam že vy ste sa viac snažili. Dnes inak o ničom počasie a to sme chceli ísť do centra na oslavy, ale asi na to kašleme. Zajtra zas máme návštevu, takže už opäť musím niečo pripraviť. Ale teším sa, zajtra má byť pekne, vezmeme deti na kolotoče 😉
@sharmana dnes je v pd skarede a prsi:(
@sharmana mozno ten 1x stacil;)
Ahojte,nashodne som vas tu postrehla a rada by som sa ku vam pridala..my len zaciname snazilkovat..vsetko nechavame nahode
@selina.liana ahojky, no však som zvedavá, už len týžden cca a budem vedieť na čom som... ráno som bola na nákup, trošku som to prehnala, a bolo to fakt tažké, kedže mám obchod kúsok od domu, tak som pešo šla, ale musela som mm zavolať, nech to príde vziať, bála som sa tej váhy... no najhoršia je tá neistota, čo môžem a čo nie, kým ešte neviem, či vôbec niečo v tomu bruchu rastie 😀
ahojte 🙂 aj ja sa k vam pridavam, sice som snazilka po IVF ale aj to sa rata 🙂
@smoulinka13 určite sa to ráta 😉 tak tfuj tfuj.... a kedy si na to bola? ako skoro sa môžeš testovať?

@mija51 Hlavne nestresuj kvôli veku. Ja mam 35, cakam prve a na prvy sup sa nam aj zadarilo 😀