Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@smoulinka13 odpisala som samej sebe..🙂🙂🙂🙂 ja tapa
@majuska7979 to mas pravdu psychika je dolezita..ale tie 2 roky sme mysleli ze vsetko ok, aj tak sa nepodarilo....ja beriem toho dost...kyselinu listovu, omega, multivitaminy a mineraly..a momentalne lieky na sliznicu a dufaston na udrzanie 🙂) manzel bral pol roka lieky na zlepsenie ale nepomohlo nic..
@smoulinka13 to vazne ?? Nic sa munezlepsilo??? Ani trošku?
@smoulinka13 podlana mm ma dost slabé..niesom si ista...ale mam takého tusaka ze niesu najrychlepsi borci....ale vsak uvidime 🙂🙂 ak nevyjde mam pred sebou ..let domov.svadbu..prijímanie...let naspat ...ten hore vie co rpbi
@majuska7979 no ani trosku sa mu nezlepsilo..a bral Profertil. a vy konkretne kde byvate?
@smoulinka13 v uk.....
@majuska7979 moja segra zije v Londyne a mi hovorila ze tam zdravotnictvo nic moc a viac by tam rodit nechcela...je to tam az take?
@smoulinka13 ako nesťažujem sa s porodom..celkom ok a ďalšie chcemvporodit tiez tu..ale inak zdravotníctvo na prt..ja spm tiez v Londyne 🙂🙂🙂
@majuska7979 a v ktorej casti londyna byvas? kolko tam uz si?
Čo myslíte baby/?
Dám lepsiu foto až mm odíde z počítača
@majuska7979 mne sa zda ten 15 DC najsilnejsi...
@smoulinka13 medzi 13-15 dc ;) tiez sa mi zdá
@majuska7979 takze uz mas urcite po OVU tak uz len cakat...cakame obidve 🙂)
@selina.liana tak tá bolesť brucha môže niečo znamenať 😅
@majuska7979 jej maji, vy budete mať svadbu? 😵 😵
@majuska7979 tá ovu vyzerala na ten 15DC niekedy 🙂
Tak ja dievčatá som dnes 23DC. Idem napísať svoje pocity. Nech to dopadne ako chce, ale mám pocit, ako keby to vyšlo. Ked som prvý krát otehotnela v 2009 koncom augusta, tak som to ešte nemala s čím porovnať, ale viem presne, že keksík bol vtedy na 14DC a ovu som mala určite medzi 16 a 17DC, vtedy ma pichal hrozne pravý vaječník. No a na 24DC som začala mať vtedy biely výtok, ale fakt vela, a o dva dni som začala špiniť, tak som si vtedy myslela že ide menzes a nakoniec som bola tehu.
Teraz ma pichalo na 21DC (snažili sme sa na 15DC) ale ľavý vaječník, fakt dost silne, brucho mám nafúknuté a cítim aj podbruško dosť. Možno je to nachladnutie, neviem. Ale už mi začína tiež ten výtok, ešte ho nie je toľko. Ja to proste len cítim, ako keby to vyšlo. Bolesť z podbruška mi trošku vráža aj do krížov.
Berte toto naozaj s rezervou. Možno som nachladnutá a sa mi to len podobá, a možno je to pms. Testovať chcem až v sobotu či nedeľu, pokiaľ dovtedy nedostanem náhodou ms. 😉
@sharmana no uvidime ale dnes cely den veru, uz len chodim ci som nedostala , ale som len 21 dc
@sharmana aj ja mam biely vytok .
@selina.liana no tak som zvedavá. Brucho mám jak den pred ms, úplne som nafučaná. Až také bolestivé. No proste celkom pms, ale skoro podla mna, však mám ešte 5 dní
@sharmana ved to este skoro na mrchu. Uvidime.
@selina.liana no ved jasné, aj ked minulý mesiac mi prišla mrcha o dva dni skôr, tak to môže byt aj tento prípad, ale ved už len pár dní a bude to jasné o čo ide 😅
@sharmana ja mam LFazy 11 dnovu a to mam este cas ked ovu bola na 14-15 den;)
@sharmana moja ideme na svadbu mojej naj naj kamoske s detstva a susedke 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 tak sa tesim i ked bojim lebo budem svedok 😕 😕 😕 😕 😕
@selina.liana baby drzkam palceky 🙂)))))) nech vam to vyjde a nech sme vsetky tehulky 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@sharmana a nechces testnut???
Ahojte zienky....neviem, ci sa mozem ku vam pridat alebo nie, lebo ja sice snazilka nie som, ale koli nehode tiez ratam dni, kedy mozem skusit prvy test....od ovu preslo 5 dni, moj milovany manzel zaspal na vavrinoch a uz nam ostava len cakat....mam uz 2 deti, z toho najmladsi ma 7 mesiacov....neplanovali sme uz ziadne dietatko....
Moje pocity? Bolest ako pri MS, priezracny vytok, pichanie v podbrusku pri vstavani a dnes aj blbo od zaludka, ale piekla som coko muffiny, tak to moze byt aj z nich 😝
Tak isto mi bolo pri poslednom tehu v prvych dnoch....
Dufam, ze ma neodsudite, ale ja sa dost vysledku bojim....babo si urcite necham, ale 3 deti v dnesnej tazkej dobe?....
No, kazdopadne v piatok testujem
@jujlucka ahoj nik ta nesudi. Drzim palce nech vysledok je taky ako chce.

@smoulinka13 aha a berie vitaminky nejaké??