icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

adusa666
8. apr 2014

antikoncepcia vysadená, tak uvidíme kedy sa podarí.

majuska7979
8. apr 2014

caves baby tiez sa snazime o babo a tento mesiac sme sli naplno s ovu testami....no a som asi 5 dni pred mrchou a vraj ovu testy funguju ako tehu testy....no to som si dnes rano urobila a jeden ten horny asi tak 15min do zadu...ciarky su strasne slabulilinke ale su tam....co si o tom myslite/??

dada87
8. apr 2014

@majuska7979 to ti kto povedal ze funguju ako tehu testy ?,,, ovu su na ovu. a tehu na tehu..to by bola skoro kazda tehotna keby robila iba ovu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

joy23
8. apr 2014

@dada87 tehotenstvo sa da zistit aj ovu testami...je to aj na to niekde diakusia zalozena... pri tehotenatve su ovu testy pozitivne ako pri ovu, aj ked je daavno po nej..
@majuska7979 ciarky by mali byt vyarzne tmave pri tehotenstve...
ako aj tehu, aj ovu sa moze mylit

majuska7979
8. apr 2014

@dada87 moja vraj ovu testy tiez ukazuju tehu

dada87
8. apr 2014

@joy23 ja tomu moc neverim kazdy test je na nieco ved ovu ma skoro stale 2 ze vraj baby pisu ja ich nepouzivam ale raz som kupila pepino tehu a tam ovu testy ja ze ma vistre tak som zo srandy spravila ale nedavala som tomu vyznam kedze boli riadne 2 a ovu neviem kedy mavam.nepostrehla som teraz ale drzim prsty 😉

majuska7979
8. apr 2014

no vsak urobim zajtra rano dalsi ovu a uvidim,..nejdem kupovat zbytocne tehu testy ...este aj tak 5 dni do kramov

majuska7979
8. apr 2014

vsak uvidime 🙂 vsak ak nic to sa pojde do dalsieho kola 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dada87
8. apr 2014

@majuska7979 moja aj ja mam 5 dni do MS ale ale nechapem vzdy ma uz 2 tyzdne do zadu boleli prsia jak slak aj brucho nafuknute jak balon a teraz vobec nic nechapem tomu nechcem si namyslat ale to u mna nieje normalne no uvidime... 😉 😉 😉

joy23
8. apr 2014

@tinka3636 ahoj 😉 Tak ja som patrila k junovym snazilkam minuly rok, ale kedze skoro vsetky uz su tehotne, tak nemam komu prispievat. Minuly rok takto v aprili, mi zblbol cely cyklus tak, ze uz aj draheho to tak vystrasilo, ze povedal, ideme na to, aby o par rokov uz nebolo prilis neskoro..v juni som konecne dostala normalnu ms, tak sme snazili, no odvtedy to bolo take vselijake...raz dobry cyklus, potom horsi. Skusila som aj inofolic, prvy cyklus som bola nadsena, no tie dalsie uz tak nie. A akosi sa to zase zacalo predlzovat. V decembri som douzivala posledne balenie a cakala, co sa stane.. v januari to este bol nejaky 43dnovy cyklus.. no dalsie mesiace som nabehla na mojich obligatnych 35 dni, ako som vzdy mavala.. posledne dva cykly boli ukazkove, tak dufam, ze to tak zostane. Povedne minuly mesiac mal byt posledny snazilkovy, aby s
me zacali prirpavy na svadbu a nemali obrovsky bruskatu svadbu, pripadne s dvojmesacnym babom, ale dnes som si povedala, ze nie.. ideme do toho zase a ak sa podari, budeme radi, ze takto o rok svadbu a krstiny oslavime naraz... tak som velmi zvedava, ako sa drahy zatvari, ked mu poviem, ze pokracujeme 😉 takze sa k vam pridavam a dufam, ze cochvila budeme vsetky bruskate

dolce_principessa
8. apr 2014

Aj my chceme zacat tak od polky-konca aprila...mam draheho teraz prec tak cakam kedy pride a mozme ist nato 😀

majuska7979
8. apr 2014

@dada87 moja mna tiez tak tyzden a pol dopredu boleli prsia a tento mesiac nic a pamatam ked som bola tehu so syncekom tiez ma neboleli

dada87
8. apr 2014

@majuska7979 mozno uz hladam vsetky priznaky ale nechavame to na nahodu ale neda sa na to nemysliet.sice potesily by sme sa druhemu ale sak my to neovplyvnime ked to ma byt tak to bude pockam do nedele ak nepride idem testovat mozno test ani nic neukaze no neviem diky za odpoved 😲 😲 😲 😲

sharmana
8. apr 2014

@majuska7979 jeej ahoj maji, snažíte sa o druhé mimi? my tiež teraz začíname... ešte bývate na ostrovoch? alebo ste sa presunuli do Poľska? (p.s. začíname v júli 2009) 😀

majuska7979
8. apr 2014

@sharmana ahoj moja ano uz ideme do druheho kola :D 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 damian je uz velky chlap 🙂

sharmana
8. apr 2014

@majuska7979 super.. a ako sa máte? inak majka 1981 práve porodila 2. synka Oliverka... a aj Peta má 2. dcérku... téma sa síce nejako rozpadla, ale s niektorými som stále v kontakte...
moja malá si rozkázala sestričku 😀 nám je to jedno, čo by to bolo,len nech je všetko v pohodke 🙂

majuska7979
8. apr 2014

@sharmana no my si uz myslime ze je dobry cas na druhe 😵 😵 😵 😵 😵 😵 uz jedamian samostnatny...dala som hore ovu testy za 5 dni mam mat mrchu...vraj ovu funguju ako tehu tak zajtra rano robim dalsi 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

majuska7979
8. apr 2014

@sharmana takze prakticky sa nam stara tema rozrastla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dobre ze si ma tu nasal 😀 😀 😀 😀 😀 milo stretnut niekoho koho poznam 😵 😵 😵 😵 😵 😵

sharmana
8. apr 2014

@majuska7979 my sme pôvodne chceli ist podla jonasa, ale nakoniec to osud tak chcel, že kašleme na nejaké výpočty a ideme úplne pozvolna, žiadne tlačenie na nejaké termíny.... chcela som zo srandy vyskúšať, či by to vyšlo podla jeho výpočtov a aj pohlavie... ale kedže malá si už prikázala sestričku, tak neriešim 😀 aj ja som rada, že som niekoho stretla v téme.. tak nech sa nám zadarí..
začali ste vlastne tento mesiac skúšať?

majuska7979
8. apr 2014

@sharmana mne to je jedno moja ale ja viem ze ak budem tehu to bude chlapcek....takze ani tajne nedufam ze bude dievcatko ale hlavne aby bolo zdrave....

lal
8. apr 2014

@majuska7979 skus pokracovat s tymi testami. Ja robim tiez ovu testy od nedele a dnes rano som mala na ovu teste ovela silnejsiu ciarku ako kontrolna a objavila sa hned. Tak som zvedava, spravim aj rano. Kramy mam dostat v nedelu. Dnes som robila aj najcitlivejsi tehotensky test, ale nic neukazal.

majuska7979
8. apr 2014

@lal zajtra rano urobim a budem ista ..ak bude silnejsia ako dnes na ovu to asi bude tehu

sharmana
8. apr 2014

@majuska7979 pravda maji, zdravé dieťa a tehu a pôrod bez komplikácií, to je to najdôležitejšie... idem hajať, ale teším sa, ak sa tu stretneme častejšie 😉

katuska284
8. apr 2014

Ahojte žienky 🙂
chcem sa opytat boli ste niektora z vas koli zlym vysledkom z cytologii na jedno-dnovom zakroku (leep konizacii) ? Za aky cas sa vam potom podarilo otehotniet, nemali ste ziadne problemy s vynosenim babatka? Dufam,ze aspon jedna z vas mi odpisete. Ahojte 🙂

lal
9. apr 2014

@majuska7979 tak ako? Ja mam test akurat pred sebou a ta testovacia ciarka tam vybehla ovela skor ako sa to ruzove dostalo po kontrolnu ciarku. Je ovela hrubsia a tmavsia ako kontrolna. Ja do tej nedele asi nedozijem. Inak zrovna zajtra idem k lekarke na prehliadku, mohla by teoreticky nieco vidiet? Paradoxne je, ze som sa objednala po dvoch rokoch, kedze sa mi nedari otehotniet, tak ze nech pozrie a pripadne predpise nieco...to by bola ina sranda ak by sa to zrovna teraz podarilo.

kikuska9935
9. apr 2014

@katuska284 ahoj.....ja som bola....pred cca 4rokmi..... Snazime sa od maja 2013........ :(

katuska284
9. apr 2014

@kikuska9935 ahoj aha takze zatial neuspesne. Ja som 6 tyzdnov po konizacii. S priatelom velmi tuzime po dietatku. Snazili sme sa aj pred konizaciou ale dr. mi povedal, ze na krcku maternice mam nejake ranky a cez tie nemozu spermijky prejst. A ze konizacia by mala pomoct tomu aby som otehotnela.Ked vidim tie stastne mamicky ako chodia s detickami po meste a zostanem sama tak stale iba placem a som smutna. Ja idem este vyskusat alchemilkovy cajicek . Po akej dobe ti dr. odporucil otehotniet? Verim tomu, ze sa nam vsetkym, ktory sa snazime otehotniet podari co najrychlejsie.

kikuska9935
9. apr 2014

@katuska284 ja son tam mala nejakw vyrastky..vtedy som estevstudovala a mala son len 18 takze som estw nexhcela babo....ked som mala 16 mi robili laparoskopiu lebo som ala cystu n vahecniku...vtedy mi lekar hovoril ze by bolo najlepsie mat dieta co najakoe...no kde som ja 16rocn mohl mat dieta? A teraz kwd chxeme babo tak sa nam nedaei...uz rok beriem calibrum baby plan,duphaston,estrofem.....kazde dva tyzdne som u lekara a ni...poviem ti,uz mesiac na sex ani chut nemam...uz som z toho tak v koncoch ze priatel sa ma len dotkne a uz vaaaaaaaaaa.....

katuska284
9. apr 2014

@kikuska9935 Ako som spomynala som 6 tyzdnov po zakroku a este stale som nemala "jahodky" tento tyzden mam zavolat sestricke a dohodnut sa kedy mi pichne vyvolavacku. A ze sa dohodnem s dr. co a ako dalej tak som som zvedava co ma dalej caka. No tak to ti verim.

majuska7979
9. apr 2014

@lal jeeej umna to iste ako vcera strasne slabulilinka ale ta teraz sa mi zda ze to budu vsetky ovu testy take asi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 takze ja idem do dalsieho kola 😀 😀 😀 😀 😀 😀