Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@sharmana takze ja som urobila ovu test a je na nom slaba ciarka..ale vela som pila v praci takze bude asi lepsie ak uvidim zajtra rano...a vlastne je to jedno 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 joj ani mi nehovor..ranne vstavanie do prace ak mam rannu 3:40 vstavam...ale to malokedy..lebo vacsinou sa zamienam a robim popoludnovky od 14:00 do 22:30 ale tak o 22:00 uz padam z prace ak ide vsetko ako po masle 😀 😀 😀 😀 😀
@sharmana som na teba strasne zvedava...ci ti to tento mesiac vyslo 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
dobre ja padam spinkat...rano ma drobec zobudi a musim asi svojho chlapa troska prebudit...nech to este poistime dnes 😎 😎 😎 😎 😎
@sharmana ako vydrzala si nerobit test??? 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
baby dnes som stretla bruškatú kamošku 🙂 tak som si to brušenko vystískala 🙂 hadam sa aj na mna nalepí :-P držte sa :-*
Tak baby,bola som u doktora,SOM V 5-TOM TYZDNI <3 Strasne sa tesim 🙂
@19ivet19 gratulujem. Tesim sa s tebou. Ja mam take bolesti v podbrusku auuu
Tak my tiez uz sa snazime dlhsie teraz som druhy mesiac na clostilbegyte a v piatok vraj by mala byt ovulka....kiezby sa uz zadarilo 😵
@majuska7979 podla mna ju este len budes mat alebo mas tento cyklus anovulacny....
@isabella22 juj nestraas nechcem anovulak.. 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
@selina.liana aj ja ,ma picha v podbrusku,povedal,ze to sa roztahuje maternica
...🙂
@19ivet19 no presne picha raz na jednej potom druhej strane
@majuska7979 tak este pockaj a pijes aj alchmilkovy caj?? ten je na sliznicu vyborny a pije sa do ovulky 😉
@isabella22 pijem kapsicku pastiersku od ovu do mrchy..aby bola slabsia mrcha..
@selina.liana a ty cakas babo,ci sa snazite...?🙂
@19ivet19 zatial snazime 1 mesiac zajtra pozajtra mam dostat tak uvidime
@majuska7979 tak to nepoznam ale viem ze mne ta alchimilka pomohla...pekne mi sliznica narástla
@selina.liana a ako sa citis..myslíš že vyšlo to
@majuska7979 nechcem si nic nahovarat ale moj vnutorny pocit mi vravi ze ano. No uvidime.
@majuska7979 ak nie nic sa nedeje, dalsi mesiac urcite;)
@selina.liana aha tak drzim palce 🙂
@selina.liana prečo netobis test??
@sharmana a ty si sa nám prepadla pod zem?? Či uz oslavujes tehu 🙂🙂 pochval sa nam mt sme tiez zvedavé
@majuska7979 ja som dnes len 24dc este skoro , mne musi meskat aby mi ukazal pozitivny test. Nikdy mi neukazalo pred vynechanim ms. Vtedy bol vzdy negativny tak teraz este netestujem .uvidime
@19ivet19 dakujem
@19ivet19 velmi moc ti gratulujem a drzim palceky, aby vsetko prebiehalo na jednotku 🙂
@selina.liana mne ukazal v 25dc a to riadne kolajnice kukni album..takze mozno aj tebe 😉
@majuska7979 ja som bola 2x tehu a obidva krat 1 den pred ms bol vzdy negat az 3 dni po vynechani. Asi mi pomaly stupa hcg

@majuska7979 no ja vlastne mám ten test v šuflíku v práci 😅 dnes som si ho práve obzerala...zajtra ho beriem domov, lebo od štvrtku som už doma, je sviatok a v piatok si beriem dofču... už sa aj teším, to vstávanie ráno ma niekedy zabíja