Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
Dobré ránko prajem dievčatá. Tak dnes 27 DC 🙂
@sharmana super kedy testuješ??
@selina.liana v sobotu chcem skúsiť.... ak teda nepríde dovtedy ms... 🙂
@sharmana a ako sa citis??
@selina.liana a ako ty?? nejake pocity??
@sharmana drzime si palce ja dnes 25dc
@majuska7979 no divne zaspala by som aj v stoji a este oci mam take sklene akobyy slzave to som mala aj v prvom tehu. Uvidime;)
@majuska7979 v pohode, už mi prestali tie pocity nafúknutého brucha na prasknutie, ale má taký hlien, nie je ho veľa, ale taký nemávam... však už pozajtra uvidím na čom som 🙂
a ty sa ako cítiš? kedy to letíte na tú svadbu?
@selina.liana tak super, už aj ty zachvílku testuješ.... ja by som mohla už aj zajtra, lebo pri prvom tehu mi už ukázalo na 28DC dve čiarky, ale nechcem sa sklamať, asi počkám do tej soboty... ale pôjdem si kúpiť ešte iný test, lebo mám predictor early, a nejak som čítala, že nie je bohvieaký... no mne aj prvý krát najlepšie ukázal mamatest 😅
inak včera som už cítila tam zospodu ako keby ms mala prísť, ale nič sa neudialo, dnes už tie pocity nemám
@sharmana no uvidime som zvedava ja budem testovat buduci tyzden mne pozit test ukazalo vzdy az po vynechani. 1 den pred ms vzdy bol negativny. Tak ja mam este cas. Ale je mi divne ale to si clovek moze aj nahovarat. Tak uvidime
@sharmana joj letime 15maja..za 14 dni...takze budem musiet zacat pomaly balit...tak som na vas zvedava...
@selina.liana to bude ono moja ..myslim ze si tehu 😀 😀 😀 😀 ty to uz asi podvedome vies 😵 😵 😵 😵
@majuska7979 no mam nejakeho citaka, tak uvidime. A stastny let;)
Ahojte ja cakam do buduceho stvrtka vtedy ma pris ms ale uz teraz mam pocity na Ms tak uvidime ale mam silny pocit ze nie som tehu 😖
@majuska7979 a na ako dlho idete? to už budeš vedieť, či si tehu... bývalo ti pri malom zle?
@selina.liana som zvedavá, ako to dopadne. ja som tiež za, že je lepšie trošku počkať s testovaním, aj ked zvedavosť je aj u mna dost silná 🙂
baby, hlásim 1 DC. A to som tak verila,lebo aj duchov som mala na testoch a nič. No pokračujeme ďalej. Baby, keď ste tehu, musia vás prsia bolieť po bokoch, alebo aj zvrchu, alebo aspoň nejaký tlak v nich cítiť, či také brnenie, inak nič z toho.
@janaochi ahoj mam dve tehu za sebou prve prsia boleli des otras zvrchu zdola hrud vsade. Druhe tehu vobec myslela som ze tehu nie som ked nebolia a bola som. Tak nemusia vzdy;)
@sharmana vies aka som ja zvedava;)))
@janaochi ahoj, vitaj, teraz sa určite podarí... mna neboleli prsia pri prvom tehu, každá žena to inak prežíva a dokonca ako píše @selina.liana aj každé tehotenstvo je úplne iné... 😉
Už viac netestujem pred mrchou. ☹
ahojte, dnes som 7. deň cyklu, tiež som mala ducha na teste a nič. Tento mesiac odznova 😉
@sharmana pri malom mi nic nebolo pocas tehu...mozno iba ked som presla okolo obchodu s rybami...ale inak nic...uplne uzasne tehu .....no to uz budem vediet..ideme na 3 tyzdne...tak sa neviem doskat...oddych..:D
@janaochi moja duchovia na teste musi byt ruzova ciarka...a nie hneda...taka ako keby vyschol..to neni pozitivny tehu test

@19ivet19 bodaj by. snad si vezmeme z vas priklad a posnazime sa tak spravne, aby to vyslo cim skor 😉